امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
اخ اخ منم مثل ثمینم

گاهی احساس میکنم توانایی کتک زدن بچه‌های که جیغ میزنن رو دارم

وای ولی مادمازل هرکاری کنه احساس میکنم ادم خودش دلش نمیاد چپ نگاهش کنه اصلا مگه میشه به این حجم زیبایی چپ نگاه کرد Smile

ولی در کل خودمم همین مدلی بودم اما همسرم اروم و بی دردسر از این لحاظ ها امیدوارم به اون بره
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، youtab، مینو، نرگس
پاسخ
صنوبر بخوایی هم نمیتونی کاریش کنی یعنی پرپرم میکنه به غلط کردن میندازدمت
  • youtab، صنوبر۷۱، مینو
پاسخ
نونا مادمازل که جیغ جیغو نیست. وروجکه.جیغ جیغو هم بود باز شامل این مجازات نمیشد یعنی نمیتونست که بشه Smile
حالا اینکه دعواش کنی گریه میونه فرق داره بعضیا همشش جیغ و داد میکنن
  • nona، youtab، مینو
پاسخ
نونا پسر من در کل ارومه، اما مثل بچگی هاش نیست که خودش بشینه نیم ساعت با اسباب بازی هاش بازی کنه. باید باهاش بازی کنی. اونم بازی های هیجانی. اما خب اگر کاملا رو فرم باشه ( مریض نباشه، دندون درآوردن نباشه، سیر باشه، فول خوابیده باشه) باهاش ی کم بازی کنی خودش هم خورش در حد ده دقیقه ی ربع سرگرم میکنه اما تنها جرات ندارم بذارمش یعنی بره تو اتاق یا تو پذیرایی از جلو چشمم دور بشه میرم هی سر میزنم میام. یا کنارش میشینم میترسم کار خطرناک کنه. اما اگر اون حالت ها نباشه، سرویس میکنه باید همش باهاش بازی کنی. اونم بازی های اکتیو.

در مورد گوش گردن هم از من تقریبا حساب میبره اما از باباش نه زیاد. من اگر ی چیزی ج ی بهش بگم. نگام میکنه لوس میکنه میخنده بغض میکنه ببینه جواب نمیده ، بیشتر مولقع ، بی خیال میشه میره خخخ اما بعضی مواقع هم گریه میکنه
  • nona، youtab، مینو
پاسخ
صنوبر اینجا گفتم یبار
یبار که اع*تص*اب غذا کرده بود فکر کنم ۱۳ ماهش اینا بود که خب دو ماه بود راه میرفت و اشاره کردن بلد بود افتاد طبق معمول تو اع*تص*اب غذا
یه روز دیگه واقعا بعد یکی دو هفته اعصاب نداشتم نشوندمش جلوم غذا رو براش گذاشتم رو میز شروع کرد پرت کردن اومدم خودم بدم تف کرد
من واقعا متایفانه کنترلمو از دست دادم با شرمندگی تمام با دیتم صندلیشو هل دادم عقب ( دستمم رو پاش بود) گفتم برو پی کارت بچه بد! Sad بلندم تقریبا داد زدم
یعنییییی نگم رسوام کرد
قشنگگگگگ یک دو ساعتخود گریه و ادای کریه درآورد دیگه هی بغلش کردم عدرخواهی کردم مگه ول میکرد بعد هم که گریش قطع شد تا منو میدید برای خودش به زیون بچه کانه غرغر مبکرد
باباش تا اومد خونه فکر مبکنی چکار کرد
نشست زمین اشاره کرد به پاش ادای کریه درآورد به من اساره کرد! حالا خودم به همسرم کفته بودم ولی خدایی هرکی نمیدونست فکر میکرد سیاه کبودش کردم
تا شب ده بار بیشتر تکرار کرد
هفته بعدش رفتیم شمال به مش پش عمه همسرم مامان خودم سیصد بار پاشو نشون داد اوف میگفت دست ملتو رو پاش میکشید که نازش کنید بعد منو نشون میداد ادای گریه
خلاصه منو به .. خوری انداخت
مامانم که میگفت راستشو بگو چطوری پاشو پیچوندی این بچه یادش نمیره! خالا بیا ثابت کن من فقط هلش دادم اونم رو صندلی غذاش صندلی رو هل دادم

شیطون خانم دختر من تا ماه پیش خیلی با خودش سرگرم میشد اما بعد قطع شیر والسته تر شد اصلااااا تنها سرگرم نمیشه بیش از پنج دقیقه

چند وقت پیشم هی منو کشون کشون میبرد یجا حرصمو درآورد به قصد واقعا چلوندنش دستشو یه کوچولو واقعا به کوچولو محکمتر فشار دادم اما واقعا قصد چلوندن داشتم فقط اصلا منطور تنبیه نبود
همچین حلوی باباش خودشو همون لحظه با باسن کوبوند‌زمین و گریه کرد و دستشو گرفت و نشون داد تا باباش صد دفعه نبوسید رها نکرد
یعنی اصلا احازه نمیده باهاش برخورد کنی
  • Gitii، Hamii99، samin**، Targol، youtab، صنوبر۷۱، مینو
پاسخ
دختر من با اسباب بازیاش سرگرم میشه.با پسرمم بازی می کنن ولی خیلی زود کارشون به زد و خورد می رسه.پسرم انتظار داره که دخترم جوابشو بده.Sad
صدای منو از مهد کودک می شنوید. Blush
  • Gitii، nona، Targol، youtab
پاسخ
مینو جون پسر نابغت چطوره؟
  • youtab، مینو
پاسخ
(۱۴۰۲/۱/۲۲، ۰۷:۰۲ عصر)nona نوشته است: مینو جون پسر نابغت چطوره؟

آوردمش مهد کودک.خودمم تو سالن نشستم.خدا رو شکر خوبه  Heart
خیلی عذاب وجدان دارم.احساس می کنم واسه مهدش دیر اقدام کردم. Sad
دیروز بعد از مهد جلوی مسئول مهد گفت مامان از نظر من مهد کنسله Smile  ولی واقعا خوشش اومده.
  • Elham67، nona، Targol، youtab
پاسخ
چند سالشه مینو جان؟ فکر نمیکنم زیادیاشه
  • youtab، مینو
پاسخ
۳ سال و نیم.به نظرم باید ۳ سالگی می آوردمش.
  • nona، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان