امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
خدا نکشدت ترگل Smile
اره سینه ای دارم که نگو و نپرس

روز اول رفتم زیر دوش فقط چند قطره اومد ولی بعدش دوستم گفت زیر دوش برای تسکین درد برو اما دست نزن روند خشک شدن طول میکشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Bonsai، Elhamgoli، Targol
پاسخ
از بالا فشار بدی مشکلی نیست نونا و شیر زیاد نمیشه، نوک سینه ات نباید فشار داده بشه.
  • nona
پاسخ
مریم وحشت دارم واقعا اصلا نمیتونم دست بزنم حتی این جسبو درمیارم جدید بزنم میمیرم و زنده میشم Sad
راستی گل پسر درچه حاله ؟
خودت بهتری عزیزم دیگه؟
  • maryam_na
پاسخ
اگه دست می زنی اذیتی یه چیز گرم بذار بالاش و برو حمومی جایی خود شیر می ریزه بیرون راحت میشی. من چه تو شیردهی و چه برای قطعش این کار رو کردم راحت شدم. من چون به تدریج گرفتم دخترمو انقدر اذیت نشدم. از ۱۴ ماهگی که رفت مهد شیشه اینا نمی گرفت و فقط عصر و شب قبل خواب بهش شیر می دادم و روزهای تعطیل کل روز. بعد تو سر کار می رفتم تو توالت از بالا سینه امو فشار می دادم که خالی بشه تو دستمال. چون هم درد داشتم و هم سینه هام بدجور باد می کرد و یه جوری تابلو می شد بزرگ شده بعد هم عصر و شب به دخترم شیر می دادم تا دو سالگیش. دو سالگیشم همین کاریو مه گفتم کردم طبق توصیه مامام و زیر دوش از بالا یواشی فشار می دادم

کاش زودتر خارج کرده بودی نونا شیرو. فدات من خوبم و سر شلوغ با بچه ها و کارهای خونه. دخترمم سرما می خورد ولی تب یادم نمیاد آخرین بار کی کرده بود طفلکی یه سرمای بدی خورد و یه شب تبش تا ۳۸.۵ حدود ۳۹ هم بالا می رفت و حالا اون خوب شده و من و شوهرم مریض شدیم. پسرمم خوبه ولی شاید اونم سرما خورده باشه علامتی نداره ولی خب مثل همیشه اش نیست. واکسنم زد تب نکرد ولی بعد از ظهر روز اول یه دو ساعت پشت هم هی گریه می کرد هی آروم می شد و هر کاریو که بلد بودیم تاثیر نداشت و بعدش خوابید و خوب شد. به خاطر معلوم بود یه جاییش حالا جای واکسن یا جای دیگه اش درد می کنه. بهش استا داده بودم که تاثیری نداشت و زنگ زدم دکترش یه شیاف همیوپاتیو‌گفت می تونی بدی و شوهرم رفت گرفتو دیگه آروم شده بود نذاشتم اون شیافو چون داروخونه چی هم گفته بود فقط روزی یه بارو داروی گیاهیم بود که نمی شناختمش.

دختر منم از اولش بدغذا بود و هست. من سخت نگرفتم هیچ وقت چون وزن و قدش خوبه. بعضا پیش میاد دو لقمه صبحانه می خوره و تو مهد هم ناهار و میان وعده اشو نمی خوره تا ۵ عصر اینا که میاد خونه. بعد چیزهای خاص و بی مزه ایم می خوره مثلا ازین پنیرها چیه برای روی چیز برگر اینا اونو میذارم یه سی ثانیه لای نون همبرگری می خوره. پیتزا مارگاریتا، اسپاگتی بدون هر گونه سسی، فلفل دلمه ای و بروکلی خالی، آب آبگوشت یا آب خوراک لوبیا
  • Bonsai، nona، youtab
پاسخ
مریم جان روز اول رفتم سعی کردم خالی کنم اصلا سنگ سنگ شده بود طول شب که خواب بودم کمپرس یخ بعدم دوش گرمم گرفتم فشار و ماساژ هم دادم خیلی خیلی خیلی ناچیز اومد بیرون
برای همین به دوستم که زنانه زنگ زدم گفت وقتی اباست خیس نمیشه تجمع کرده مجاری شیریت ممکنه کلا بسته بشه عفونت کنی دیگه دست نزن بذار تو همین خالت جذب میشه دیگه هم از شدت درد توان فشار بیشترم نداشتم
الانم به لطف استا و کلم اصلا درد و تورمم قابل مقایسه با ۲۴ ساعت اول نیست ولی ورم و سفتی هست هنوز

آخی طفلیا چه سخت همه با هم مریض شدین Sad
مریم چه زود گذشت به همین زودی دو ماه شد یعنی؟!
خوبه که خودتو سر دخترت کنترل میکنی آفرین واقعا
من اینقدر حرص خوردم و ایترس دارم واقعا فکر نکنم همون آدم سابق شم ، اصلا یه چیزایی رو گاهی میخورن که تعجب میکنی
غذای خوشمزه رو لب نمیزنن میرن سراغ چیزی که حالا حالاها. کسی نمیخوره
دختر منم کدو سبز خام ،فلفل خام ، گوجه فرنگی پیاز خام و…
  • maryam_na، youtab
پاسخ
نونا و بنسای الهی شکر‌ ایشالاه اخیر هفته با خبرای خوب کم شدن دردتون و غذاخور شدن کوجولوهاتون ما رو شاد کنید  Heart
  • Bonsai، nona
پاسخ
میگم بچه ها من دیروز ب دخترم ۱۲ ساعت شیر ندادم ولی هیچ حس جمع شدن شیر نداشتم اصلا 
امیدی هست بگیرم از شیر درد نگیره؟!
  • Bonsai، nona، youtab
پاسخ
نه الهام جون من ۱۷ ساعت بعد تو خاب که بودم شروع شد که از درد پا شدم
اتفاقا تا ساعت ۱۲ شب که ۱۴ ساعت گذشته بود شاد بوم که اچه خوب اصلا شیر جمع نشده

مرسی شیطون خانم جان
  • Bonsai، Elhamgoli
پاسخ
اره بن سای باباش رفت بگیره بزنم شب براش
نونا  Tongue اره بابا فهمیدم نه دیگه در اون حد Big Grin