امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
رخشید بله
برای بچه تا یک سالگی بنظرم عالیه خداقل بعدش هم باسواده استرسم نمیده
امااااا دختر من وقتی اسهال شد بی ازمایش یه انتی بیوتیک داد که من ازش دلخور شدم چرا بی از مدفوع اینکارو کرده
هرچند بعدا دکتر نظری هم تایید کرد گفت حتی از مدفوع چیزی نشون مده ولی اسهال خیلی طول بکشه یک دوره میدیم خیالمون راحت شه انتی بیوتیکم گرفته
ولی خب سر اون من هنوز دلخورم کمی ولی دلیل نرفتنم دوریش از منه هر بار سه ساعت تو راه بودم
ولی بازم میگم اون اوایل که دخترم چند بار تو دی پیش خون بود اینجا همه گفتن الرژیه که خب طبیعیه اینو بگن بردم بیدار مغز م همینو گفت نازه رفلاکسم گفت داره داروی المی داد و رژیم داد یه هفته بعد بردم پیشش گفت این حرفا چیه این بچه هیچیش نیست مادرم هیچ پرهیزی بحز قهوه و کلم نداره هیچی
اون خونم گفت هیچی نیست از شقاق یا بخش داخلی مقعده
آلرژی اینطوری نیست با دو سه بار بکم خون دیدن
رفلاکسم گفت بچه رو دارو خور نکن الکی رفلاکس طبیعی همه بچه های زیر یکسال دارن
که بعدا ایمان زاده که دیگه بهترین دکتر اطفال هست تایید کرد گفت رفلامس طبیعیه
حتما توصیش میکنم فقط پولکیه رخشید مهربونم نیست

رخشید سر ختنه حتی اگر قرار شد انجامش بدی من دکتر امیرزرگر رو پیشنهاد میکنم که اورولوژیست اطفالم هست
دو تا دکتر دیگه هم هستن به وقتش بهت میگم ولی ایشون دیگه بهترینه

دکتر عابدیم که بچه ها خیلی راضین دیگه من نمیشناسمشون خودت سرچ کن
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose، youtab، رخشید
پاسخ
مرسی دخترا Smile Heart

نونا یادداشت کردم همشونو مرسی واقعا از توضیحات کاملت Heart
خدمات خوب بدن پول مهم نیست ولی برای چکاپ های روتین همون عرب حسینی ببرم بنظرت؟ البته ایشونم الان دیدم فوق هست، وقت میذاره؟
  • nona، youtab
پاسخ
برای چکاپ روتینم خوبه رخشید وقت خیلی مثل نظری مثلا نمیذاره ناشی از وارد بودن بیش از حدشه
میدونی مهم پوله نیستا یکم تو ذوق آدم میخوره احساس کنی دکتر پولکیه Smile ولی خب اگر بهش نزدیک باشم قطعا امتخابمه هنوز

پسرشم متخصصه اومده پیشش
به حرف پسرش هیلی گوش نده بذار خدمات جانبی قد و وزن رو فقط انجام بده که دقیقه
تو تجویز و توصیه ها فقط و فقط پدرش
  • youtab، رخشید
پاسخ
رخشيد دكتر عابدي گفت بهترين زمان از بعد افتادن بند ناف تا دوماهگي
  • youtab، رخشید
پاسخ
و‌ منکه پسرمو قرار شد ختنه نکنیم...همیشه استرس دارم نکنه پشیمون بشیم Sad
  • mahtakhanoum، nona، Rose، youtab، رخشید
پاسخ
سوفی ،خودش ک بزرگ شد براش توصیح بدین دلیل کارتون رو ،مطمئن باش خوشحال میشه ک بنظرش احترام گذاشتید و خودش تصمیم میگیره میخواد یا نه
عمل سختی هم نیس ک بگی بعدا شاید بترسه از انجامش
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • Gitii، nona، Rose، Sufii، youtab، رخشید
پاسخ
مرسی لیانه جان

سوفی منم حالا فقط در مرحله تحقیقات هستم و قطعا از چندتا دکتر مشاوره میگیرم
واقعیتش فرهنگ و فشار جامعه یک طرف قضیه است انتخاب خود بچه هم موصوع مهمیه
من یادمه سوراخ کردن گوش مامانم گذاشته بود بزدگترربشم یه بار خودم بهش گفتم دوست دارم گوشواره گوشم کنم و منو برد انجام دادم ....
  • Gitii، liyane، nona، Sufii، youtab
پاسخ
سوفی جان واقعا اگه نگرانی و شک داری به تصمیمت ببر انجام بده پیش خود امیرزرگر بهت که گفته بود اگر اینجا میمونی انجام بده ولی ببین اگر یه درصد شک داری که حقم داری بهرحال عموم جامعه انجامش میدن انجامش بده
من ولی قطعا اگر پسر دار سدم در آینده تصمیمم انجام ندادنش خواهد بود مگر دکترش ضرورتش رو تشخیص بده

خدایی هم به نظر دکتر امیرزرگر شک نکن بهتر ازون نداریما تو اطفال
  • Rose، Sufii، youtab
پاسخ
نونا همسرم که قطعا میگه نه و منم در این مورد نظر همسرم برام ارجحه، ولی خب چون کار روتینی نیست خیلی استرس دارم که نکنه بعدا پسرم دوست نداشته باشه، هرچند که واقعا یه جراحی ساده هست و بزرگسالی تازه کلی مسکن هم میتونن استفاده کنن اگررر تصمیم به انجام دادنش بگیره که بنظرم بعیده.‌‌
دکتر امیرزرگرم بیشتر بخاطر همسانی با همسالان میگفت و گفت اگه خارج میری مهم نیست انجام ندی، خب ما احتمال اینکه بریم هم هست..
  • mahtakhanoum، nona، youtab
پاسخ
اره دیگه سوفیجان منظورم این بود وقتی امیرزرگر گفته یه عمل غیر ضروریه کاملا و صرفا جهت همرنگی با جامعه اگر میخوایید بکنید چرا بهش اعتماد نداری
بزرگ شد خوشش نیومد میره درستش مبکنه Smile ولی مطمئن باش ازینکه به عهده خودش گذاشتید ممنونت میشه
  • mahtakhanoum، Rose، Sufii، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان