امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چه پیشنهادی برای منوی مهمانی من دارید؟
نورا همینجوری خالی با قاشق میزنن بر بدن؟؟
خب اینجوری قندشون بالا نمیره به مرور؟
Cool
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، youtab، نورا بانو
پاسخ
بچه ها دلیل مربا خوردنه چیه بعد غذا ؟

یوتاب منم میگم غذای اصلی ت رو بذار زرشک پلو
دردسرش خیلی کمتره از فست فودی
دو تا ظرف لازانیا هم بذار و سالاد
دیگه بیشترش نکن
والا زیادم هست
اگرم همسرت خیلی مایله سفره رنگین بشه ،یه سینی فینگرفود،سفارش بدید
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Pari، youtab
پاسخ
نورا جون می‌دونم، قبل عید یه سفر تبریز اومدم از خوشی غرق لذت شدم سر سفره‌هاتون! خاگینه‌تون هم که هنوز مزه‌ش زیر زبونمه.
شیدا، مربا و دسر به هضم غذا کمک می‌کنن، البته نمیدونم از نظر علمی چقدر این حرف درسته. قند هم که مگه بقیه دنیا دسر می‌خورن همه دیابت میگیرن؟ باید تعادل رو رعایت کرد.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، youtab، شیدا، نورا بانو
پاسخ
ستی جان خوشحالم که خاطره خوبی داشتی و خوش گذشته
همونجوری میزارن تو قاشق میخورن میگن به هضم غذا کمک میکنه حالا به قول ستی چقدر علمی هست نمیدونم دقیقا همونکار دسر رو میکنه

حالا تو مهمونی ها با تزیین خاص و عجیب و غریب باید سرو بشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، ستی‌لیته، شیدا
پاسخ
چه رسم جالب و عجیبی
حالا من اصلا مربا دوست ندارم غیر مربا آلبالو و تمشک که یکم به ترشی میزنه اونم سالی یه بار شاید بخورم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
من اتفاقا مربا رو یه عنوان صبحانه و با نون خیلی دوست ندارم. زیادی شیرینه و خاصیت خیلی ویژه‌ای هم نداره. عسل رو برای صبحانه ترجیح میدم. ولی مربا هم خوشمزه‌ست و اتفاقا به نظرم به عنوان دسر بهتر و درست‌تره.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، freebird، Hamii99، youtab
پاسخ
وای مربای هویج با کره، مربای آلبالو‌ با خامه، مربای به با پنیر همشون با بربری داغ… یه لیوان چای هم‌ دستت که جرعه جرعه بین لقمه‌ها بخوری. چطور میتونن بدمزه باشن آخه؟؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، freebird، Hamii99، Sepi، sims s، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
و مربای توت  Smile

ترگل مربا با پنیر من نشنیده بودم  Blush
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Targol، youtab
پاسخ
ترگل اینا رو که گفتی نظرم برگشت! مربا به عنوان‌ صبحانه هم خوبه. ولی مثلا من مربای آلبالو رو با شیرینی‌های بر پایه‌ی پنیر و یا روی بستنی وانیلی بیشتر دوست دارم. مربای هویج و به همون در وعده صبحانه خوبن. البته مربای به روی فرنی هم خوبه. مربای انجیر ولی خالی‌خالی به عنوان دسر بهتره. مربای توت‌فرنگی هم گلِ همه‌ی مرباهاست و همه‌جوره خوبه.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Hamii99، sims s، Targol، youtab
پاسخ
(۱۴۰۲/۱/۲۰، ۱۱:۴۰ صبح)Targol نوشته است: وای مربای هویج با کره، مربای آلبالو‌ با خامه، مربای به با پنیر همشون با بربری داغ… یه لیوان چای هم‌ دستت که جرعه جرعه بین لقمه‌ها بخوری. چطور میتونن بدمزه باشن آخه؟؟
بدمزه نیستن ولی من این حجم شیرینی رو دوست ندارم.
من صبحانه هرروز فقط نون و پنیر و گردو میخورم با یه فنجون لاته تلخ . با همین تا ابد عشق میکنم
یه موقع هایی بخوام به خودم حال بدم نیمرو یا املت
خیلی حوصله داشته باشم پنکیک با موز و سس شکلات به به
مربا آلبالو با خامه دوست دارم ولی یک دو اقمه بیشتر نمیخورم چاق میکنه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Targol، youtab
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 33 مهمان