۱۴۰۲/۱/۱۵، ۰۴:۰۲ عصر
نونا خوبی مادمازل اینه که از اول دهنشو برای غذا باز نمیکنه، پیشبندهاش تمیزن. میتونه مثل پائولا نگه داره برای آیندگانش. دخترهای من دهنشونو باز میکنن بعد تف میکنن. هم پیشبندهاشون لک میشه، هم غذا حروم میشه

لوازم ضروری سیسمونی
|
۱۴۰۲/۱/۱۵، ۰۴:۰۲ عصر
نونا خوبی مادمازل اینه که از اول دهنشو برای غذا باز نمیکنه، پیشبندهاش تمیزن. میتونه مثل پائولا نگه داره برای آیندگانش. دخترهای من دهنشونو باز میکنن بعد تف میکنن. هم پیشبندهاشون لک میشه، هم غذا حروم میشه
![]()
۱۴۰۲/۱/۱۵، ۰۵:۱۴ عصر
ترگل جان اختیار داری مادر دختر من تا ۱۴ ماهگی هرچی میخورد بارفشار میریخت بیرون کوفتم برای آیندگان نگه نداشته خیالت راحت همه لباساش حتی بیرونیاشم لک دارن
وقتی اع*تص*اب کامله دهن باز نمیکنه
۱۴۰۲/۱/۱۵، ۰۵:۱۹ عصر
این پیشبند آستیندارا کاربردیه؟
بچه های چه سنی باید تمیز بدون اینکه بریزن غذا بخورن؟
۱۴۰۲/۱/۱۵، ۰۵:۵۰ عصر
باور کن ترگل
![]() هنوزم این اخلاق رو داره گاهی اصرار که میکنم دهنو وا میکنه اما هرچی میخوره بعد چند دقیقه میریزه سلین جان برای من اصلا کاربردی نبود سختمم بود هی بپوشونم راستش اونی که پارچه ای نرم بودباز بهتر بود پلاستیکیه که فاجعه بد
۱۴۰۲/۱/۱۵، ۰۵:۵۵ عصر
پسرم از اول هیچ پیشبندی رو قبول نکرد
پس اینم جالب نیست همچنان با لک شدن لباس ها باید کنار بیام
۱۴۰۲/۱/۱۵، ۰۵:۵۷ عصر
سلین جون ولی آرزو جون راضی بود خیلی
اما اگه کلا پیشبندی نیست من بعید میدونم اکی باشه
سلین جان راحت ترین کار براتون استفاده از لکه بر ونیش صورتی هست!
از اینا https://www.digikala.com/product/dkp-3642934 دیجی خیلی گرون زده ولی!! من از جلفا ۱۶۰گرفتم -__-
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
![]()
۱۴۰۲/۱/۱۵، ۰۵:۵۸ عصر
دیگه بعد از سه تمام تمیز غذا میخورن سلین جان
پسر خش من بعد ۳ خیلی مرتب و منطم و رو صندلی ناهارخوری غذا میخورد البته یه دوره دو ماهه مریض شد بعدش سه ماه باز خش خودش بهش غذا میداد بعدش دوباره به روتینش برگشت
۱۴۰۲/۱/۱۵، ۰۶:۰۷ عصر
آلما جان کار از لکه بری گذشته
![]() پودری میگیری یا اسپری؟ نونا جان انواع پاستا و پیتزا و ..که دوست داره محاله بزاره یه کمش بریزه انقدر تمیز میخوره حتی نیاز نیست دستش رو هم بشورم امان از غذاهای آبکی انقدر بی دقت میخوره کل لباسش رو باید عوض کنم یه مدته بی دقت شده انقدر مشغول حرف زدنه حواسش نیست چه کار میکنه دو روز هم هست با آستینش دهنش رو پاک میکنه ![]() |