امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چه پیشنهادی برای منوی مهمانی من دارید؟
به نظر منم کباب یا جوجه از بیرون بگیر خودت یه برنج دم بذار.با توجه به اینکه بچه کوچیک داری فوقش ماست و سالاد و ترشی بذار.شیرینی هم از بیرون بگیر.دسر هم نده Big Grin
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Nedaa28، Rose، Sufii، youtab، بانوی قصه، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا جون شما بچه کوچیک داری فوق العاده سخته...
به نظر من همه چیز رو آماده کنی و سفارش بدی یا به اطرافیان بسپری به صرفه تر براتون میفته...
مثلا 1 مرغ شکم پر یا از اینایی که به میله میزنن و میذارن جلوی مغازه (اسمشونو نمیدونم!!!)... البته مرغ شکم پر توی خونه هم خیلی راحته و یه مرغ کامله، یه نیم ساعت آماده سازی مواد داره و بقیه اش یه سرنگ میخواد که روغنش رو به گوشتش تزریق کنی...
20 تا سیخ کباب
شیرینی آماده از بیرون
برنج اگه مامانت می تونه درست کنه یا اینم از بیرون بگیر
خونه رو هم یکی بیاد تمیز کنه و ظرف و ظروف رو مرتب کنه و حتی سالاد و اینها درست کنه، برات فوق العاده به صرفه تر از رستورانه... بتونی هم خرد خرد انجام بدی میشه چون بچه ت هنوز نوپا نیست که بعد از تمیز کردنت بریز و بپاش کنه...
کارایی که می تونی خودت بکنی هم یکی به نظرم مثلا آماده کردن دسره (مثلا ماست ژله ای، دسر عربی، کارامل و اینها فوق العاده ساده و سریع هستن...)... خرید و چیدن میوه اس... آماده کردن چای یا قهوه اس... در همین حد به نظرم میتونی... چون واقعا با بچه کوچیک خیلی سخته... تعداد مهموناتم زیادن...
وقتی اومدن هم از همسرت و مادر یا مادرهمسرت (که مهمونی مال سمت اونهاست) کمک بگیری... ولی زمز مرتب به نظر رسیدن اینه که همه چیز از قبل آماده باشه...
همه ی اینا هم در صورتیه که همسرت کمک کنه... چون اگه بچه بخواد یه طرف صدا کنه، همسرت یه گوشه با کارای خودش مشغول باشه، این مهمونی برای شما فقط خدماتی میشه به بقیه و لذتی ازش نمی بری...
با توجه به بچه ی کوچیک، یه جوری برنامه ریزی کنی که اون روز کار خاصی نداشته باشی، خیلی بهتره... حتی دسر یا میوه ها رو هم میتونی به خدمات بگی برات بکنه و بعد بره... ولی برای زمان مهمونی، خواب خودت و سرحال بودنت به عنوان یکی که تازه مامان شده، می تونه تاثیر خیلی مهمتری از غذا بذاره... حتی مثلا دو تا مرغ شکم پر درست کنی و برنج معمولی بازم خرده ای بر شما وارد نیست...

رستوران همونطور که صوفی جان گفتن فقط غذای اصلی نیست و دسر و اینها باید تدارک ببینی... دیگه مالیات داری... پول اجاره ی مکان اونجا رو هم باید بدی... پول نیروهای خدمات رو باید بدی ووو... یعنی این هزینه ها میاد روش و منظورم انعام و اینها نیست... توی غذای رستوران همه ی اینها لحاظ میشه و اضافه میشه... واقعا ما خودمون هم میریم رستوران، می بینی برای یه پیتزا و همبرگر اونم غیر رستورانی، باید 200-300 تومن بدی... ولی اینجوری اگه آشپزخونه ی مطمئن می شناسی، می تونی سفارش بدی و خیلی راحت هماهنگ کنی قبل اومدن مهمونا برات بیارن و شما فقط مرتب کنی و توی ظرف بکشی... حتی فکر کنم بعضیاشون خدمات سرو کردن غذا هم دارن...

حالا هر جایی که هستی، توی تاپیکش بپرس بچه ها رستوران ها یا آشپزخونه های خوب معرفی کنن بهتون...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، Nedaa28، Sepi، Sufii، youtab، بانوی قصه، شماره مجازی تیندر
پاسخ
برای غذای بیرون اگر بنا باشه خودشون سفارش غذا بدن هزینه براتون بیشتر میشه خودتون هم سفارش بدید با مخلفات و میوه و چای بگمونم 200 رو برای هر نفر باید در نظر بگیرید
ولی تو خونه با 1 میلیون احتمالا بتونید یه پذیرایی خوبی داشته باشید
از آدم با بچه کوچیک معمولا خیلی انتظار ندارند، خیلی سخت نگیر بخودت
من باشم یه خورش از روز قبل میذارم 2 دیس هم با تعداد نه خیلی زیاد جوجه و کوبیده از بیرون میگیرم بعد من دیدم معمولا برنج رستوران رو نمیپسندن خودتون بتونید بذارید تازه و داغ سرو کنید خیلی خوبه
فصل اناره یه زیتون پرورده خوب که از چند روز قبل هم میتونی درست کنی با سالاد 
ما اصلا اهل دسر نیستیم همه بعنوان یه خوراکی ناسالم میدوننش 
پذیرایی غیر شام هم میوه و شیرینی و چای
  • 2015، Nedaa28، Rose، Sufii، youtab، بانوی قصه، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون بچه ها آره اینجوری خوبه
همسرم کمک میکنه ولی احتمالا فقط بتونه بچه رو وتسم نگه داره
مهمونا هم هیچ کمکی نمیکنن شاید فقط وسایل سفره رو اگه آماده رو میز بذارم بچینن ، همین
غذا صد در صد از بیرون میگیرم ولی همون تمیزکاری و شستن و آماده کردن ظرفا و فرداش جمع کردن خیلی واسم سخته
دیگه گفتم رستوران فقط میرم میشینم
یه مورد دیگه هم کروناس که تو خونه بیان کلا بهم خوش میگذره از فکرش
  • 2015، Rose، youtab، بانوی قصه، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا جان این تهیه غذاهای خونگی که به اسم فینگرفود معروف شدن هم خیلی کمکن؛ هم غذای خونگی دارن و هم سینی فینگرفود و دسر و تنقلات حتی.

برای پاگشای ما یکی از جاری هام تو  رستوران مهمونی داد (چون عید بود، برای پذیرایی بعد از شام رفتیم خونشون)، یکیشون هم تو خونه ولی پیش غذا(دلمه و کشک بادمجان) و دسر رو از بیرون سفارش داده بود.
جفتشون هم خیلی عالی بودن و کلی خوش گذشت بعنوان پاگشا!  Big Grin
| امید رهایی نیست
وقتی همه دیواریم |
  • Nedaa28، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیم64، نسیمه جااان
پاسخ
نداجان منم پسرم یک ماهش بود که مهمونی دادم م ش و بردارشوهرم بودن که باخودمون شدیم ۹نفر.من برنج ساده خودم دذست کردم با سالاد و ژله کباب هم همسرخان از بیرون گرفت
چایی و شیرینی اماده کردم و خونه رو مرتب کردم.ظرفا رو هم بعدشام با جاری م شستیم خوب بود فقط من خیلی کمردرد گرفتم.
حالا احتمالا بازم هفته دیگه مجبورم خواهرشوهرام رو دعوت کنم باز میشیم حدود۹-۱۰نفر.اینبار میخوام قورمه سبزی بذارم
فاطمه هستم
Heart
  • Nedaa28، Rose، Sufii، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، نسیم64، نسیمه جااان
پاسخ
نداجان نمیدونم چقدر هزینه براش درنظر گرفتی ولی من تا پسرم کوچک بود مهمونی های تولد و مناسبتی میبردم بیرون. درسته هزینه اش بیشتره اما عوضش هم به خودم خوش میگذشت هم به مادرم و هم به مهمونها. چون دیگه کسی نمیخواست کوچکترین کاری کنه و بالاخره برای همه تنوعی بود.. از بیرون غذا گرفتن خیلی هم کمتر درنمیاد .. بعد هم میای تو خونه ات.. تر و تمیز.. میتونی میوه و شیرینی هم خودت توی ظرف ببری.. از نظر کرونا هم میتونی یه الاچیق بگیری که معمولا هم همین کارو میکنن..
الهی و ربی من لی غیرک...
  • 2015، mahtakhanoum، Nedaa28، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها میشه نظرتون رو راجع به این منو بگید چیا اضافیه چیا کمه؟؟
پذیرایی قبل از شام چای و دمنوش با کیک سیب و دارچین
پیش غذا رول کالباس سیب زمینی بامیه ایی بقچه بادمجان
غذای اصلی مرغ زعفرونی فسنجون کوفته
سالاد اندونزی و سالاد کاهو ترشی ماست لبو اسفناج و خیار
دسر هم نظرم دسریخچالیه ی چیزی مثل پان تقریبا
چطوره؟؟میدونم شب قبل هم میزبان قبلی قراره مرغ قورمه سبزی و سوپ و سالاد ژله و مخلفات بزاره
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
به نظرم عذای اصلیت ۳ تا زیاده ،فسنجون کوفته خیلی پرکارن ،یکیشون رو حذف کن
سینی فینگرت خوبه ،بنظرم به جای بقچه بادمجان یه چیزی تو سبک همون رول کالباس و سیب زمینی بذار،مثلا رولت الویه

عجب پذیرایی میشه ؛کاش منم مهمونت بودم Smile
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • **ماهور**، 2015، miss shin، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۳۰، ۰۶:۳۶ عصر)نسیمه جااان نوشته است: به نظرم عذای اصلیت ۳ تا زیاده ،فسنجون کوفته خیلی پرکارن ،یکیشون رو حذف کن
سینی فینگرت خوبه ،بنظرم به جای بقچه بادمجان یه چیزی تو سبک همون رول کالباس و سیب زمینی بذار،مثلا رولت الویه

عجب پذیرایی میشه ؛کاش منم مهمونت بودم Smile

مرسی از نظرت نسیمه جان
قدمت روی چشم بنده کی عزیز تر و بهتر از شما برای پذیرایی
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
  • **ماهور**، 2015، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 32 مهمان