نه الما چون گفتم نمیدم برنج و میدونه نمیخوام بدم خخخخ
..
همون ندا، ایشششششش
البته همیشه میگم و اخرم یه پلویی میذارم خخخ
..
همون ندا، ایشششششش
البته همیشه میگم و اخرم یه پلویی میذارم خخخ


چه پیشنهادی برای منوی مهمانی من دارید؟
|
نه الما چون گفتم نمیدم برنج و میدونه نمیخوام بدم خخخخ
.. همون ندا، ایشششششش البته همیشه میگم و اخرم یه پلویی میذارم خخخ ![]() ![]()
۱۴۰۲/۱/۲۰، ۰۴:۲۹ عصر
آلما جان قربونت قابلی نداشت^_^
یوتاب پس به جای برنج میخوای اسنک یا پیراشکی درست کن؟ یا بورک از این چیز میزای آماده مثل شنیتسل و ناگت و اینا هم میتونی استفاده کنی ![]()
من شده شفته پلو در بیاد میذارم تا طرفم اطهارنظر نکنه
همینه که هست والا خواستی یه روش تضمینی برای عالی دراومدن برنج بهت بگم
۱۴۰۲/۱/۲۰، ۰۴:۳۴ عصر
یوتاب نظر نونا عالیه، والا
بعد هم تا چند بار درست نکنی دستت نمیاد، من که موقع آبکش کردن نظرم اینه همیشه اگر کمی برنج رو خام آبکش کنیم، چاره داره، بالاخره با آب و روغن بیشتر یه چیزی میشه، اما اگه دیر آبکش کنی سخته روبه راه کردنش
آقا مثلا برای حدود ۶-۷ نفر برنج میخواییم بپزیم:
۴ تا پیمونه برنج برمیداری میریزی میتقیم تو قابلمه نهایی پخت قشنگ چند بار حدود ده بار میشوری و ابشو خالی میکنی وقتی اخرین بار شیتن اب شفاف شد دیگه شستنش کافیه حالا روش رو آب معمولی شیر میریزی حدودا اندازه یه دست کامل ( از نوک انگشت تا مچ) روش اب بیاد به اندازه تعداد پیمونه قاشق مرباخوری نمک میریزی داخلش ( جهت شیدا) یه قاشق سر پر هم روغن ( پخت و پز یا هرچی ) حالا میذاری روگاز زیرشو روشن میکنی شعله متوسط تا شروع به قل قل کردن بکنه از زمان قل قل کردن حدود پنج نهایت هفت دقیقه باید زمان بگیری بیشتر معمولا نمیشه خیلی بسته به نوع برنجه البته مسخصه به قاشق برن توش به تعداد برنج رو خارجکن نه خیلی خیلی دون سفت باید باشه نه دون وا رفته عموما پنج دقیقه کافیه برش میداری میریزی آبکش بعدم قشنگ کف همون قابلمه روغن میریزی تهدیگ موردنظر نون، سیب زمینی، تهچینی هرچی هست میذاری برنج رو اروم توش خالی میکنی شبیه کوه باید بشه در نهایت یعنی برنج داخل قابلمه نسطح و یکدست پخش نشه و به دیواره ها نچسبه فقط برنج کف به دیواره میچسبه بدون هیچ دم کنی یا پارچه درشو میذارید زیرشو با حرارت بسیار کم روشن میکنید یک ساعت یک ساعت و نیم دیگه خاضره خواستید زعفرونم تویخ اب کنید آخراش با کمی کره اب شده یا رغن زیتون قاطی کنید یک گوشه و نقطه برنج بریزید تو قابلمه ( پخشش نکنید) اینطوری موقع کشیدن برنج زعفرونی خیلی قشنگ و یکدست پخش میشه اگرم وسطا در قابلمه رو برداشتید دیدید خیلی دونه یا همون اول دیدید خیلی دونه و زود ابکش کردید مف قابلمه همراه روغن کنی اب بریزید اگرم وسطای پخت بود اروم کنی اب از گوشه دیواره قابلمه بریزید که مستقیم بره مف قابلمه روی برنج اب نریزید که شل و شفته میکنه اون بخش رو به قول هامی جان فقط موقع قل قل نباید برنج شل و شفته بشه وگرنه تحت هر شرایطی محلسی طور درمیاد خیالتون راحت ضمنا این روش برنج خیسوندن نمیخواد از امشب برای خودتون با یه پیمونه دو پیمونه امتحان کند بوناب مبادا روغن رو خذف کنیا ختما اولش یه قشق پر روغن بزن
وای نونا چه جالبه این روش ، بذار یه تاپیک بزنم کپی کن اونجا بمونه برامون
یه روش ترکیبی کته کردن و آبکش کردن ![]() http://khanumha.com/showthread.php?tid=7...#pid138596
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
![]()
۱۴۰۲/۱/۲۰، ۰۷:۰۹ عصر
یوتاب راستش من بودم برنجی میذاشتم
دمم میذاشتم تا بیان اماده باشه با شوخی به خواهرشوهرم نگاه میکردم میگفتم برنجمم گذاشتم مثل همیشه عالی سده ![]() بنظرم فرار نکن وقتی بااین موضوع حرصت میده دهنشو ببند
همینکه کنارهمیم کافیه…
![]() |