امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امروز غذا چی داری (۱) ++بدون عکس++
ساندویچ
مسیر جهان دوره گردیست
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، artatam، sims s، Sufii، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ
ناهار تخم مرغ اب پز
  • Almam، artatam، sims s، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا
پاسخ
ناهار همسر اسنک برد سرکار منم نیمرو میخورم
شام احتمالا سالاد ماکارونی
  • 2015، Almam، artatam، sims s، Sufii، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا
پاسخ
شوید پلو با ماهیچه

پس از بار گذاشتن ماهیچه زنگ زده شد و خواهر شوهر جاااان با ظرفی پرررر از فسنجوووون مادر شوهر جااان تشریف آوردند. که من سرد سرد چند قاشق میل نمودم... Big Grin
  • 2015، Almam، artatam، sims s، Sufii، ترانه خانوم، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا
پاسخ
ناهار دیروز عدس‌پلو که ۲۰ دقیقه‌ای تو زودپز پختم! آخه دم عصر یهو هوس عدس‌پلو کردم، یه خرده اسنپ‌فود رو بالا پایین کردم که سفارش بدم، بعد هی کامنت‌ها رو خوندم و پشیمون شدم و گفتم خودم پا شم تو زودپز امتحان کنم!
با برنج قهوه‌ای و پیاز خشک و روغن ارده‌ی کنجد، خیلی سریع و راحت. بعدم با پیاز خشک پیازداغ درست کردم رو گاز با کشمش و عالی شد.

صبحانه امروز نون سنگک با پنیر لیقوان و گردو
  • 2015، Almam، artatam، sims s، Sufii، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا
پاسخ
ناهار گوشت چرخ کرده با سیب زمینی
شام احتمالا الویه
  • 2015، Almam، artatam، sims s، Sufii، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
ماهی و سیب زمینی تنوری
  • 2015، Almam، artatam، sims s، Sufii، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
نهار کدوپلو
شامو نمیدوتم هنوز
  • 2015، Almam، artatam، sims s، Sufii، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا
پاسخ
ناهار عدس پلو
  • Almam، artatam، sims s، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا
پاسخ
نهار غذاهای تو یخچالی
شام سوپ جو
  • 2015، Almam، artatam، sims s، Sufii، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان