امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
عاطفه بالای یک سال دکتر پسر من گفت شیر گاو میتونه بخوره. خب بهش شیر گاو بده با لیوان. شیشه نگرفتن که مهم نیست. الان پسر من ۱۵ ماهش خدا بخواد اول عید هم باید از شیر بگیرم و هم از شیشه. دوستت حدا رو شکر کنه بچش بی چک و چونه شیشه رو گذاشته کنار
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، youtab
پاسخ
بچه ها پسر من هروقت میخوابه سرش خیلی عرق میکنه طوریکه تشکش کامل خیس میشه فرقی هم نداره روی چه تشکی بخوابه، شما تجربه ای در این مورد دارید؟
بعد اینکه برای سفر طولانی بچه پنج ماهه رو میشه تو صندلی ماشین گذاشت؟
  • youtab
پاسخ
صوفی جان پسر من از نوزادی این مشکلو داره راه حلی هم نداره
در مورد سوال دومت آره میشه من گفتم که پسرمو بردم سه ماهگی شمال فقط یه بار بالا آورد بچم. البته کلا پسر من به باباش رفته تو ماشین حالش بهم میخوره یک بارو بالا میاره همیشه. سعی کنین هر یه ساعت یه بار توقف کنین اگر بچه بیداره بلندش کنین که کمرش درد نگیره
  • Sufii، youtab
پاسخ
صوفی جون 
بله پسر من هنوزم تقریبا سرش همییشه حرارت دا ه اون موقع هام همینطور دقیقا زیر سرش خیییس بود
دکترش گفت کاملا طبیعیه و اکثر بچه ها همینن
... 
فکر میکنم میشه توی صندلی گذاشت اما مطمئن نیستم باز بچه های دیگه بهتر میدونن عزیزم
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Sufii
پاسخ
یوفی بچه از بک روزگی هم درستش اینه تو قندلی ماشین قرار بگیره اگه صندلیش مخصوص بدو تولده اگرم نیست که دیگه اکثر صندلیا از یکی دو ماهگی به بعد مخصوص همین کارن فقط تا پایان یکسالگی صندلیش پشتش به صندلی جلو ها تکیه داده بشه ( خلاف جهت ماشین)
  • Sufii، youtab
پاسخ
ترگل ببین نونا کلا به ص میگه ق Smile)

پس انقد به من نگو قنبر و دست از سرم بردار Smile
  • Almam، nona، Targol، youtab
پاسخ
سوفی پسر من با اینکه ۱۵ ماهش اما هنوز سرش موقع خواب عدق میکنه دکتر میگه طبیعیه.
در مرود صندلی هم پسر من سفر ۵-۶ ساعته تو ۴۰ زروزگی و ۶ ماهگی اش رفتیم و تو صندلی می‌نشست.  مشکلی هم نداشت از رو دست و تو بغل بودن راحت تره. البته الان دیگه رو صندلی نمیذارم ایشالاه از عید شروع کنم بنشونم باز رو صندلی
  • Sufii، youtab
پاسخ
قندلیSmile)))))))
ما یه همسایه داشتیم اسمش قندعلی بود خخخخ
  • nona، Targol
پاسخ
مرسی بچه ها، پس میشه، اخه تا الان تو کریر میذاشتیم که همونطور که نونا گفت برعکس تو ماشین چفت میشه، اما خب همین داخل شهر برای مهمونی و دکتر اما الان برای عید سفر طولانیه نمیدونم بذارم تو صندلی با وجود اینکه هنوز کامل نمیشینه...احساس میکنم کریر اینهمه ساعت اذیت بشه
  • freebird، nona
پاسخ
سوفی جان چیزی که من مطالعه کردم این بوده بچه خیلی کوچک باید هر دو ساعت یکبار از داخل صندلی یا کریر در بیاری روی سطح مسطح بذاری تا بتونه راحت استراحت کنه و کش و قوس بیاد
  • nona، Sufii
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان