۱۴۰۲/۱/۱۵، ۱۲:۵۱ صبح
رخشید پسر منم تو خونه مامانم نوه های دیگه هستن و خیلی دورش شلوغه اما زیاد حرف نمیزنه. در حد ۴ -۵ کلمه بلده

گپ و گفت مامانهای 1401
|
۱۴۰۲/۱/۱۵، ۱۲:۵۱ صبح
رخشید پسر منم تو خونه مامانم نوه های دیگه هستن و خیلی دورش شلوغه اما زیاد حرف نمیزنه. در حد ۴ -۵ کلمه بلده
![]() (۱۴۰۲/۱/۱۴، ۰۶:۰۳ عصر)Targol نوشته است: یوتاب جون احتمالا دخترهای من و پسر تو حرف همو میفهمن بعید نیست ترگل اینا زبونسون خاصصصصه بچه ها خدایی به نظرتون بدم منم تخم کفترو؟ ![]() ![]()
۱۴۰۲/۱/۱۵، ۰۱:۲۰ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۱/۱۵، ۰۱:۲۱ صبح، توسط نسیمه جااان.)
یوتاب بده ،ضرری نداره ک
کلی هم ارزش غذایی داره ما هم ب داداشم تخم کفتر دادیم ![]() داییم گذاشته بود لای پنبه آورده بود اخه خیلی نازک و شکننده س دادش دست من ،من فشارش دادم شکست تو دستم ![]() مامانم از لابلای انگشتام یه قاشق ش رو جمع کرد ریخت تو حلق بچه خخخخ،ماشالله داداش منم بلبل زبونه تا همین الان با همون یه قاشق خخخخ
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۲/۱/۱۵، ۰۱:۲۲ صبح
باید فکر کنم بگردم دنبالش همه جا ندارن
بابام بود در دسترس 2سوته برام گیر میاوردا بذار به عمه جانم بگم ببینم میشناسه کسی رو ![]() بعد چجوری همین نیمرو املتی بدم یا چی؟ ![]() ![]()
۱۴۰۲/۱/۱۵، ۰۱:۲۴ صبح
اره میشه نیمرو کنی ،آبپز کنی یا املت ش کنی
مامان من خام داد چون چیزی ازش باقی نمونده بود ![]() خدایی حقم بود کتک بخورم ولی نخوردم در کمال تعجب ^_^
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۲/۱/۱۵، ۰۱:۳۴ صبح
مامانا هرگز از اهمیت هم صحبتی و کتاب برای حرف زدن بچه ها غافل نشید واقعا حرف مادر رخشید جان درسته پسر من نمونه حاضرشه
من پسرم از سمت پدری ژن دیر حرف زدن رو داره همه دختر عمو پسر عموهاش ۴ سالگی به زور تخم کفتر زبون باز کردن در این حد که خواهرشوهرم بنده خدا ۶ ماهگی پسرم زنگ زد گفت به اون طرف که اشناس سفارش داده برا پسرم تخم کفتر کنار بزاره من رومنشد چیزی بگمتشکر کردم اما به همسرم گفتم من هرگز از این چیزا به بچم نمیدم فوقش میریم گفتار درمان اینقدر که مطمئن بودیم این بچه بعیده زبون باز کنه ما تا ۲ سالگی پسرم بخاطر کرونا هیچ کس کنارمون نبود پسرم جز من و پدرش هیچ کس رو ندیده بود پس از این نظر هم ممکن بود سخت زبون باز کنه اما پسر من ۱۱ ماهگی اولین کلمش رو گفت اونم به جای مامان بابا گفت آبیه خخخخ چون ی کتاب داشت نوشته بود اگه گفتی اون کیه اون که چشماش ابیه من خوندم تیکه اخرش رو نگفتم اومدم جواب همسرم رو بدم پسرم ی دفعه گفت آبیه از نظر من همش بخاطر کتاب خوندن بودن من از ۴ ماهگی تا به امروز روزی ۲۰ جلد کتاب میخونم برا پسرم ۵ تا موقع صبحانه ۵ تا نهار ۵ تا شام ۵ تا خواب وقعا نتایجش بی نظیره از اهمیت کتاب غافل نشید من چون پسرم بدغذا بود از اول به جای این که پای تلویزیون گوشی بهش غذا بدم کتاب خوندم براش اینم حسن بچه بد غذا خخخخ
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
۱۴۰۲/۱/۱۵، ۰۷:۰۶ صبح
رخشید دور از جونت
![]() مثلا همین کتاب که میس شین میگه رو اگه بدونی من چقد برای بچهها میخونم. پرستارشون هم همینطور. ولی خوب تا به الان موفق نشدیم چندان ![]()
۱۴۰۲/۱/۱۵، ۱۱:۲۷ صبح
بچه ها تخم کفتر واقعا جوابه
|