امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 1.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برنامه ریزی بارداری
بچه ها ضمنا تو ماهی که اقدام دارید کل ماه رو اقدام داشته باشید هفته ای سه بار حتما. اون قضیه بازه تخمک گذاری اینارو فراموش کنید.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • **ماهور**، Hami99، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دقیقا نونا جون. من خودم همون اواخر پارسال بود که الکی به دکترم گفتم ۱ ساله اقدام کردم و نشده،هدفم این بود که برام عکس رنگی بنویسه تا زودتر تکلیفم معلوم بشه، که دیدم بعلللله یکی از لوله ها بسته هستش. که خب گفتن زیاد مهم نیست.

نونا جون من قصدم اینه که یک هفته آخر تعطیل کنم اقدامو. من موعدم ۱۸ یا ۱۹ ام هستش، یعنی کل این ۱ هفته رو هم اقدام کنم؟

به به حامی جون دوست جونم خودم. خوبی؟ خوش اومدی.
  • 2015، Hami99، nona، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شما داشته باشید کل ماه رو من دلیلش رو میپرسم توضیح میدم. ماهور جان در حد سه چهار روز آخر من خودم نمیکشیدم استراحت میدادم دیگه خالم بهم میخورد Smile ولی هم خواهرم هم دکترم تاکید کرده بودن کل ماه حتما

فردا میپرسم بهتون میگم چرا کل ماه هامی جان

جالبه که حتی وقتی دارو میدن برای رشد تخمک و بعد هم آمپول آزادسازی بعد آمپول هر ۱۲ ساعت که میگن اقدام کنید ولی بعدش میگن باز تا آخر ماه ادامه بدید. یعنی حامی جان حتی وقتی خود دکتر میدونه که آمپول آزادسازی هم داده بازم تاکید میکنه تا انتهای ماه
  • **ماهور**، Hami99، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
هامی جان من همون ماه که دارو خوردم و امپول زدم باردار شدم

داروش خیلی سبکه یه لتروزوله
هیچیو بهم نمیزنه عزی م

البته اصلا نباید سرخود مصرف شه

فقط باید درست عمل کنید حتلا اگر بهتون دارو دادن میگم چکار کنید

بعدم سوالت مگه چه ایرادی داره که عذرخواعی میکنی عزیزم بابت پرسیدنش Smile
  • **ماهور**، 2015، Hami99، Sh96.shamim، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
هامی جان حالا از نونا جون پرسیدی .من استفاده کردم ماه اول باردارشدم.لتروزول خوردم.روز ۱۲ سونو اندازه فولیکول رفتم.۱۵ و ۱۷ داشتم.فردا صبحش امپول ازادسازی تخمک زدم.از همون شبش اقدام بودم یه شب درمیون .دقیقا روز ۱۶ ام تخمکم ازاد شد کاملا مشخص بود از داغی بدنم داشت منفجر میشد.همون شبم گرفت دیگه پسر شد.این بود داستان من
تنبلی تخمدان و کم کاری تیرویید داشتم .دوفاستون هم میخوردم
  • **ماهور**، 2015، Hami99، liyane، nona، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
منم دارم صبر میکنم که ۲ ماهی از اقدامم بگذره، اگه نشد برم پیش دکتر آقاحسینی.
بچه ها من یه سوال دارم. من الان یکی از لوله هام بسته هستش. همون سمتی که کیست داره. بعد تا جایی که میدونم هر ماه از یکی از تخمدان ها تخمک ازاد میشه، سوالم اینه که ماه هایی که از سمت بسته شده ازاد میشه خب مسلما نمیتونه از لوله بیاد پایین و بیاد تو رحم، پس من چطوری اون ماه ها پریود میشم؟پریودهام هم منظم و دقیقه تقریبا
سوال دیگم اینه که چطوری باید بفهمم که مثلا این ماه از کدوم تخمدان داره ازاد میشه؟ که اون ماه رو دقیق و جدی اقدام کنم. چون آخه اگه از سمت لوله بسته ازاد بشه بارداریم تو اون ماه کنسله دیگه، درسته؟
  • 2015، liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ا هامی پس رفتی پیشش؟ حتما ازش جواب میگیری ایشالا شک نکن

ماهور اون قسمت اولتو که بچه ها جواب دادن خدمتت عرض کنم برای من که قرص خوردم و آمپول زدم سمت چپم چهار تا فولی ۱۴ تا ۲۰ بود سمت راستمم پنج تا فولی ۱۸ تا ۲۲ اگه اشتباه نکنم یعنی از هر دو سمت آزاد شد. کلا خودتو درگیر این چیزا نکن اصلا اون ماهی مه اصلا فکر نمیکنی باردار میشی من اون ماه دارو خوردم آمپولم زدم اما یهو عمل اورژانسی پدرسوهرم پیش اومد کلا اون ماه بعد آمپول بیمارستان در رفت و آمد بودیم ولی اقدامو حفظ کردم میگفتم بذار آمپول هدر نره Smile
اره اگه جواب نگرفتی دو سه ماه برو تحت نظر دکتر آقا حسینی عزیزم
  • **ماهور**، 2015، Hami99، liyane، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آها، بچه ها من فکر میکردم حتما باید تخمک آزاد بشه تا پریود صورت بگیره. پس ربطی به تخمک نداره.اطلاعاتم صفره ها  Big Grin
صنوبر من خودم موقع تخمک گذاری خیلی دلم درد میگیره و تیر میکشه(عین درد پریود)  و تنم گر میگیره. ولی نمیدونم از کدوم طرفه. چون تخمدانی که لولش بسته هستش به هر حال تخمک ازاد میکنه فقط وارد لوله نمیشه. پس باید با سونو بفهمم.
صنوبر همیشه با تزریق اون دارو لوله باز نمیشه، اگه انسداد خفیف باشه باز میشه. مال من همون سمتی که کیست بزرگ داره لولش هم بسته هستش. (دکترا اعتقاد دارن شاید سنگینی و اویزون بودن اون کیست باعث شده انتهای لوله کیپ بشه) واسه همین فکر میکنم از ترس اینکه کیستم یهو نترکه خیلی تلاش نکردن واسه باز شدن لولم. واسه اونایی که لولشون بسته هستش چند بار تلاش میکنن چند بار دارو تزریق میکنن تا شاید باز بشه. واسه من مراعات کیستمو کردن و فقط یکبار دارو تزریق شد. اینم شانس مایه Big Grin

اااااا نونا جون، پس ممکنه تو یک ماه از هردو سمت فولیکول آزاد بشه.
مرسی واقعا. منو از تاریکی های جهالت رهانیدین Big Grin
اره حتما ازش وقت میگیرم.
  • 2015، Hami99، liyane، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱، نسیمه جااان
پاسخ
واااااای سلاااااام به مامانای آینده نزدییییک Heart
انشالا به زودیه زود نتیجه عاااااالی میگیرین
راستی منم بگم عقب نمونم
من از فردای تموم شدن پریودم اقدام کردم و همونن شد
نونا جون درست میگه یه روز در میون و مرتب اقدام منین
ببخشید واضح میگم زودم بعدش بلند نشین یه ربعی دراز بکشین
بچه ها من خ ش هم که بامن باردار شد و سقط کرد رفت پیش دکتر آقا حسینی و عمل کرده
آخه دیواره رحم داشته انشالا که جواب میگیره
شماهم انشالا جواب میگیرین
فقط آرامش داشته باشین همین
من بعد از ۷ماه ماه آخر که بیخیال اقدام کردیم و گفتیم هرچی باداباد شد
همتون که یادتونه؟
پس بسپرین به خدا و تموم
  • **ماهور**، 2015، Hami99، liyane، nona، Sufii، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
ماهور اگه سونو تخمک گذاری نرفتی تا حالا حتما انجام بده ببین فولیکول‌هات تو چه وضعیتی ان
  • **ماهور**، Hami99، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان