۱۴۰۱/۱۲/۱۳، ۰۴:۱۹ عصر
به به مرسی شیدا جون
دم شما گرم
حالا لطفا بگو چطوری باید عکس بذاریم؟
دم شما گرم
حالا لطفا بگو چطوری باید عکس بذاریم؟
خونه تکونی
|
۱۴۰۱/۱۲/۱۳، ۰۴:۱۹ عصر
به به مرسی شیدا جون
دم شما گرم حالا لطفا بگو چطوری باید عکس بذاریم؟ (۱۴۰۱/۱۲/۱۳، ۰۴:۱۹ عصر)artatam نوشته است: به به مرسی شیدا جون خواهش میکنم آرتا جونم ![]() اول یه سایت آپلود عکس پیدا کن مثل این https://up.20script.ir/ بعد داخل سایت ، آپلود فایل رو انتخاب کن، عکس مورد نظر رو از گالری گوشی یا کامپیوترت انتخاب کن، بعد صبر کن تا آپلود بشه. بعدش لینکی که تو قسمت آدرس انجمن اومده کپی کن. بیا اینجا تو تاپیک مورد نظرت paste کن
۱۴۰۱/۱۲/۱۳، ۱۰:۲۷ عصر
افرین الهام. مثل خودمی. حالا استراحت کن تا سه روز
۱۴۰۱/۱۲/۱۳، ۱۰:۳۳ عصر
وای الهام من هر دو هفته یه بار میام میگم یه کابینت رو تمیز کردم یا یه شیشه پاک کردم. یا اخیرا نصف پنجره سالن از بیرون و درون
![]()
۱۴۰۱/۱۲/۱۳، ۱۰:۴۳ عصر
همسرم پنجره آشپزخونه رو دیروز تمیز کرد یعنی دیگه حالم،بهم میخورد
بچه ها میترسم یه روز،بیفته یهو هم میپره بالا فقط به قاب پتجره تکیه میده اگر دو،تا پیچ کنده بشه،پرت شده مرده همیشه،حرفشو میزنیم میخندیم میگه یه،شوهر جدید میکنی منم میگم،نه دیگه حوصله ندارم ولی راستش،خنده،نداره
۱۴۰۱/۱۲/۱۳، ۱۰:۴۸ عصر
فری برد خیلی خطرناکه
دور از جون هر سال چندین مورد سقوط از ارتفاع تو این روزا اتفاق می افته. با طی دسته بلند بدید بیرون شیشه را پاک کنن
۱۴۰۱/۱۲/۱۳، ۱۰:۴۸ عصر
ممنونم شیدا جون
۱۴۰۱/۱۲/۱۳، ۱۰:۴۹ عصر
یا روی همین طی زمین شوی یه پارچه تمیز بکشید و شیشه را پاک کنید
میدونم ماری طی دسته بلند دارم
داشتم فکر میکردم یه دستمال تمیز برای طی پیدا کنم با همون تمیز کنم که یهو پرید بالا هر دفعه،سکته،میکنم از ترس فقط،آشپزخونه این،مشکلو دارم چون بالای سینکه بقیه پنجره ها راحته
۱۴۰۱/۱۲/۱۴، ۰۱:۱۴ صبح
(۱۴۰۱/۱۲/۱۳، ۱۰:۰۲ عصر)Elham67 نوشته است: امروز فقط دوتا کابینت زیر گاز ریختم بیرون دستمال کشیدم و چیدم وای الهام دست رو دلم نذار ![]() حالا خوبه دیگه میلم به شیرینی نمیکشه میبخشمش ![]() |