امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
عاطفه بعد یکسالگی میشه داد. من شیر گاو میدم از اینا که تو لبنیاتی ها هست. به نظرم سالم تره کارخونه ای. البته من پسرم شیر خالی اصلا نمیخوره اونو شیر موز میکنم میدم
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۲/۲۹، ۰۸:۵۲ عصر)atefehjjjjjjj نوشته است: مامانا سلام
من میتونم ب دخترم شیر پاستوریزه بدم ؟
و اینکه دیدین شیر پاستوریزه رو انقضاء رو از ۴ روز ب ده روز رسوندن؟چ وضعیه آخه
چقدرررر نگهدارنده میزنن؟
میشه شیر گاو بدم بهش؟
لطفا جواب بدین

رز من فکر کردم تا ۱۸ ماهگی باید جمله ۳ کلمه ای بگن خخخخ
خیلی منتظر بودم
حیف شد
بعضی بچه هاکه سر طیف هستن و بخصوص دخترا ممکنه که بتونن... مایلستون یعنی اگه توی اون سن اون مایلستون رو نداشته باشن باید پیگیری کرد، جلوتر بودن مساله نداره...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • atefehjjjjjjj
پاسخ
سوفی جان، ماتیلدا هم خوبه. رولی و راحت پخش می شه
  • Sufii
پاسخ
ممنون لیدی جان
پاسخ
سلام مامانا نوروزتون مبارک
من روزی سه وعده باید به شاهان حریره بادوم بدم ولی با قاشق نمیتونه بخوره با تف غاطی میکنه تو دهنش دوبرابر چیزی که خورده پس میفرسته بیرون.
رقیق کردم تو شیشه اش ریختم دونه های خیلی ریز بادوم سوراخ های سرشیشه رو می گیره..
شماها چکار می کنید؟
دیروز پنج ماهش تموم شد شاهان. باید با قاشق بهش بدیم.
بنظرتون شیشه نوزادی شو سوراخ درشت تر بزنم با اون بدم؟ چون از فردا فرنی هم باید بخوره و ما با قاشق مشکل داریم.
پاسخ
دنیا روزای اول همینکه دهنش به مزه غیر شیر عادت کنه کافیه، یعنی همون تف تفی که میگی کافیه...بنظر من شیشه شو سوراخ نکن با همون قاشق اگه یه قاشق مرباخوری در روز بخوره کافیه...و اینکه حالا که شروع کردی میتونی بتدریج پوره سبزیجات مثل هویج و سیب زمینی شیرین و کدو حلوایی و کدو سبزم شروع کنی...فکر کنم از ماه های هفت به بعد شایدم دیرتر مقدار غذایی که میخوره مهم میشه، قبلش همون اشنا شدن با طعم های مختلف مهم تره
  • Donya
پاسخ
سلام، دنیا جان غذای اصلی بچه زیر یک سال شیر هست و به ویژه توی ماههای اول شروع غذای کمکی مقدار ‌‌و‌ حجم غذای بچه اهمیتی نداره، مهم این هست که بچه انواع مواد غذایی رو تست کنه، ضمن اینکه از همون ابتدا اصول غذا خوردن (نشستن روی صندلی غذا ترجیحا ، استفاده از قاشق و …) باید رعایت بشه.
  • Donya
پاسخ
مرسی صوفی جون و پائولو جون
پاسخ
البته دنیا جان شاهان فکر کنم هنوز برای نشستن روی صندلی غذا کوچیکه ولی خب نگران حجم غذاش نباش اصلا
  • Donya
پاسخ
دنیا جون میتونی با سرلاک خوری بهش بدی
از این ها:
[تصویر:  img_20230322_154950_jgf7.jpg]
  • Donya
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان