امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خونه تکونی
رو مبل هم نیشه کشید؟ حوله سفید ندارم من Sad((
[تصویر:  20230228_175836_nvbr.jpg]
مبلام این رنگیه خاک تو سرا
پسر ۱۹ ماه ❤
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۲/۸، ۱۰:۰۵ عصر)نورا بانو نوشته است: کلا احساس میکنم زندگی مفهومی نداره برام
وضعیت جامعه هم که مشخصه
فقط هر روز صبح بیدار که میشم میگم یادت نره تو یه مامان قوی باید باشی
بخاطر گل پسر هست که فقط دلم‌خوشه

نورا تو هميشه براي من انگيزه بودي اگه توام بخواي زندگي رو پوچ بدوني تكليف منم معلوم ميشه
هر وقت دارم تر و تميزي ميكنم ياد تو ميوفتم

(۱۴۰۱/۱۲/۹، ۰۲:۵۰ عصر)Pari نوشته است: در راستای خونه تکونی خرده ریزهSmile
امروز در و‌چارچوب حموم رو تمیز کردم…

پري تو مارو توي خماري عكس تغييرات خونت بذار باشه؟!

ندا مبلات كه به نظر تميزه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
کناراش خیلی چرک شده
با شامپو فرش،خالی کشیدم اصلا تمیز نشد
اگه راهی دارین بگین لطفا
اصلا دست پرتوان میخواد که من ندارم
پسر ۱۹ ماه ❤
  • liyane، youtab
پاسخ
بگردم برات
منم دستام ديگه جون نداره
امروز سرويسارو حسابي تا سقف شستم ( من فقط يه كمكي مورد اعتماد دارم كه يه خانوم سالخورده ست طفلي، اونم جون نداره سرويسارو برق بندازه منم خجالت ميكشم بهش راجع به انتظاراتم از تميزي سرويس بهداشتي حرفي بزنم واسه همين كلا اينكارو خودم انجام ميدم)
موقع تميز كردن سنگاي ديوار دستم اصلا نا نداشت به زور مقاومت كردم
فردا هم همكارام ميان خونم مهموني
  • 2015، Nedaaa28، youtab
پاسخ
ترگل با توجه به اینکه ۵ سال شسته نشده بود و یکبارم با شامپو فرش داغونش کردم و چرک مرده شده بود آره راضیم. واقعا خوب تمیز شدن. رنگشون ۲ درجه روشن شد، ۹۰ درصد چرک مرده ها هم از بین رفت. فقط یکی از مبلا دسته هاش کامل تمیز نشد. گفت اون شامپو فرشه باعث شده چرکاش بره تو جونش. کمرنگ تر شدا ولی کامل از بین نرفت.گفت اگه هرسال میشستی الان عین روز اولش میشد. راستم میگه.
البته اینم بگم مبلای من رنگ صورتی کالباسی هستن. رنگش جوریه که لک و چرک رو به سختی نشون میده کلا. در مورد مبلای کرم و سفید و این تم رنگا واقعا نظری ندارم. چون اون رنگا کوچکترین لک و چرک رو نشون میدن.
ولی من همین که رنگ مبلام ۲ درجه روشن تر شدن و ۹۰ درصد چرک مرده ها از بین رفتن خیلی راضیم.‌
۲ تا قالیچه از این پشمالو ها هم داشتم همین جا توی خونه برام شستن. خیلیم تمیز شدن.
کل هزینه شد ۵۷۰ تومن.
  • Mari90، Nedaaa28، Targol، youtab، صنوبر۷۱
پاسخ
ایول ماهور. عالیه
مال من کرمه. مبلم رو مطمئنم بشورن خوب میشه. چون کثیفی خاصی نداره جز یکم گرد و خاک. ولی واقعا از فرشهام متنفرم. انگار کثیفی رفته تو جونش
  • **ماهور**، youtab
پاسخ
اره بده بشورن. کثیفی هرچی کمتر بمونه راحت تر پاک میشه و بهتر جواب میگیری. خودتم اصلا با این شوینده ها بهش دست نزن. بدتر میشه.

فرشاتم به نظرم جای خوب بدی درست میشه. خیلی جاها هستن حتی فرش های دستباف رو میشورن و خیلی مراقبن. جای خوب و معتبر باید بدی.
  • Targol، youtab
پاسخ
ماهور مبلمو داشتم میخربدم فروشنده گفت لک اگه شد پارچه نخی رو فقط با اب خالی نم‌دار کن بکش روش. بعدم سشوار بگیر. همیشه همبن کارو‌ کردم و جواب داد.
فرشم چی Sad
با دو‌ تا فسقل چجوری بدم قالیشویی
  • **ماهور**، youtab
پاسخ
اره با بچه اونم دوتا خیلی سخته خدایی. نمیتونی فعلا از این روفرشی های طرح فرش بخری بکشی روشون؟ تا بعدا که بچه ها بزرگتر شدن بدی بشورن
  • youtab
پاسخ
وای ماهور انقد ازشون متنفرم دلم میخواد بندازم بره. حالا براش روفرشی هم بخرم Sad
  • **ماهور**، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان