۱۴۰۱/۱۲/۱۱، ۱۱:۵۱ عصر
میشه یه ارتوپد خوب بهم معرفی کنید سمت شرق
با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟
|
۱۴۰۱/۱۲/۱۱، ۱۱:۵۱ عصر
میشه یه ارتوپد خوب بهم معرفی کنید سمت شرق
۱۴۰۱/۱۲/۱۲، ۰۳:۰۱ صبح
بچه ها من مامانم یه ذره قوزک پاش ورم داره دکتر قلب تازه رفته از قلبش نیست واریس هم بالای پاهاش داره روی رون پا.به نظرتون چه دکتری باید بره میگه نشستن پاشدن برام سخت شده.نمیدونم از واریسه یا چیه به نظرتون چه دکتری باید بریم؟
۱۴۰۱/۲/۲۶ بالاخره مال هم شدیم
![]()
۱۴۰۲/۱/۱۸، ۰۵:۰۴ عصر
سلام دوستان من بدنم الکی سیاه و کبود میشه و یادم نیست دلیلش رو به چه دکتری مراجعه کنم؟
یکبار رفتم دکتر خانواده گفت چیز نگران کننده ای نیست مادرم هم بدنش همینطوره ولی من نگرانم
و خدا خواست غمت قسمت جانم باشد ....
۱۴۰۲/۱/۱۸، ۰۵:۰۷ عصر
(۱۴۰۲/۱/۱۸، ۰۵:۰۴ عصر)New Mishool نوشته است: سلام دوستان من بدنم الکی سیاه و کبود میشه و یادم نیست دلیلش رو به چه دکتری مراجعه کنم؟ کبودی بدن دو حالت داره یا بخاطر اعصاب،یا باید آزمایش خون بدید ممکنه پلاکت خونتون پایین باشه بنظرم متخصص داخلی مراجعه کنید کفایت میکنه
میشول چه جالب، منم همین دغدغه رو دارم جدیداً. اتفاقا مامانمم همین شکلیه. ولی جدیداً شوهرم بهم میگه برو پیگیری کن ببین مشکلی نباشه. پلاکت خونم هم پایین نیست، ولی باز چک میکنم. اگر به نتیجهای رسیدی بگو منم در جریان باشم.
راستی من بیشتر وقتا به خاطر عجول بودنم میخورم تو دیوار یا میز، و کبودیهام اغلب علتشون مشخصه، ولی گاهی هم یادم نمیاد که به جایی خوردم یا نه.
۱۴۰۲/۱/۱۸، ۰۶:۰۱ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۱/۱۸، ۰۶:۰۵ عصر، توسط نسیمه جااان.)
کبودی ناشی از پلاکت خون پایین ،خیلی وسیع و ناجوره
مثلا میبینی رو بازوت قد کف دست یه کبودی هست یا روی گردنت ،روی ران و ... اگه کبودی های ریز ریزه حتما جایی برخورد کردید من خودمم پاهام ۹۹ درصد مواقع کبوده ،چون سر کار ب تخت و برانکارد زیاد میخورم بازو هم اگه کبود بشه جای ویشگون های همسرم :/ میشول دکتر داخلی باید بری اگه مشکل خونی نداشته باشی کمبود آهن میتونه دلیل زود کبود شدن باشه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۲/۱/۱۸، ۰۶:۴۸ عصر
ممنون از جواباتون وقت کنم برم دکتر حتما نتیجه شو بهتون میگم
و خدا خواست غمت قسمت جانم باشد ....
۱۴۰۲/۱/۱۸، ۰۸:۳۵ عصر
الهام جون اگر یکیش باشه که احتمالا ضربه خورده
اگه همه ش باشه بخاطر خونرسانی ضعیف اینطور شده یا به خاطر مشکلات قلبی و ریوی البته سرمای هوا و استرس هم فکر کنم تاثیر داشته باشن ![]()
۱۴۰۲/۱/۱۸، ۰۹:۰۸ عصر
منم خیلی کبود میشم و همیشه ساق پاهام حداقل دو سه تا کبودی داره، بیشتر وقتا بخاطر اینه که شلنگ تخته میندازم و میخورم به گوشه تخت و در و دیوار و اینا...اما بعضی وقتا هم یادم نمیاد اصلا اون کبودی چطور ایجاد شده...حتی شده چندبار کبودیای بزرگ اندازه کف دست داشتم که نمیدونستم چرا ایجاد شده! بخاطر نازکی پوست و سطحی بودن مویرگهاست برای من..مامانم هم همینطوره...
|