امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
نسیمه جون منم پسرم از روز اول جون ان ای سیو بود و پیش من نیومد و من روزی یک نهایت دوبار میدیدمش شیر خشک خورد
اما اوردیمش خونه شیر خودمو دادم تا اخر ماه 5 از هردو میخورد
اما دیگه سینه نگرفت و شیشه رو خورد
Heart  پسر دو ساله من  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • نسیمه جااان
پاسخ
سودا من تا زمانی که شیر میدادم اشتهام خیلی زیاد شده بود اما چون وزنم بالا نمیرفت طبیعتا بابتش نگرانی هم نداشتم اما بعد از قطع شیردهی به حالت قبل برگشتم.
  • سِودا، نسیمه جااان
پاسخ
سودا من از ماه ۴ بارداری تا ۳-۴ماه بعد زایمان خیلییییییییییی میخوردم. ببین سیر نمی‌شدم خسته میشدم واقعا فکم درد میگرفت. و خب ۳۰ کیلو هم وزنم تو بارداری رفت بالا. آنا یهو از ماه ۳-۴ به بعد دیدم اون اضافه وزن فقط ۱۰-۱۵ کیلوش کم شده ذره ذره غذام کم کردم تا الان که خیلییی کم میخورم. خب چون شیر هم میدم ۵ کیلو از وزن قبل بارداری اومدم پایین تر. واسه من لین طوری بود که اصلا بدنم قوت نداشت و به اون غذا خوردن نیاز داشت بدنم. اگر تازه زایمان کرده و شیر هم میده مراقب اندامش باشه اما زیاد هم به خورش سخت نگیره کم کم لاغر میشه. من الان که به واسطه پسرم روزایی که سر کار نمیرم صبحانه و ناهار هم نمیرسم بخورم  Big Grin
  • youtab، سِودا، نسیمه جااان
پاسخ
ممنون پیور لاو و شیطون خانم، پس منم از این به بعد بهش همینا رو میگم، کلا سر هیکلش استرس داره و بقیه هم بهش میگن سخت نگیره و ....
  • youtab، نسیمه جااان
پاسخ
مرسی ازتون بچه ها ک جواب دادین *_*
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • youtab
پاسخ
نسیمه اتفاقا کار خیلی خوبی میکنی از الان حواست به این چیزا هست عزیزم، تو یه مامان موفقیییییی Heart
  • نسیمه جااان
پاسخ
بچه ها من چند روزه به پسرم حریره بادوم دادم بعد از دیروز صداش گرفته، به نظرتون ممکنه حساسیت باشه؟
پاسخ
صوفی جون اره
پسر منم هنوز به بادوم درختی حساسه فوری صداش میویره و تم سرفه نیزنه من همون 6ماهگی که اینجوری شد تدادم دیگه تا یکسالگی باز تست مردم باز همینجور شد دیگه ندادم
اما بقیه مغزیجات رو مشکلی نداره
  • Bonsai، Rose، Sufii
پاسخ
چه جالب یوتاب جون، ممنونم. پس همونه احتمال قوی، دیگه نمیدم منم

یوتاب الان که اینطوری شده کار خاصی نمیخواد بکنم؟ احساس میکنم یکم بی قراره...
  • youtab
پاسخ
اره دیگه فعلا نده عزیزم
نه من قطع که کردم پس فرداش خوب شد
نگران نباش Heart
  • Sufii
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان