امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
منم واکسنای پسرمو غیر پرونار بردم مرکز بهداشت، خیلی هم خوب و دقیقن...چکاپ دکتر میبرم اما واکسن نمیزنم اونجا...
و اینکه به ما فقط قطره آد دادن دفعه آخرم گفت کمه اگه میتونید خودتون بخرید که من هم نگرفتم ازشون...شیر خشک و اینا نشنیده بودم...هرچند من چون اپتامیل میدم و به پسرم تا حالا ساخته همونو میدم عوضش نمیکنم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • رخشید
پاسخ
اره میدن عزیزم
ممکنه، اما خش هم جنت ابادجنوبی میبره عین همین شمالی بوده و دادن
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Donya
پاسخ
رخشید من واکسن کزاز زدم تو بارداری تو مرکز بهداشت
  • youtab، رخشید
پاسخ
اینکه ما بردیم متخصص تغذیه و تست قند و مشاوره روانشناسی رایگان داشت ولی حرفی از ویتامین نزد
گل پسر ۳۰ ماهه.  Rolleyes
  • youtab
پاسخ
نمیدونم به قول خودت احتمالا هرکی سليقه ای برخورد میکنه  Big Grin
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Donya
پاسخ
دنیا فقط به درد همون واکسن میخوره. قطره هایی که میدن ما هیچ موقع نگرفتیم. چون برند و مدل خوبی نمیدن. ما همون میدیدم که دکتر میده. بعد دنیا تو هر شیر خشکی شد به گل پسرت میدی؟ فکر کنم باید ی مدل شیر خشک بخورن. حداقل پسر من این طوری بود. از دکترش بپرس. به منم ی بار قرص ویتامین برای خودم و همسر داد اما گم کردم Big Grin
  • Donya، youtab
پاسخ
شیطون جانم ببین حالا هفته بعد وقت دکتر شاهانه ازشون می پرسم.
بذار عکس شیرشو بذارم ببینید.
  • youtab
پاسخ
اره دکترای اطفال بهمن چه عرب چه ممیشی واقعا باسوادن ولی پولکین تو نشخیص و درمان خرف ندارن خدایی
حالا من که دیگه نمیرم ولی اگر بچه دومی اینجا تو مار باشه باز تا از اب و کل دربیاد تا یک سالگی همون عرب دکترم خواهد بود
سوفی جان بستگی داره از کی زده باشی پریونار رو اگه از دو سه ماهگی زده باشی کلا ۴ دوزه

بالای دو سال فقکر کنم تک دوزه مثلا گوگل کنی میاره بسته به سن تعدادش رو
شیطون خانم و رخشید کار بسیار خوبیمیکنید بهداشت بهتره برای واکسن

دنیا مارک شیر خشک معمولا نباید تغییر کنه فکر کنم
  • Sufii، youtab، رخشید
پاسخ
با تعریف دنیا جون از ناهار و سرویس ایاب ذهاب واکسن وشیرخشک و اینا یهو حس خارج بهم دست داد
به ما جز تزریق واکسن تنها چیزی که میدادن قطره اهن بود که بوی تیراهن ساختمون میداد و خودم نمیتونیستم بو کنم چه برسه بدم بچه بخوره یه سری گرفتم سری های بعد دیگه نگرفتم و با نسخه دکتر خریدم
هربار هم میرفتم میگفتند وسایل پیشگیری دارید؟ میگفتم نه! یکی دوسری اول میگفتن دفعه بعد اومدی بهت میدیم، از دفعه سوم میگفت ما هم نداریم! برید از داروخونه بگیرید
خوب بگو تو که نداری بخوای توزیع کنی چرا میپرسی؟؟ خودم عقلم نمیرسه برم داروخونه تهیه کنم؟؟
  • nona، youtab، رخشید
پاسخ
مهرآسا جون با این اوصاف احتمالا بودجه های تپلی برا این طرح های تشویقی زاد و ولد می گیرند و بیشترشو هاپولی می کنند. جمع بندی من اینطوریه. یعنی اسمی این امکانات فراهمه ولی واقعاً چیز بدردبخوری ارائه نمیشه
  • mehrasa20001، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان