امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
(۱۴۰۱/۱۲/۶، ۱۰:۴۰ صبح)Paula نوشته است: کژال جون و یوتاب جون برای آب نوشیدن میتونید قمقمه های نی دار لی بی لند رو امتحان کنید
نشت آب نداره و حتی اگه سر و ته هم بگیره آب نمیریزه
از این ها:

[تصویر:  img_20230225_083908_42p0.jpg]
پائولا جون منم بعد معرفی بچه ها همینو گرفتم ابی و صورتی اصلا راضی نیستم احتمالا الان کیفیتش افت کرده اینقدر نشنت داره که نگم به درد خیس کردن زمین فقط میخوره چون دخترم خیلی تکون میده چپه هم میشه از نی کلی مایع میاد بیرون یدونه هم نگرفتم بگم خرابه دو تاش عین هم به قرمز یه الی

ایناهاش
[تصویر:  8842305c-ef3a-4dcd-89ae-1cdcd88d9701_6glx.jpeg]

ولی یادمه مری جان بود یا یکی دیگه از بچه ها مثل شما راضی بودن اما من حدود دو ماهه گرفتم اصلا بدردم نخورد

نه ترگل حتما این هفته اقدام میکنم وگرنه از سه شنبه منو نمیبینید
بچه ها شیر خشک تا جایی که میدونم مغذی تر از شیر معمولیه برای همین تا دو سال میگن شیر خشک بهتره ولی خب دکترشون بهتر میدونن حتما
لیانه جون تو واقعا بنده برگزیده خدایی خدا از بچه هایی مثل گل پسرت و کل پسر کژال چند تا چندتا نصیب بچه ها بکنه والا مادرشونو دق ندن سر خوردن
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Gitii، Mari90، Nedaaa28، Targol، youtab
پاسخ
آره نونا من خیلی راضی بودم
خیلی زیاد
خواهر زاده ام داشت اونم راضی بود
فقط نی اش هی پسرم جوید خراب شده گذاشتم کنار، وگرنه الآنم نشت نمیده.
اتفاقاً تو فکر بودم دوباره بخرم برای شب بالای سرش خوبه
اصلا آب نمیریزه
چند تا داروخونه رفتم نداشتن
  • Nedaaa28، nona، youtab
پاسخ
منم از بی بی لند راضی نبودم.البته مال من یه مدل دیگه بود.
  • nona
پاسخ
مری نگیر خیلی بی کیفیت شده پس
یعنی واقعا ابیاری میکنه همه جا رو ها من اول قرمزو باز کردم دیدم اینطوریه همسرم گفت خرابه انداختمش دور
ابی رو وا کردم دیدم عین قرمز نگهش داشتم به تولیدیش یا مرکز پخشش زنگ بزنم سر فرصت
  • Mari90
پاسخ
پروانه جون آره خداروشکر خیلی بهترن. یکم سرفه میکنن فقط
وای کیف کردم گفتی با اشتها خورد. خداروشکر. ایشالله همیشه سلامت باشه
نونا جون دمت گرم. میدونم کارت درسته
  • nona، پروانه ابریشم
پاسخ
خیلی درسته ترگل Sad

وای این لیوان سیایکونیا عالین خیلی راضیم درسته دختر من شیر و ابمیوه و دنت و هیچ مایع دیگه ای جز اب و شیر خودمو نمیخوره اما تو خوب بودن لیوان شکی نیست
دیگه هرجی معرفی میشه میگیرم بلاخره شاید تو یکی ازینا دخترم یه ابمیوه میل کنه Smile
ترگل پشت زمینش فور یو هست

[تصویر:  404abaae-5d55-4a74-afcc-e125e4e66170_yazv.jpeg]
  • Mari90، Sufii، Targol، youtab، رخشید
پاسخ
ببین نونا این مرحله یکی از چالشی‌ترین‌هاست و حق داری انقد دودل باشی. فقط یه چیزی بعد اینکه زدی هر رویه‌ای در پیش گرفتی همونو ادامه بده. وسطش تغییری ایجاد نکن.
راستی میتونی دو روز بری یه وری اونجا این کارو کنی؟؟
  • nona، youtab
پاسخ
مری الان باز توش اب ریختم میذاری یجا ثابتم اون بی بی لنده نیش خودش مایع رو بالا میکشه میریزه تمام دورش Smile

(۱۴۰۱/۱۲/۶، ۰۲:۵۶ عصر)Targol نوشته است: ببین نونا این مرحله یکی از چالشی‌ترین‌هاست و حق داری انقد دودل باشی. فقط یه چیزی بعد اینکه زدی هر رویه‌ای در پیش گرفتی همونو ادامه بده. وسطش تغییری ایجاد نکن.
راستی میتونی دو روز بری یه وری اونجا این کارو کنی؟؟
ترگل جون نه استارت بزنم اصلا عقب کرد نمیکنم امکان نداره دیگه بدترین کاره عقب نشینی
هفته بعد نیرم شمال عروسی داریم اما فکر کنم خونه خودمون بهتره ترگل دختر من بچه آرومی نیست ترگل
نق و غر میزنه اگرم شیر ندم خیلی خیلی عصبی میشه باباش نباشه من سرویسم 
مامانامونم والا ناتوانن میتونم بگم اخرش میگن گناه داره شیر بده

یه جمله گفتم ده تا ترگل توش

این نشان دهنده اعصاب منه
  • Mari90، Nedaaa28، Targol، youtab
پاسخ
عقبگرد که اصلا. ولی میدونی همون که من هر بار دخترم بعدش میومد میگفتم تلخه. بیخیال میشد. تا اینکه مشاور گفت منعش نکن. در حالیکه من منع نمیکردم، فقط یاداوری میکردم تلخه. من خر به حرف مشاور گوش کردم به دخترم گفتم باشه، بیا. بچه‌ام ذوق کرد اما بعد دید تلخه Sad(((((

نه نونا مامان‌ها بدتر ادمو اذیت میکنن. میدونم چی میگیا، چون دیدم میگن اگه با یه تغییر محیط همراه باشه بچه کمتر آسیب میبینه گفتم.

راستی خدایی دیگه سبزه‌هات دارن خفن میشنا Big Grin

یه شب برید هتل مثلا
  • nona، Sufii، youtab
پاسخ
جدی اگر بنظرت تاثیر داره میریم حتما بذار همسرم بیاد امشب میتونیم رامسر هم بریم البته برنامشو داشتیم که بریم پیش دوستمون
گ. تو مادری واقعا
بدبختی مطمئنم نیستم وضعیت نخوردنش با قطعذشیر بهتر میشه یا بدتر
مشکل ما بکی دو تا نیست که ترگل Smile حداقل از خوراکشون خیالمون راحت بود یا از خوابشون

تعریف کردی من ول نمیکنم که بفرما
[تصویر:  f0424b62-1fd2-4f49-abac-b59a024b341d_1a9b.jpeg]
  • Gitii، Mari90، Sufii، Targol، youtab، رخشید، ندایا
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 29 مهمان