امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
اخخخخ ترگل  Big Grin حالا میام مفصل تعریف میکنم چه شد خخخ
... 
پروانه جون تایلوفن میدم همیشه 
البته شربته دیگه من خیلی وقته قطره شو نمیدم
Heart  پسر دو ساله من  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Targol، پروانه ابریشم
پاسخ
یوتاب جون الان بقیه درکت میکنن که وقتی میگی نمی‌خوابه یعنیییی چی Smile
  • Bonsai، youtab
پاسخ
ماری یه تاپیک دیگه هم پیدا کن بریم یکم بدجنسی کنیم Big Grin
  • Mari90، youtab
پاسخ
ترگل خدا خفت نکنه دختره شیطون
دیشب تا ساعت ۴ خوابم نبرد منی که هر شب ۱۱بیهوشم تازه اکسپکتورانت خورده بودم
ماری تو هم تنت به تن ترگل خورده شیطونی شدیاااا
  • Mari90، Targol، youtab
پاسخ
چیکار کنم بدجنسی ها غلیان کردن خخخ
  • Targol، youtab
پاسخ
بنسای پسرت چند ماهش ؟ من اومدم خیر سرم از شیر بگیرمش. قبلش که مریض شد ۲ روزی تب داشت. بعد ی کم بهتر شد اومدیم سفر. گفتم بگیرمش. تلخک زدم آنقدر مکید و خورد فقط اولش ی کم چپ چپ به من نگاه کرد. بعد رفتم خیلییی بیشتر زدم دیگه نتونست بخوره شروع کرد به گریه. رفتیم بیرون باز بهانه شیر گرفت. تلخک زدم باز انگار کم بود شروع کرد به خوردن . کلا هم بعد سرماخوردگی اش لب به غذا نمیزد خلاصه که از شیر نگرفتم پشیمون کردم. ااااما خیلی بد شده. نمیدونم روند بعد مریضی، دندون میخواد در بیاره (البته اصلا لثه هاش متورم نیست فقط آب از دهانش چند وقته هی میره) یا اینکه متوجه شده از شیر میخواستم بگیرم لج کرده چون چند روز قبل از شیر گرفتن هم با همسرم جلوش راجع بهش صحبت میکردیم میگم نکنه میفهمه و نباید جلوش می‌گفتیم. خلاصه هر چی هست از صبح تا شب نصف ی وعده هم غذا نمیخوره.  در نتیجه اصلا پوشک هم یک سوم همیشه هم کثیف نمیکنه شکمش هم خیلی کن کار میکنه. خلاصه که بسیار داغونم و نمیدونم چی کار کنم. دو ماه بود عالی شده بود سه وعده رو کامل می‌کرد میان وعده می‌خورد. من گفتم تز شیر بگیرم که بهتر از این بشه که نه تنها از شیر نگرفتم، ترکید هیچی نمیخوره . پیشنهادی دارید بهتر غذا بخوره؟ داروهای اشتها آور به نظرتون تاثیر داره ببرم دکتر بدم یا ضررش بیشتره ؟
  • Bonsai، Targol، youtab
پاسخ
شیطون خانوم چند وقتشه نی نی ات؟
پسر ۱۹ ماه ❤
  • youtab
پاسخ
۱۶ ماهش
خیلی بی تابی می‌کرد. مثل ترگل هم هی میگفتم تلخ شده ولی اصلا انگار متوجه نمیشد فقط گریه میکرد میخواست شیر بخوره. هر چقدر تلخ میکردی باز میخواست بخوره
  • Nedaaa28، Targol، youtab
پاسخ
مامان ها دکتر بمن گفت به شاهان از روزی ده میل حریره بادوم شروع کن تا روزی شصت میل.
خیلی شاهان به خودش می پیچید و ببخشید خروجی ش سفت شده بود، مامانم گفت بخاطر اینه که خوب حریره بادومو صاف نکردی.
از صافی رد کردی دونه های خیلی خیلی ریزی هنوز توش هست.
صمن اینکه روزی بیست میل و سی میل زیاده روزی یک قاشق مرباخوری بسه.
شماها چکار کردین؟
گل پسر ۳۰ ماهه.  Rolleyes
پاسخ
دنیا من که پسرم همسن شاهانه هنوز شروع نکردم، ان شالله بعد تعطیلات شروع میکنم. بنظر منم خیلی زیاده این حجم برای بچه پنج ماهه، بعدم یکهفته حریره دادی حجمشو زیاد نکن بنظرم برو روی مواد غذایی بعدی بصورت پوره، نه اینکه حجمو زیاد کنی در این حد که بچه طعمای مختلفو امتحان کنه مثل پوره هویج،کدو و یا سیب پخته و موز له شده..
  • Donya
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان