۱۴۰۲/۲/۲۰، ۰۹:۰۹ عصر
به به
رخشید وقتی الان یادشه قطعا 2ساله و 5ساله نبوده
نونا
رخشید وقتی الان یادشه قطعا 2ساله و 5ساله نبوده
نونا

گپ و گفت مامانهای 1401
|
۱۴۰۲/۲/۲۰، ۰۹:۰۹ عصر
به به
رخشید وقتی الان یادشه قطعا 2ساله و 5ساله نبوده نونا ![]() ![]() ![]()
۱۴۰۲/۲/۲۰، ۰۹:۱۴ عصر
نه یوتاب بزرگ بودم شاید دبستان اینا
تازه من از این بچه های آروم بودم کسی صدامو تو خونه نشنید هیچوقت تا همین الان ...
یوتاب منم دلستان اول دوم بود میچرخیدم یادمه اماااااا نه اینهمه بخورم به در و دیوار ول نکنم
دخترم قشنگ نیم ساعت مداوم میچرخه گاهی منم عین رخشید
۱۴۰۲/۲/۲۰، ۱۰:۳۹ عصر
مامانا چند دست لباس صفر برا نى نى كه تو تابستون به دنيا مياد لازمه؟
۱۴۰۲/۲/۲۰، ۱۱:۴۲ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۲/۲۰، ۱۱:۴۴ عصر، توسط نسیمه جااان.)
سیما ،من صفرهای ک خریدمم واسه بچه م بزرگه
قواره شون بزرگه یعنی با سایز یک ۲ سانت فرق دارن دوسشون ندارم ،خیلی آویزونن تو تنش ![]() من ۲ دست گرفته بودم ،۲ دست دیگه م بعد تولد گرفتیم براش اون جعبه ای ها خیلی کاربردی نیستن بنظرم تک تک بتونی بخری ،ست کنی خوبه مثلا شورت عینکی توی این سن هیچ استفاده ای نداره رکابی ش هم همینطور ،تمام پهلو و ناف بچه میافته بیرون همون بلوز شلوار و بادی زیر دکمه بگیری خوبه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۲/۲/۲۱، ۰۱:۱۵ صبح
بادی سیما فقط بادی بگیر
شلوارم چهار تا شلوار چهار تا بادی بنظرم کافیه دختر من که کلا تا اخر پاییز فقط با بادی خالی میخوابید اونم اخر خرداد بدنیا اومد سر همی از بالا دکمه هم خوبه
۱۴۰۲/۲/۲۱، ۰۲:۱۲ صبح
اره سیما با نسیمه و نونا موافقم
از اون جعبه ایا اصلا نگیر منم جون دکتر گفته بود وزنش بالاست 1 به بالا گرفتم هنه چیو اما یهو 1ماه زودتر اومد براش بزرگ بودن دیگه بعد از ترخیصش خش رو فرستادیم براش چندتا بادی زیر دکمه و سرهمی و شلوار صفر گرفت هرکدوم 2،3 تا کتفیه چون انقدر اون روزای اول بچه زود تغییر سایز میده ادم میمونه اصلا بذار برای هر سایز جدیدش برو براش بگیر چون من که همش همینکارو کردم هم چندین تا لباس نو و دست نخورده موند براش و کوچیکش شد ![]() ![]() |