امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چه پیشنهادی برای منوی مهمانی من دارید؟
من واسه مهمونی پریشبم چون مریض بودیم ساده گرفتیم زرشک پلو مرغ و سوپ جو
همه از سوپم تعریف کردن و چیزیش نموند
وای واقعا تولد نزدیک عید خیلی ستمه
منم که هنوز تولد نگرفتم و همچنان مریض
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • mahtakhanoum، youtab، رخشید
پاسخ
ترگل من تا قبل اینکه که عروس اینوریا بشم اردک لب نمیزنم الان با شوهرم مسابقه داریم Big Grin
خیلی لذیذه ک
رخشید ی سری مهمونام محلی نمیخورن برا همین مرغ هم میذارم 
احتمالا باقالی قاتق هم درس کنم 
خروس هم بعدا میام میگم مری  Heart
فک کنم سوپ حذف شه باقالاقاتق بیاد بهتره
نظرتون چیست ؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Mari90، Rose، Targol، رخشید
پاسخ
من که مخالفم Big Grin
پاسخ
من شنیده بودم گوشت خروس سفت و دیرپزه، آیا حقیقت نداشت؟
پاسخ
شیدا خوب بپزی اصلا سفت نیست. ولی خوب کلا محلی‌ها پختشون زمان‌بره.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شیدا
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۲/۱، ۰۴:۵۱ عصر)شیدا نوشته است: من شنیده بودم گوشت خروس سفت و دیرپزه، آیا حقیقت نداشت؟
شیدا من خروس محلی تست کردم، هم گوشتش عین گوسفند قرمزه هم پختش اصلا مثل مرغ معمولی نیست که بگی 2 ساعته می پزه Smile اما وقتی می پزه، می پزززززه هااااااا Big Grin Big Grin فوق العاده خوشمزه میشه
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شیدا
پاسخ
ترگل غاز هم دوست نداری؟
مسیر جهان دوره گردیست
پاسخ
دخترها مگه همین مرغ هایی که ما میخوریم خروس نیستن؟
من فکر میکردم مرغ ها رو نگه میدارن برای تولید تخم مرغ و خروس ها رو روانۀ بازار میکنن.

الهام جون صورت غذات خیلی هوس انگیزه. میتونی در کنارش یک غذایی که برای بچه ها هیجان انگیز باشه هم درست کنی
پاسخ
ندایا غاز خوبه. البته اولویتم نیست. از بوقلمون که متنفرم. اما اردک هم نه، طرفدارش نیستم. خروس برام در صدره (از بین ماکیان) بعدم مرغ محلی، بعد مرغ معمولی
پائولا خروس محلی فرق داره با اینا. البته سلیقه‌ایه، مثلا خوب خیلی‌ها میگن گوسفند بو میده فلان.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Paula، ندایا
پاسخ
غاز هم خوبه 
البته من خیلی آشپز خوبی تو این موارد نیستم و زمان مجردی مامانم محلی زیاد درس نمیگرد و بلد نیستم 
اینا رو از مادرشوهرم یاد گرفتم 
اول ی کم خروس رو میپزم بعد قشنگ سرخش میکنم 
پیاز داغ درس میکنم فلفل دلمه ای و الو و رب انار و رب گوجه وفلفل چرخ شده و اینارو با پیاز تفت میدم 
بعد از آب خروس بهش اضافه میکنم 
داخل شکم خروس هم پر میکنم ار اون آب میریزم کنارش میذارم قشنگ بپزه 
ولی شیمارم خیلی خوشمزه درس میکنه کاش میشد بهش بگم درس کنه Big Grin
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Targol
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 24 مهمان