وای اره قشنگ به نرز سکته میبره منو
باباش یه موقع ها میگه پسرم از پس خودش برمیاد چیزی نمیشه، بعد من نمیدونم اینجا خوندم یا کجا نوشته بود بارون هنیشه میاد و سیل یه بار اتفاق میوفته اونو هی میگم، دیگه خودش تا اینجوری میگه تند پشت سرش میگه اما نه پسرم بارون هنیشه میاد و سیل یه باره خخخ
حالا اونم زیاد نیستا دلمم خوشش زیاد بشه مثلا روزی 1گردو نهایت
اما جشم حتما عزیزم
پسر من نه 10 تا کلمه هم نمیگه
اما همه جیو میشناسه نشون میده
صدای پیشی و هاپو و جوجو و ببعی و گاوی در میاره
اعضای بدنشو میشناسه نشون میده
منم عین رادیو باهاش حرف نیزنم
باباشم عین ادم بزرگا کلا باهاش رفتار میکنه و حرف میزنه حتی نمیذاره بگم مثلا قام قام جای ماشین
تو خیابون قشنگ اسم میبرم چون تند تند مدلای مختلف ماشینو نشون میده از من امتحان میگیره فسقلی
کامیون، ون، وانت، اتوبوس، مینی بوس، 206، پراید، خخخخ
بعد یهو تمرار میکنه حرف مارو یه ملنه ای رو دیگه کلا نمیگه و من مطمئنم که تنبله تو این مورد
باباش یه موقع ها میگه پسرم از پس خودش برمیاد چیزی نمیشه، بعد من نمیدونم اینجا خوندم یا کجا نوشته بود بارون هنیشه میاد و سیل یه بار اتفاق میوفته اونو هی میگم، دیگه خودش تا اینجوری میگه تند پشت سرش میگه اما نه پسرم بارون هنیشه میاد و سیل یه باره خخخ
حالا اونم زیاد نیستا دلمم خوشش زیاد بشه مثلا روزی 1گردو نهایت

اما جشم حتما عزیزم
پسر من نه 10 تا کلمه هم نمیگه
اما همه جیو میشناسه نشون میده
صدای پیشی و هاپو و جوجو و ببعی و گاوی در میاره
اعضای بدنشو میشناسه نشون میده
منم عین رادیو باهاش حرف نیزنم
باباشم عین ادم بزرگا کلا باهاش رفتار میکنه و حرف میزنه حتی نمیذاره بگم مثلا قام قام جای ماشین
تو خیابون قشنگ اسم میبرم چون تند تند مدلای مختلف ماشینو نشون میده از من امتحان میگیره فسقلی
کامیون، ون، وانت، اتوبوس، مینی بوس، 206، پراید، خخخخ
بعد یهو تمرار میکنه حرف مارو یه ملنه ای رو دیگه کلا نمیگه و من مطمئنم که تنبله تو این مورد