۱۴۰۲/۱/۱۴، ۰۸:۰۹ عصر
ترگل اتفاقا منم میخوام سیلیکونی از کیکابو همون رامینا شاپ بگیرم، هم با ست ظرف بامبوش ست میشه هم ارزونترین قیمتو همین رامینا داره
لوازم ضروری سیسمونی
|
۱۴۰۲/۱/۱۴، ۰۸:۰۹ عصر
ترگل اتفاقا منم میخوام سیلیکونی از کیکابو همون رامینا شاپ بگیرم، هم با ست ظرف بامبوش ست میشه هم ارزونترین قیمتو همین رامینا داره
۱۴۰۲/۱/۱۴، ۰۸:۱۱ عصر
میخوای یکی دو روز منتظر بمون مال من برسه ببینم چطوره
۱۴۰۲/۱/۱۴، ۰۸:۱۷ عصر
عه. راست میگی، دستت رسید بیا بگو چجوره لطفا
۱۴۰۲/۱/۱۵، ۱۲:۵۸ صبح
نونا
بیاین پیشبندهای منو ببرین استفاده کنین ![]() من دو تا براش مجلسیطور سفارش دادم، همچین چیتانپیتان، مونده رو دستم.
۱۴۰۲/۱/۱۵، ۰۱:۱۰ صبح
جا داره بگم پسر من همون هفنه اول شروع غذاش در 6ماهگی با انواع پیشبند دشمن خونی شدن و همشون نو موند دادم به دخترای خش ها
![]() ![]() ![]()
۱۴۰۲/۱/۱۵، ۰۷:۴۹ صبح
وای اون وقت من این هفته اینهمه پول پیشبند دادم! واقعا که
![]()
دختر من هم با پیشبند مخالف بود
فقط یه پیشبند داشتم که برای بچگی های خودم بود( مامانم از آلمان فکر کنم خریده بود) مثل جلیقه بود که از پشت دکمه میخورد و چون هم آستین حلقه ای بود، هم آزاد بود و هم از پشت دکمه مبخورد( سه تا دکمه میخورد) نمیتونست بازش کنه و فقط با اون غذا میخورد طرحش ساده س فکر کنم بشه راحت دوختش ![]() ![]() ![]() • Almam، Arezoo1984، Nedaaa28، nona، Rose، Sufii، Targol، مینو، نسیمه جااان (۱۴۰۲/۱/۱۵، ۱۲:۵۸ صبح)Arezoo1984 نوشته است: نونا آرزو جون منم اینقدر پیشبند دارم که نگو ![]() باقی رو نگه داشتم نی نی بعدی ایشالا. همه فکر میکردیم بس که غذاخور باشن هر ماه پیشبند عوض کنیم گویا پائولا جا داره بگم از بچگی شما شیکو پیک بودی مادر |