امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
یوتاب جان همین که اجازه مرخص شدن دادن خودش یه خبر عالی بوده.منم خیلی تو فکرت بودم.زردی همینجوری هست یهو ممکنه بره بالا ولی نگران نباش یه مشکلی هست که درمان داره و خیلی از بچه ها هم دچارش میشن. الان که بستری شده دیگه خیالت راحت باشه که حواسشون هست.یکی از اشناهای ما ۲۲ سال پیش زردی خیلی خیلی زیادی داشت اخرش خونش رو عوض کردن الانم سالم و موفق داره زندگیش رو میکنه. البته که زردی پسر شما  اونقدر بالا نیست و با همین فتوتراپی درمان میشه.واسه اینم گفتن با سرنگ شیر بخوره که حواسشون به تغذیش باشه .هرچی بیشتر شیر بخوره و دفع داشته باشه زردی زودتر میاد پایین.تو این مرحله دیگه استرس رو از خودت دور کن از این حرفها که تقصیر من بوده هم نزن .خدا رو صد هزار مرتبه شکر من که خیلی نگران بودم .
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
مرسی سروناز عزیزم
خدا خودش بهم توان تحمل بده
بچه ها من فردا باید برم بخیه هامو بکشم
اگر سه شنبه برم اشکالی داره؟
جای بخیم خوب جوش خورده و مشکلی ندارم
چون باید پیش پسرم باشم میگم
  • 2015، Hami99، lili_61، liyane، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، آیسان، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
يوتاب جان الان دقيقا تقصير شما چيه؟؟؟
مگه دكترت نگفت خداروشكر كن زود اومد بيرون و كيسه اب رو پاره كرد؟
حتما يه دليلي داشته ديگه
دكتر من ميگه براي بچه اي كه زود ميخواد به دنيا بياد كاري نميشه كرد
بچه محيط رو مناسب نديده كيسه آب رو پاره كرده ديگه
چون بچه ها هم مثل ما ادم بزرگا انگيزه بقا دارن ، براي بقا تلاش ميكنن
وقتي ميره زير دستگاه مطمعن باش زردي مياد پايين
  • 2015، Hami99، lili_61، mona70، Nedaa28، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی لیانه جانم
Heart
  • lili_61، mona70، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ان شاالله زود زود خوب میشه به حق امام رضا و تو هم دلت اروم میگیره
ماهم به یاد تو و نی نی ذکر میگیم و انرژی مثبت میفرستیم..

لیانه جان هنوز زایمان نکردی؟؟الان تو هفته۴۰هستی دیگه!!اماده ای!!
فاطمه هستم
Heart
  • lili_61، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عزيزم منم انشالله فردا ميرم براي زايمان
اميدوارم همه چيز ختم به خير بشه
  • 2015، Hami99، lili_61، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، Targol، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جان خداروشکر ک خوبین
برا زردی هم نگران نباش میاد پایین 
تند تند فقط شیر بخوره انشاله زود پایین میاد 
روزای سختی رو داری میگذرونی ولی میگذره و بزودی دوباره میرین خونه
  • 2015، Hami99، lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جان خداروشکر که مرخصش کردن زردی هم چیزی نیست! انشالله خوب میشه ممنون که به ما هم خبر دادی انشالله همیشه خوش خبر باشی
بچه هایی که تهران هستین اگه رفتین آتلیه و راضی بودین لطفا اینجا اسم و شرایطش رو میگین؟
من تو اینیستا سرچ کردم آتلیه اتاق روشن فقط برای خانمهای باردار اجازه میده از یک عکس تا هر چند تا میخوان بندازن یعنی مثل بقیه جاها حداقل نداره، خودشون هم لباس دارن من از سبکشون خوشم اومد ساده و شیک بود حالا بازم شرایطشون رو پرسیدم هنوز جواب نداده اگه دیدم خوبه میام اینجا میگم
  • liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
قربونت بشم الهام جانم
اره واقعا خیلی سخت...
انشالا
ممنونم

اخی لیانه جانم به سلامتی
انشالا میری و دست پر و با دل خوش برمیگردی به خونت...
  • 2015، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
لیانه جان انشالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم و بیای خبرهای خوب بهمون بدی لیانه جان برای سزارین معمولا 38 هفته وقت میدن چقدر خوب که دکتر شما 40 هفته بهتون وقت داده منم خیلی دوست دارم توی 39 یا 40 هفته زایمان کنم

یوتاب جان الان پسری چطوره زردیش اومده پایین؟
  • 2015، Hami99، liyane، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان