امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لوازم ضروری سیسمونی
بچه ها روکش ضد آب هم اگه دوست داشتید بگیرید... اینجوری همه چیز تمیز و سالم می مونه و زحمتتون هم خییلییییی کم میشه...
من برای زیرانداز همیشه از این زیراندازهای یکبار مصرف هم داشتم که خب اون اوایل که زیاد بیرون بودیم استفاده می کردم، یا توی خونه هم خیلی کار راه انداز بود... چون اونی که داشتم روش پلاستیکی بود به نظرم پسرم خوشش نمیومد که خیس بذارمش روی اون... بعد اینا رو موقعی که زیرانداز ضدآب رو میشستم مینداختم زیر روکش تخت... خدایی تا همین الان هم که 4 سال شده، ما یه دونه لک هم روی تشکاش نداشتیم...
منظورم ایناست:
http://rastinteb.com/uploads/products_pi...oldel.jpeg
سایزشون چوریه که ک محوطه ای که بچه رو می خوایم عوض کنیم رو پوشش میده و مثا بچه که دست و پا میزنه دست و پاش آلوده نمیشه و حتی من خیلی وقتا بعنوان زیراندازش استفاده می کردم که مثلا توی رستوران توی صندلی غذاخوری که داشتن، راحت اینو مینداختم و خیالم راحت بود دست و بالش به جایی برخورد نمی کنه دیگه...

درباره ی تخت کنار مادر آپادانا هم باید بگم خیلی خوب بود.. هم جنسش، هم فاصله ی نرده ها و حتی فاصله ای که تشک از دیواره های تخت داشت همه ش استاندارد بود و راحت بودم واقعا... فقط وقتی نرده رو میدادم پایین اینجور نبود که چفت چفت بشه، یه بالش بین تخت ما و تخت پسرم میذاشتم که خب دیگه نرده هم نمیشد بالا و پایین کرد ولی در کل چون قابلیت بالا و پایین بردن کف تخت رو داشت، زیاد زحمتی نداشت و اون اوایل کاملا بالا بود و راحت بدون زحمت درش می اوردم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، رخشید، نسیمه جااان
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۲/۱۹، ۰۹:۴۹ عصر)New Mishool نوشته است: فک کنم نی نی صنوبر پسره Big Grin  Angel
عزیزم د‌وقلوئه دختر پسر
  • elham، New Mishool، youtab، رخشید، صنوبر۷۱
پاسخ
مرسی رز روکش ضداب برای تشک منظورته؟ درسته ؟

بچه ها برای صندلی ماشین کدوم فروشگاه هارو پیشنهاد میدین که قیمت پرت هم ندن ؟
الان یه سرچ کردم یه مکسی کوزی  تو میلاد نور هست ولی نمیدونم چرا حس میکنم اصل نیستن ! Dodgy
  • Rose، youtab
پاسخ
رخشید اره روکش ضد اب یا محافظ تخت هم برای تخت خودتون داشته باشید هم نی نی...تشک تعویض هم من دوتا از ریمان هوم گرفتم راضیم خیلی یکی هم از دی روحه ولی مال دی روحه خیلی خوب نیست...جذبش کمه
بچه ها در مورد لیوان اب برای شش ماه که اب باید بدیم، چی بگیرم؟ فیلیپس کدوم مدلش؟ دندونی نوزاد چه برندی و چه مدلی(یه مدل نابی الان دارم که چون سه تا بهم وصله یکم سنگینه برا پسرم میخوام یدونه تکی بخرم)
تجربه ای در مورد پستونک هم دارید بگید لطفا، دکتر براون یا فیلیپس اونت؟
  • Rose، رخشید
پاسخ
سوفی من تشک تختم پنبه است Smile هر مدل تشکی امتحان گردم اذیت شدم دیگه چند سال پیش دادم برام درست کردن، و از اونجایی که من روی تمیزی حساسم بعد سالها تمیز و نو مونده Blush

ولی برای بیبی حتما میخرم Smile
  • Sufii، youtab
پاسخ
صوفی لیوان آب من چندین مدل گرفتم، از این نی دارها که خیلیییی بد بود کلا، هر مدلی گرفتم، شستن نی خودش مصیبت بود بعد از یه مدت هم که یه بار آب موند توی ظرفشون، خیلی سریع و راحت کپک میزد... من شاید چند بار بیشتر آب توشون ندادم (فکر کنم 3 تا گرفتم)، و دیگه بعدش فقط بعنوان لیوان استفاده می کردم... و واقعا هم راضی بودم و پسرم از 1 سالگی دیگه خودش می گرفت دستش و می خورد...

دندونگیر من یه مدل خیلی سبک و ساده گرفتم اون بد نبود، این بوددقیقا:
[تصویر:  dglws2.jpg]
 ولی از اون قلمبه ها، هنوز هم سایزش به نظرم مناسب نیست اینقدر که گنده و زمخت بودن... کلا تنوع زیاده، فقط BPA نداشتن رو دقت کن و قابلیت جوشوندنشون برای ضدعفونی کردن (چون خیلیییییی پیش میاد که بیفته و شما بخوای ضدعفونیش کنی...)... و به نظرم اون گنده ها که انگار آب توشونه، جوشوندنش زیاد اکی نبود و اینکه احتمال پاره کردنش رو همیشه میدادم و میترسیدم زیاد بدم دست پسرم..

پستونک اونت یادمه مدل ارتودنسی داشت، من هم 2-3 تا گرفتم ولی خب حدود 2 تا 6 ماهگی اینطورا استفاده شد، بعدش دیگه نه علاقه داشت نه من دوست داشتم که زیاد استفاده کنه و کلا کنار گذاشته شد.... اگه تا حالا مقاومت کردی به نظرم کماکان مقاومت رو ادامه بده مگه دلیل خاصی داشته باشی، چون پستونک گذاشتن الان که دیگه کم کم دندونای پسرت در میاد، کم کم می خواد حرف بزنه وووو... به نفعش نیست، تا الانا که مثلا درد کولیک و اینا رو کم کنه شاید به کارت میومد که اگه تا حالا به کارت نیومده و نیازش رو حس نکردی و دستور دکتر نیست (احیانا)، مقاومت رو ادامه بده و پستونک نده Smile
در کل چیزاییی که دائم باید عوض شه، یا تاریخ انقضا داره یا ممکنه بچه دائم بندازه زمین و در کل کیفیتا و استاندارای خیلی قوی توشون مهم نباشه، اول یه چیز ساده بگیری که اگه بچه خواست و واقعا علاقمند شد، یه جنس خوب بگیری بهتره... و یا مثلا اگه انداخت جایی که دلت نکشه تمیزش کنی، بتونی راحت بندازیشون دور به نظرم بهتره تا اینکه از اول یه چیز گرونی بخری که دلت بسوزه یا خدای نکرده از بچه عصبانی بشی وووو...
  • Sufii، youtab، رخشید، نسیمه جااان
پاسخ
آره رخشید، کلا برای خودتون هم داشته باشید خوبه، تشک ما از اول خودش روکش داشت و قابلیت جدا شدن داشت، ولی برای پسرم برای هر دو تا تختش گرفتم... این:
https://www.digikala.com/product/dkp-188...%AA%D8%B1/

البته ما از همونجا که تشک رو گرفتیم، خریدیم... یعنی خود فروشنده های تشک، روکش مناسب هر سایز رو دارن... خیلی کار راه اندازه
  • Sufii، رخشید
پاسخ
مرسی رز جون از توضیحاتت. متاسفانه پسرم الان پستونک میخوره و باید برای شش ماه به بعد سایز بزرگتر بگیرم...ولی تو فکر ترک دادنش هستم..

لیوان یعنی اصلا نگیرم؟
  • Rose
پاسخ
بچه ها در مورد اینکه مثلا روتختی چی بگیرید و اینا، اول خود تخت رو بگیرید، بعد تشک، روکش تشک و در انتها روتختی رو بگیرید... الان اگه روتختی بگیرید، تخت که قیمتش مهمتر و تعیین کننده تره می مونه آخر سر، بعد می بینید مثلا نظرتون عوض شد که فرضا تخت کودک - نوجوان بگیرید و مثلا کنار مادر نگیرید، می بینید موند روی دستتون...
راستی اکثر شرکت ها یه تایمی رو زمان می بره که بسازن، اگه شهر دیگه باشه، زمان رسیدنش هم باید حساب کنید، بعد توی سن بالای بارداری چیدمان و اینا یکم سختتره و ذهنتون درگیری های مربوط به زایمان رو داره، شاید خودش یه فشاری وارد کنه به آدم... من یادمه اواخر اسفند بود که تخت کنار مادرمون رو گرفتیم، بعد همینجور با وسایلی که می خریدیم، میذاشتیم گوشه ی اتاق، من اردیبهشت بود که یه روز صبح با کلی گریه بیدار شدم و اصلا نمی تونستم جلوی گریه مو بگیرم، هی می گفتم پسرم هنوز هیچیش آماده نیست، چرا من اینقدر بی توجهم، چرا باباش دوسش نداره یکم کمک کنه بهم وووو از این مسائل... که خب یه مرحله ی طبیعی بارداری بود و بهش نستینگ می گن که آماده سازی محیط برای تولد بچه هست و کاریش نمیشه کرد... ولی خب خودش تا چند روز که وسایل رو مرتب و آماده کنم، روم فشار عصبی وارد می کرد با اینکه تقریبا 2 ماه به تولدش مونده بود...
راستی ممکنه محصولات شرکت ها الانا توی تخفیف هم باشه... استفاده کنید... تا قیمت جدید دلار هم اعمال نشده هر چی چیز بزرگ لازم دارید بگیرید...
  • youtab
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۲/۲۰، ۰۲:۰۷ عصر)Sufii نوشته است: مرسی رز جون از توضیحاتت. متاسفانه پسرم الان پستونک میخوره و باید برای شش ماه به بعد سایز بزرگتر بگیرم...ولی تو فکر ترک دادنش هستم..

لیوان یعنی اصلا نگیرم؟

آها اگه اینطوره که هیچی، همون اونت خیلی خوبه به نظر من البته من برند دیگه هم تجربه نکردم و مثلا بیبی لند و اینا بود که برای بیرون استفاده می کردم که اگه جایی افتاد دلم نسوزه Smile)

لیوان که می تونی بگیری، هم دسته دار هم نی دار ولی بدون نی استفاده کن که کپک زده و اینا نباشه وقتی استفاده می کنی... لازم نیست توی این شرایط دنبال برند خاصی باشی و کلی هزینه کنی Heart
  • Sufii، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان