۱۴۰۲/۱/۱۶، ۰۳:۲۳ صبح
نرگس منم هم
فاطمه هستم

بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم
|
۱۴۰۲/۱/۱۶، ۰۹:۳۲ صبح
بچه ها که به هم میریزن
خودمون لااقل به هم نریزیم و هر چیا برمیداریم سر جاش بذاریم شبا قبل خواب خونه را مرتب کنیم نذاریم خونه زیاد کثیف بشه تا تمیز کنیم زود به زود تمیز کنیم نیم ساعت هر شب وقت بذاریم بهتر از 6 ساعت آخر هفته است
۱۴۰۲/۱/۲۱، ۰۲:۰۱ صبح
بچه ها فکر کنم سوالم تکراری هست و خودم قبلا پرسیدم ولی یادم نیست چی جواب گرفتم.
الان که عید تموم شده، تمیزکاری خونههاتون چه جوریه؟ مثلا هفته ای یک بار یا چی؟ از تیکشی، شستن سرویس و جارو و تمیز کردن یخچال و ..... وای دلم برای تاپیک خونه تکونی تنگ شد پری بیا از تمیز کردن خونهت بگو با جزئیات بگو، مثل همون گذاشتن ظرفها تو ماشین ظرفشویی و ..... خیلی با هیجان میگی و من کیف میکنم و انرژی میگیریم برای تمیزکاری آخه من تمیزی رو دوس دارم ولی به طرز وحشتناکی از کار خونه متنفرم.
۱۴۰۲/۱/۲۱، ۰۲:۱۵ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۱/۲۱، ۰۲:۲۱ صبح، توسط نسیمه جااان.)
سودا من کلا تایم خاصی نداره کار کردنم
هر وقت ببینم خونه جارو میخواد میزنم گاهی وقتا هفته ای ۲ بار بشه ،گاهی ۱ بار سرویس ها رو هم همسرم میشوره، هفته ای یک بار عمقی ،۲ بار در طول هفته سطحی تمیز کردن خونه هم،نمیذارم جایی به اون صورت کثیف بمونه هر روز عصر یه دستی میکشم و وسایل رو سرجاشون میذارم گردگیری هفته ای ۱ بار گاز رو کنارش دستمال میذارم موقع آشپزی، روغن یا غذا ریخت فوری جمع میکنم ک لک نشه اینجوری گاز دیر کثیف میشه ،۱۰ روزی ۱ بار اگه لازم بشه کامل اسکاچ بکشم جدیدا ظرف ها رو بلافاصله بعد آشپزی ،یه دورم بعد غذا خوردن میشورم واقعا خیلی زمان کمتری میبره ،هم سریع شسته میشن ،چون چیزی روشون خشک نشده ،هم کم هستن در حد ۴_۵تیکه قبلا میدیدی نیم ساعت هم طول میکشید پای سینک ایستادنم این کار رو اخیرا انجام میدم ولی میخوام روتین ش کنم واسه خودم یکی دیگه اینکه قبلا یه نگیر کنار سینک انداخته بودم قابلمه ها و تیکه های بزرگ رو میشستم میذاشتم روی اون کلا جمع نمیکردم ،همونجا استفاده میکردم مجددا میشستم میذاشتم همونجا الان از اول عید ،نمگیر رو جمع کردم ظرف هایی ک توی ابچکون جاشون نباشه ،سریع خشک میکنم میذارم کابینت ،سرجاشون اینجوری روی کانتر همیشه تمیزه یه دستمال هم کنار سینک دارم ،بعد ظرف شستن شیر آب و بعدش ،سینی سینک رو خشک میکنم ،اینجوری اونجام مدت طولانی تری تمیز میمونه بعدم دستمال رو ميندازم رو خود شیر ،۱ ساعت بعد خشک میشه ،جمع میکنم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۲/۱/۲۱، ۰۸:۵۷ صبح
سودا من قبلنا برنامه مینوشتم هر روز یه قسمت از خونه یا یه کاری از تمیزکاری رو انجام میدادم
ولی از وقتی گل پسر اومده دیگه هر موقع نیاز بود یا فرصت بود کارامو میکنم ولی مثلا تی کشیدن دیگه کار هر روزم شده بخاطر گل پسر یا یه گردگیری سطحی رو میز و کانتر من چند روزه فعلا در حال شستن اسباب بازی های گل پسر هستم چون نمیتونم همشو یه جا بشورم تیکه تیکه انتخاب کردم بسته به جنسشون میشورم امروز صبح هم بیدار شدم تنبلیم میومد ظرفهای سینک رو بشورم ولی گفتم انجام بده برگشتی از سرکار خوشحال بشی کلی ظرف شستم سینک رو شستم دیوار پشت سینک رو دستمال کشیدم گردگیری سطحی کردم هم نشیمن رو هم اتاق خودمون رو اتاق خودمون تی کشیدم نشیمن و اشپزخونه رو دیروز عصر تی کشیده بودم
۱۴۰۲/۱/۲۱، ۱۲:۳۷ عصر
سودا منم اوایل ازدواج مثل تو بودم از کار خونه متنفر بودم
ولی یه کاری کردم هفته ای دوبار خونه رو کامل تمیز میکنم…قبل ازاینکه وحشتناک کثیف بشه تمیزش میکنم اینجوری کار خونه سخت و ازاردهنده نمیشه چون انگاری تمیزه فقط میخوای مرتبش کنی ولی وقتی خونه کثیفه کار ادم هزار برابر میشه میخواستم اینسری هم بیام بگم ولی چون جارو و طی رو همسرم کشید دیدم خودم خیلی کار نداشتم ![]() جز همون گردگیری و اینا
همینکه کنارهمیم کافیه…
![]()
۱۴۰۲/۱/۲۱، ۰۱:۲۴ عصر
سودا به نظرم گذاشتن هر چیز همان لحظه در جای خودش خیلی تو مرتب بودن و مدیریت زمان کمک کننده است.منم محاله لباس از رو جارختی جمع کنم بذارم یه گوشه.همون لحظه تا میکنم میذارم کشوی خودش.محاله بذارم موقع غذا درست کردن ظرف کثیف بمونه تو سینک همون لحظه میشورم.حتی جابجا میکنم تو کابینتش.
هر چی رو بردارم میذارم سرجاش در مورد تمیزی خونه منم روز خاص نداره هر وقت حس کنم خونه نیاز به جارو و تی و گردگیری داره انجام میدم .مثلا گردگیری هفته ای دوبار.جارو برقی هفته ای یکبار.جارو دستی هفته ای یکبار.یخچال و ماشین لباسشوییو ظرفشویی و کلا آشپزخونه مدام دستمال دستمه مثلا تا موقعی پیاز داغ کنم یه گردگیری میکنم منم سینک و اطرافشو خشک میکنم همیشه حمام و دستشویی همیشه به شوهرم میگم بشوره خلاصه نمیذارم چیزی کثیف بمونه مثلا امروز صبح یهو دیدم انگار گاز کثیفه زودی دستمال کشیدم و دستمال رو هم شستم.
۱۴۰۲/۱/۲۱، ۰۲:۰۱ عصر
سلام
ی سوال دارم با توجه به اینکه بچه کوچیک دارین جواب بدین من بخوام برم خونه خودم بنظرتون دخترم تو چ مرحله رشدی یا سنی باشه؟ ک کمتر اذیت بشم الان مادرشوهرم هست بچه رو میارم نیم ساعتی کارامو میکنم ناهارم ک همیشه باهمیم خلاصه از آشپزی ناهار کلا دور بودم شامم ک حاضری میخوریم دخترم تازه راه افتاده ولی بشدت میترسه چون یبار زمین خورده دستمونو میگیره راه میره خلاصه نمیدونم چقد زمان میبره ک بتونم ازش فاصله بگیرم شما بودین چ سنی رو انتخاب میکردین؟
دخترم ۱۸ماهه شد
![]()
۱۴۰۲/۱/۲۱، ۰۲:۲۲ عصر
عاطفه همه چی بستگی به بچه و مادر داره
حالا من نمیدونم منظورت چیه فکر کنم الان با مادرشوهر تو یه ساختمون هستین ببین من تا ۶-۷ماهگی گل پسر مجبوری خونه مامانم اینا زندگی کردیم بعد رفتیم خونه خودمون تا ۹ماهگی خودم خونه بودم اون موقع خوب بود هرجا میزاشتم همونجا بازی میکرد خخخ خیلی هم میخوابید الان کم مونده یکسالش بشه از اون موقع که میرم سرکار صبح میزارم خونه مامانم بعد ساعت ۴/۵از اونجا برمیدارم تا برسم خونه شده ۵ جدیدا هم از یه جاهایی میگیره راه میره در مورد غذا خودمم میپزم برا دو روز ،مامانمم میده ،میبینی یه یک ربع تا نیم ساعت با گل پسر بازی میکنم بعد میرم کمی کار میکنم کاری باشه که تو خونه قرار باشه بچرخم تو ماشینش میزارم میبرم اینور اونور
۱۴۰۲/۱/۲۱، ۰۳:۴۶ عصر
سودا جان من تقریبا تازه رو روال افتادم کمی.
من کلا شلخته بودم همیشه ![]() ولی الان سعی میکنم از راه رسیدم لباسام و بذارم سر جاش. آشپزی چند مدل آخر هفته ها درست میکنم میذارم تو فریزر برای طول هفته. بعد جایی که بیشتر از همه کثیف میشه آشپزخونه س خب نیاز به نظافت بیشتری داره. من کانتر و سعی میکنم روزانه دستمال بکشم. سینک هم همینطور. آخر هفته ها همه جا رو دستمال میکشم. چدنای گاز و میشورم. ظرفا رو همیشه بعد استفاده میذاریم ماشین پر شه. هر موقع پر شد روشنش میکنیم. بعد اینکه تموم شد هم سعی میکنم سریع بذارم سر جاشون. خونه رو همسرم جارو میزنه. طی میکشم و سرویسها رو میشورم. گاها هم کمکی میگیرم دستمال و جارو و طی و شستن سرویس ها رو آخر هفته انجام بده وگرنه خودمون میکنیم. لباس هم همیشههههه تو خونه ما پهنه. یعنی تقریبا هیچوقت بند رخت جمع نمیشه. هر روز یا یه روز در میون لباس میریزم ماشین. خرید ها رو سعی میکنیم هفتگی انجام بدیم. میشوریم میذاریم یخچال. |