۱۴۰۲/۱/۱۲، ۰۲:۲۴ عصر
لوازم ضروری سیسمونی
|
![]() سوفی جان ببخشید دیر شد گفتم خوب شدم همانا و علایمگوارشی شروع شدن همانا ![]() بالا پایین همه جاشو دیدم هیچ مارکی نداره ولی چون مریم عموما مام لاو و ماما پاپا و اونت و اینا میاره شاید مام لاو باشه ملا هر پیشبند سیلیکونی مشابه این که بگیری عالیه خیلی کاربردین من ازین روپوشیام گرفتم ولی بدرد نخورد عکس اونم میذارم شب که ازونا نگیری ( عین بلوز آستین داره )
۱۴۰۲/۱/۱۲، ۰۶:۱۲ عصر
مرسی نونا جون، اتفاقا میخواستم علاوه بر سیلیکونی،از اون استین دارا هم بگیرم، اخه استین بچه لک میشه؟ مخصوصا شنیدم لک موز پاک نمیشه
![]()
۱۴۰۲/۱/۱۲، ۰۸:۱۳ عصر
مامانا من رفتم سایت اونا دستور نگاه کردم سایز ۱۲۵ چند مدل داره
الترا سافت و انتی کولیک کدومشون باید بگیرم ؟
رخشید من مدل نچرالو گرفتم و راضی ام( اولترا سافت)
۱۴۰۲/۱/۱۲، ۰۹:۰۴ عصر
(۱۴۰۲/۱/۱۲، ۰۶:۱۲ عصر)Sufii نوشته است: مرسی نونا جون، اتفاقا میخواستم علاوه بر سیلیکونی،از اون استین دارا هم بگیرم، اخه استین بچه لک میشه؟ مخصوصا شنیدم لک موز پاک نمیشه نه بابا مفت نمیرزید گرونم خریدم فقط همه اطرافیان خوششون میاد میگن چه با نمک همین! لک که همه اباساش لک خواهد شد اون اوایل ادم سریع میشوره کم کم وقت نمیکنی دیگه لکه میمونه خیلی لکارم همون لحظه هم بشوری نمیره دیگه کلا دور لباسای خیلی روشنو قلم باید بگیرید مگر خونگی اگر خودتون حساس نیستید
۱۴۰۲/۱/۱۲، ۰۹:۱۶ عصر
![]() ![]()
۱۴۰۲/۱/۱۲، ۰۹:۴۰ عصر
منم نمیکشیدم بعد اینقدر عادی میشه برات که نگو اوایل مدام لباسشو عوض میکردم لکو بشورم دکترش دعوام کرد گفت خودت خوشت میاد روزی چند بار کسی لباستو عوض کنه
۱۴۰۲/۱/۱۳، ۰۱:۱۷ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۱/۱۳، ۰۱:۲۴ صبح، توسط Arezoo1984.)
(۱۴۰۲/۱/۱۲، ۱۱:۴۰ صبح)Sufii نوشته است: ارزو جان اونت استور یه سری کاسه و پیشبند سیلیکونی داره، بنظرت برای اونت هستند؟ میخوام بخرم اما مطمئن نیستم اونت باشن سوفی جان من راستش در مورد ظرف و ظروفش اطلاعی ندارم. خودم توئیست شیک خریدم. درب دار هستش و میتونی تو مایکروفر هم بذاری، قاشق هم من توئیستشیک خریدم، یه مدل دوتایی داره که برای اون اوایل که بچه خیلی دهنش رو باز نمیکنه، مناسبه. سایت توئیستشیک رو الان چک کنی قیمتاش نجومیه ولی به مناسبتهای مختلف آفهای خوبی میزنه. من حالا برخلاف نونا جون، از پیشبندهای آستیندار خیلی راضی بودم، شروع غذا حوردن دخترم همزمان بود با فصل سرد و لباسهای آستینبلند، منم که تعذیه مستقل رو شروع کردهبودم، آثار قشنگی بهجا میذاشت دخترم ![]() |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان