امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چه پیشنهادی برای منوی مهمانی من دارید؟
نه ارزو چرا زشت باشه اتفاقا خیلیم شیکه
... 
الما  Big Grin
... 
نرگسی منم کلا بلد نیستم رفتار با دمکنی رو دمکنیای جهیزیم نو مونده بود دادم مش  Tongue
Heart  پسر دو ساله من  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • نرگس
پاسخ
نرگس جان دم کنی هیچ خاصیتی نداره بحز آلودگی فقط عزیزم
اصلا استفاده نکنید.

نرگس من عاشق مربای گلم یاد بچگیام میفتم خیاطمون پر گل بود و مامانم و زن عموهام مربا درست میکردن
دیگه شمال اومدیم از آذربایجان هیچوقت نخوردم اونجام که اون نوع کل محمدی خاص ( بهش میگفتیم فکر کنم قزل گول) نبود ازین ساده ها بود
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Targol، youtab، ستی‌لیته، نرگس
پاسخ
منم دم‌کنی نمیذارم.
مربای گل که عالیه،مامانم با گلای تو حیاطمون درست میکرد.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
از قدیم فقط منتقل شده همین
اتفاقا چند سال قبل آذر ماهی صفتم تو پیحش گفت دم کنی نذارید یه کاریه که از قدیم منتقل شده اما در تمیزترین حالتم دم کنی رو نگه دارید توی تار و پودش میره منبع آلودگیه
هیچ تاثیری هم تو پخت و نتیجه پخت نداره
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose، youtab، نرگس
پاسخ
نونا منم کلا دم کنی استفاده نکردم...
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، youtab
پاسخ
خوب میکنید بچه ها
آورین
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
بچه ها خب اون قسمت شیشه ای درب قابلمه عرق میکنه میریزه رو برنج
من دمکنی میذارم اون بخار جذب پارچه بشه:\
بعد من دمکنی میذارم انگار برنجم زودتر دم میکشه
جلوی اون سوراخ و درزای قابلمه رو میگیره انگار ، حرارت و بخار ها به دام میفتن انگارBig Grin

البته منم فقط واسه مهمونی اینا استفاده میکنم
Cool
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • New Mishool، youtab
پاسخ
مامان من هم هیچوقت دمکنی نمیذاره برنج ها هم خیلی خوب میشن ولی من نمیدونم چرا نمیتونم نذارم انگار یه چیزی کمه :/
و خدا خواست غمت قسمت جانم باشد ....
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، youtab، شیدا
پاسخ
خب عرق کنه بریزه شیدا جی میشه مگه چقدر اب قراره در نهایت تبخیر و میعان بشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، شیدا
پاسخ
نونا آره
ولی فکر کنم تو مقدار بالا بخارا برنجو خراب کنن
مثلا قابلمه های بزرگ و دیگ و ...
Cool
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، youtab
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 30 مهمان