امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
من تو کل بارداری گوشیم رو حالت پرواز بود درسته اطرافمون پر از اشعه است ولی به هر حال من به عنوان مادر یه سهمی دارم و در همون حد کم سعی کردم رعایت کنم
مسافرتم که عاطفه جان به نظرم بی خیال شو
بارداری بار شیشه داری خستگی کمردرد کرونا و........................ مسافرت همیشه هست ایشاله دنیا بیاد با دل خوش میرید
خیلی خیلی مراقب خودت باش لطفا
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، atefehjjjjjjj، Hami99، lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Sufii، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۹، ۰۸:۳۳ صبح)lili_61 نوشته است: ...
یوتاب جان ترگل جان از بچه هاتون چه خبر ؟ حالشون بهتره انشالله؟

عزیزم دخترهای من هنوز هستن. خداروشکر خودشون تنفس میکنن. احتمالا یکیشون تا چند روز دیگه میره بخش. بعدش باید شیرش بیشتر شه و کلا وابستگیش به سرم قطع شه تا انشالله مرخص شه.
دختر دومم که وزنش خیلی کمه رو دکترش گفته باید بمونه تا اقلا به 1800 برسه. گفته میتونید زودتر ببرید، اما تجربه نشون داده دوباره برمیگردین. احتمالا باید یک ماه دیگه بمونه..

انشالله که پسر گل یوتاب هم حالش هر چه زودتر خوب میشه و مرخص میشه.

بچه ها از همتون خیلی ممنونم. هر روز میام پیامهاتون رو میخونم و گریه میکنم. خیلی ازتون ممنونم که به یاد ما هستین...
  • 2015، atefehjjjjjjj، Hami99، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، nona، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، زهره جون، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، ندایا، پروانه ابریشم
پاسخ
تزگل جون ایشالا همیشه خوش خبر باشی
یوتاب جان خواستم بگم با توجه به اینکه هرروز میری بیمارستان و خونه نیستی هر روز جای بخیه زو بشور و خشک کن و روش گاز بذار
  • 2015، atefehjjjjjjj، Hami99، lili_61، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، Targol، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام به مهربونترینای دنیا
منم پسرم هنوز مرخص نشده
الان بیمارستانم
منتظرم تا جواب ازمایشای جدیدش بیاد تا ظهر
دکترشم بیاد ببینیم وضعیتش چطوره
الان نگرانی برای کراتینشه که پریشب بالا بوده
انشالا که جوابش خوب باشه
شیر خودمم خداروشکر بیشتر شده اما هنوز پسرم اونقدر نتونسته مستقیم بگیرتش
مرسی که با تمام دل مشغولیاتون به فکرمونبن و انرژی خوب میفرستین
  • 2015، atefehjjjjjjj، Hami99، lili_61، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، Targol، زهره جون، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، پروانه ابریشم
پاسخ
nona نوشته است:تزگل جون ایشالا همیشه خوش خبر باشی
یوتاب جان خواستم بگم با توجه به اینکه هرروز میری بیمارستان و خونه نیستی هر روز جای بخیه زو بشور و خشک کن و روش گاز  بذار

ممنون عزیزم
حتما چشم
اطف کردی بهم گفتی
  • atefehjjjjjjj، Hami99، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خدارو شکر ترگل جان و یوتاب جان خداروشکر که اوضاع بهتر شده ترگل جان به امید خدا اون دخترت هم زود مرخص میشه Smile
یوتاب جان انشالله بیای خبر خوب بدی و آزمایشهای پسرت هم اکی باشه Smile
بچه ها من اونروز یه مطلبی میخوندم گفته بود شیر مادر روزهای اول کم و غلیظه اما همون مقدار کم برای نوزاد کافیه
  • 2015، atefehjjjjjjj، Hami99، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Targol، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، پروانه ابریشم
پاسخ
مرسی لیلی جاانم
ببین اینجا به من گفتن شیری که دوروز اول میاد بهترین غذا برای سیستم ایمنی بچس
تمام مواد مغذی اولیه رو میگیره ازش
اسمش آغوزه
  • 2015، atefehjjjjjjj، Hami99، lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، زهره جون، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، پروانه ابریشم
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۸، ۰۳:۰۳ عصر)Bonsay نوشته است: بچه ها چکار میشه کرد که خدایی نکرده کیسه آب پاره نشه؟ یا دست ما نیست اصلا؟

عزیزم تا جایی که من یادمه یکیش بحث عفونت نداشتن بود... عفونت احتمال پارگی رو بالا می بره

دیگه فعالیت زیاد جسمی هم مهمه... خطر بالا میره...
فعالیت و ورزش های مرتبط با باز شدن دهانه ی رحم و... بهتره توی هفته های آخر باشه که اگه به دنیا هم اومد، کامل باشه... من خودم مدتها ورزش می کردم و مثلا روزی 2 تا 3000 تا اسکوات معمولی یا روی توپ می رفتم... سه ماه آخر یه روز درمیون ورزش بارداری میرفتم... یا حداقل 5 تا 10 کیلومتر پیاده روی می کردم... کلی ورزش گربه و اینها انجام می دادم، اما توی 39 هفته و 1 روز حین پیاده روی و رد شدن از روی جوب پاره شد!!!! Angel

رابطه ی جنسی هم ممکنه کیسه ی آب رو پاره کنه...

خوردن یه سری غذاها هم ممکنه با شروع انقباضات و پاره شدن کیسه آب ارتباط داشته باشه... 

اینها اطلاعات شخصی خودمه ولی شما اگه برات مهمه حتما با دکترت مشورت کن...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • atefehjjjjjjj، Hami99، lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
امروز داشتم به ترگل و یوتاب فکر میکردم. آنقدر درگیر نی نی ها شدن که انگار اصلا یادشون رفته خودشون یه جراحی سخت داشتن. خدا بهشون کمک کنه.
امیدوارم اطرافیانشون حواسشون به استراحت و تغذیه این بنده خداها باشه.

لی لی جان تشک گارددار خیلی زود کوچیک میشه
از این تشک های معمولی بگیری یا بدوزی بیشتر استفاده میشه

در مورد گوشی هم من از اول بارداری تمام مدت دستم بود. به خاطر کارم.
کلا باید آنلاین همه کارامو انجام بدم
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، liyane، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Targol، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جون و ترگل جون خدا بهتون توان مضاعف بده بقول گژال شما خودتون جراحی سخت داشتید و بعد اینجوری همش دنبال دکتر و بیمارستانید

بچه ها من میخوام از این لباس نوزادیا چند تیکه بگیرم چندمدل ایرانی دیدم که مدلشو خوشم اومد جنسشم خوب بود یکی ارین یکی هم دانالو خواستم ببینم شما تجربشو دارید؟ و اینکه چه سایزی بگیرم واسه همون اول صفر یا یک و چند تیکه بگیرم از این ست ها بگیرم یا تیکه جدا
  • (کژال)، 2015، lili_61، liyane، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Targol، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان