۱۴۰۲/۳/۹، ۰۲:۱۷ صبح
ندا جان ممنون جواب دادی؟ از کجا گرفتی داروخونه؟اثر داشت؟
دخترم ۱۸ماهه شد

گپ و گفت مامانهای 1401
|
۱۴۰۲/۳/۹، ۰۲:۵۱ صبح
از لوازم برقی فروشیا
آره واسه ما که خوبه همیشه میزنم تو سالن خودمون تو اتاق میخوابیم
پسر ۱۹ ماه ❤
۱۴۰۲/۳/۹، ۰۹:۴۲ صبح
مرسی ندای مهربون
دیشبم افتضاح پشه داشت خونه بچم تا صبح هی بیدار میشد
دخترم ۱۸ماهه شد
![]()
۱۴۰۲/۳/۹، ۱۱:۳۴ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۳/۹، ۱۱:۳۶ صبح، توسط atefehjjjjjjj.)
اره ندا خیلی گرمایی
شبا کولر میزنیم میریم زیر پتو دخترم همچین دستاشو باز میکنه ریلکس خییییلی هم عرق میکنه یادم باشه اینبار ب دکترش بگم ب شوهرم گفتم امروز بخره دستگاه رو بعد ی هفته ک شبا شیر شب فقط ی بار خیلی کم میخورد این دو شب انقدررر اذیت شد ک تا صبح سی نه تو دهنش بود اروم بگیره دست و پاهاش خیییییلی دونه های قرمز رد پشه مونده غیر کالاندولا چیز دیگه هم راهکاری هست؟ با این اوصاف ماه بعد اگر بریم دریا ک داستان داریم پس
دخترم ۱۸ماهه شد
![]()
۱۴۰۲/۳/۹، ۱۱:۴۸ صبح
(۱۴۰۲/۳/۸، ۰۹:۴۷ عصر)Celin نوشته است: سلام یوتاب جان سلام سلین دکترش دیمیترون نداده؟ آره غذای خیلی سبک بده به نظرم... مایعات خوبه فکر کنم... مثل آب میوه های طبیعی ساده مطمئنی ظریفی گفته کته و ماست برای تهوع؟ من یادمه این رو برای اسهال گفته بود؟ عاطفه هم دستگاه هست که (برقی، قرصی و...) که من شخصا قرصی ها رو نمی پسندم چون یه بوی خاصی داره که خب حتما بخاطر مواد شیمیاییه... ولی اسپری و رول ضد حشره هم توی داروخانه ها هست... اسپری از همه ساده تره... من قبلا روی دیوارهای دور تختش میزدم... یا روی رو روی زمین دور تختش می مالیدم... اصلا درگیر نشدیم... هر کدوم که راحت تری تست کن.. اگه هم خیلی زیاده چند تا رو بگیر ببین کدوم براتون بیشتر کار می کنه... یه سری کرم مانند هم برای پیشگیری یا بعد از گزش هم توی داروخانه ها هست که می تونی اونا رو هم توی خونه داشته باشی و تست کنی...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۲/۳/۹، ۱۱:۵۰ صبح
عاطفه به سلامتی خونه جدید میخواین برین قبلش تمام پنجره ها و درب های بالکن و اینارو بده توری بزنن حتما
شمال بدون توری اصلا امکان پذیر نیست
۱۴۰۲/۳/۹، ۱۱:۵۸ صبح
رز بشدت زیادن
همسایمون چند وقت گوسفند و سگ نگه میداشت حس میکنم بخاطر اونه راستش اسپری رو میترسم برا بچه خطرناک باشه حتی رو زمین چیزی نمیتونم بمالم حالا همسرم رفته ببینه چیا هست الان بهش میگم داروخونه هم بره رول نمیدونم چیه اسپری هم اگ خوب باشه ب در و دیوار بزنم شوهرم میگه ی دور حشره کش بزن ازین پیف پاف ها بعد دوساعت برو بالا بعدش تهویه بزن بیا خونه رخشید جان ممنونم ما تو همین خونه هم در و پنجره توری داره ولی واسه پشه تاثیر نداشت شمال تابستونا افتضاحه افتضااااح
دخترم ۱۸ماهه شد
![]()
۱۴۰۲/۳/۹، ۱۲:۳۳ عصر
سلام رز جان
دیمیترون داد گفت اگر باز بالا آورد یک سوم براش بزن رز جان دکتر ظریفی قسمت استفراغ رو جدا گذاشته بود گفت تا چهل دقیقه چیزی ندید بعدش یه تیکه موز اگر باز بالا نیاورد باز یکه تیکه دیگه یا یه کم کته و ماست
عاطفه حشره کش مناسب بچه نیست، میزنی باید مدت زیادی بری بیرون...
اما اینها بعضا مال کودک هم هستن... ببین من این چند تا مدل رو توی خونه دارم: برای قبل از گزش: (همون حالت رولی داره سرش مثل مام رول ![]() ![]() برای بعد از گزش: ![]() این سیگل برای بپه های بالای 1 سال برای حتی بدن و صورت هم می تونه استفاده بشه، اما خب من نمی زدم و پیشنهاد هم نمی کنم که به بدن بچه زده بشه، فقط یه مدت قبل از خواب اسپری میکردم به اطراف تخت و تمام... توی کلیپ های خارجی اینا رو حتی برای سفر هم می برن و به تخت و روتختی و پتو و اینا هم می زنن که کنه و اینا هم نگیرن...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم |