۱۴۰۲/۱/۲۱، ۰۷:۵۲ عصر
منم هیچ وقت دم کنی استفاده نکردم
شیدا برلی دیگ های بزرگ از رو هم حرارت میذارن
چه پیشنهادی برای منوی مهمانی من دارید؟
|
۱۴۰۲/۱/۲۱، ۰۷:۵۲ عصر
منم هیچ وقت دم کنی استفاده نکردم
۱۴۰۲/۱/۲۱، ۰۸:۱۸ عصر
۱۴۰۲/۱/۲۱، ۰۸:۱۸ عصر
آرزو خوبه،من همهشون رو دوس دارم
![]()
عالیه هون جان
شیدا خدا نکشدت یطوری راجع به دام افتادن گفتی یاد شکار افتادم و فیلمای اینطوری ![]()
۱۴۰۲/۱/۲۱، ۰۸:۳۱ عصر
ارزو عالیه منوت...به به...فسنجون
۱۴۰۲/۱/۲۱، ۰۸:۵۱ عصر
ارزو اخه اولا داداش ادم یه جیز دیگس، اونم برای بار اول
دعا کن یه روزم من جات باشم ![]() ![]() دوما منوی غذاهات عااالین خصوصا با سلیقه.و تزییناتی که میدونیم ازت اوووف چه شود سومه صبحانه پن میک و انوتع نربا و شیره و شکلات صبحانه و خامه نیمرو یا اتواع املت (البته نیمرو عسلی فوق العادس) نون و پنیر و گردو و خیار و سبزی و گوجه که ذوی گوجه و خیار نعنا خشک و لیمو ترش بچکونی واااای میتونی اگه توی وسایلات از این جاهایی که برای تخم مرغ عسلیه داری تخم مرغ عسلی درست کنی دیگه دیگه حلیم، عدسی ببین جی دوست دارن و اهل چی هستن دیگه چای و شیر و شیرکاکائو هم عالیه اهان ارده عسل و ارده شیره ام عالیه ![]() ![]()
۱۴۰۲/۱/۲۲، ۰۱:۰۰ صبح
اخیییییش چقدر چسبید دعای قشنگت، مرسی مهربووووووون
![]() نوش جووونت ![]() کیف کن باهاشون ![]() ![]() ![]()
۱۴۰۲/۱/۲۳، ۱۲:۵۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۱/۲۳، ۱۲:۵۴ عصر، توسط نسیمه جااان.)
آرزو ،اگه کافی شاپ هم برن منو اینقد متنوع نیس
معلومه ک خوبه ،از خوبم خوب تر اینا ک نوشتی واسه چند روزه؟
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۲/۱/۲۳، ۰۱:۱۳ عصر
آرزو تو منو میکشی با این منوهات اخر
کاش نزدیک بودیم یه کلاس فشرده من میومدم پیشت خدا شاهده هم برای پخت و پز هم چیدمان و تزیین تو ایده آل منی ![]() ... بچه ها طی یک بحث ریز سر اینکه من لیست خرید مهمونی رو نوشتم و همسر خوند و گفت من حوصله این همه اقلام زیاد خریدنو ندارم کار دارم و... ![]() خب از کل مواد داخل سالاد ذرت و کیک مرغ و لازانیا فقط خود لازانیا و چرخ کرده و مرغشو دارم خخخ همشم ریز ریزه دیگه ایشششش خوبه واسه مس و کار خودشه ![]() منم گفتم بنده هدا اینا نهایت بشه 1تومن، باشه برو مرغ تعداد و تازه بگیر زرشک پلو دیروزو بذارم با ماست و سبزی، سالادم نمیذارم گرونترم میشه برات اما خسته نمیشی والا حالا که رفت فکر کردم دیگه ضایعس لازانیا هم میذارم همین ![]() نظری دارین؟ ![]() ![]() |