امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امروز غذا چی داری (۱) ++بدون عکس++
شام دیشب قرمه سبزی مهمان مادر
ناهار امروز ادامه ی قیمه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، sims s، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا، نسیم64
پاسخ
برنج با سیب زمینی و پیاز سرخ کرده :|||
دیگه غذا پیدا نمیکنم بذارم! :|||
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • sims s، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا
پاسخ
مرسی ندا جانم ممنونم حتما امتحان میکنم
آلما Big Grin Big Grinیعنی بقول مامانم اینکه ادم بدونه چه غذایی میخواد درست کنه سخت تر از خود غذا درست کردنه  من که هر روز تا ساعت 11 فکر میکنم دیگه ساعت رو به 12 که میره استرس میگیرم وایی هیچی ندارم
  • Almam، Rose، sims s، youtab، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیمه جااان
پاسخ
بچه ها اگه برنامه غذایی بنویسید دیگه اصن این مشکل رو ندارید
من جمعه ها واسه کل هفته با توجه به اینکه چه شیفت هستم واینکه آیا میرسیم دوتایی غذا بخوریم یا ته ،برنامه میچینم دیگه سردرگمی نداره ،خیلی خوبه امتحان کنید خوشگلا
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • Almam، artatam، nona، Rose، Samin، sims s، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا
پاسخ
نسیمه جان من این هفته به مشکل خوردم،همسرم سرش گرمه خرید نکرده، نه مرغ داریم نه گوشت نه ادویه نه هیچی :||||
فقط تخم مرغ و سیب زمینی و پیاز و هویج و برنج داریم Big Grin
  • artatam، nona، Rose، Samin، sims s، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان، نسیمه جااان
پاسخ
هرچی تو یخچال داشتیم ( دمپختک. خوراک و گوشت کوبیده م ش)
  • Almam، artatam، nona، Samin، sims s، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا، نسیم64، نسیمه جااان
پاسخ
نهار ناگت مرغ
شام شیر و کیک
  • Almam، artatam، Elham67، nona، Samin، sims s، youtab، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۱۵، ۱۰:۴۹ صبح)ندایا جان نوشته است: لیدان جون بادمجون کباب اصلا کاری نداره و بی نهایت خوشمزه میشه مخصوصا اگ در کنار گوجه - سیب زمینی - شامی کباب و... باشه .کلا از بس خوشمزه هست با همه چی عالیه حتی با مرغ - مخصوصا تابستونا با سالاد شیرازی یا ماست خیار ............. وای سر صبح دلم رفت
چند روش میشه درست کرد
یکی اینکه بادمجون ک پوست گرفتین از قسمت شکمش ی برشی عمودی بزنین ( ی مقدرا از بالا و پایین برش نخوره ک بادمجون کاملا باز نشه ) - بعدبادمجون سرخ کنین -  بعد سرخ کردن اروم قسمت برش خورده باز کنید و مواد شکم پری داخلش بزارین 
ی روش اینکه که بادمجون سرخ کنید و بعد مواد شکم پری کنارش اضافه کنید .

حالا داخلش یا همون موادش چیه :
پیاز
اناردون
سبزی های معطر که در شمال بهش میگن دلال
کنجد
گردو
زرشک
رب انار یا ی رب ترش
البته گردو . کنجد.زرشک اینا دل بخواه و میتونین هم نریزین بستگی به سلیقه شما داره.
همه ی این مواد کمی تفت میدین و میریزین داخل بادمجون و اروم میزارین داخل ماهیتابه و کمی بپزه
خیلی میشه باهاش مانور داد - مثلا گوجه به صورت پوره در بیارین بریزین داخل ماهیتابه و بادمجونای شکم پری اماده بچنین روش و بزارین کمی بپزه - یا میتونین خشک سرو کنین - مجلسی اینکه داخلش پر کنید ولی برای تنبلی میشه کنارش مواد بزارین
میشه گوشت چرخ کرده هم به مواد اضافه کرد که در این صورت خودش به تنهایی ی غذای کامل میشه

به به چه غذایی Heart
تاپیک بزنم زحمت وارد کردن دستور رو می کشید؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Almam، artatam، Elham67، nona، Samin، sims s، youtab، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۱۵، ۰۳:۵۹ عصر)Almam نوشته است: نسیمه جان من این هفته به مشکل خوردم،همسرم سرش گرمه خرید نکرده، نه مرغ داریم نه گوشت نه ادویه نه هیچی :||||
فقط تخم مرغ و سیب زمینی و پیاز و هویج و برنج داریم Big Grin

عزیزم می تونی از این سایت استفاده کنی:
http://chibepazam.ir/
هر ماده ی غذایی داری رو میزنی، بهت پیشنهادای خوبی میده...

برای من هم نوشتن برنامه، آماده کردن از شب قبل، خرید منظم و طبق برنامه ی هفتگی از سردرگمی و مهمتر از اون هزینه ی اضافی که مواد غذایی بمونن و خراب بشن، جلوگیری کرده...
واقعا هر روز هفته رو براش برنامه بریزید و از شب قبل براش آماده بشید فوق العاده روزتون آزاد میشه و سر موقع هم غذاتون آماده اس Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Almam، artatam، Elham67، nona، Samin، sims s، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
ممنون رز جان،این سایت عالیه حتما استفاده میکنم Heart
  • artatam، Elham67، nona، Rose، Samin، sims s، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان