موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
رنگ پوستش بهتره دکتر اومد دیدش گفت چون دیروز زیاد ازش خونگیری شده امشبم بذار بمونه فردا از میگیرن ببینن چند شده
...
اره واقعادبچه ها شده از دکتراتون خواهش و تمنا کنین سعی کنین تا جایی که میشه بچه بمونه یه روزم واقعا تاثیر گذاره
من از دیشب که اینجام (بیمارستان علی اصغر) یه چیزایی دیدم که...
کی کی میکنم فردا بشه پسرمو بردارم برم
موضوعها: 0
تشکر Received:
1,583 in 285 posts
تشکر Given: 2,919
اعتبار:
1,599
خداروشکر بهتره یوتاب جان اگه اوضاعش استیبل شد و فقط نیاز بود تو دستگاه بمونه دستگاه رو کرایه کنید ببریدش خونه با دکترش صحبت کن اگه قبول کرد ببری خونه بهتر از بیمارستانه
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
یوتاب جان خیلی نگرانت بودم
خدارو شکر که خبرای خوب دادی
نگران زردی نباش رفع میشه تازه خدارو شکر خیلیم بالا نیست
نگران با سرنگ شیر خوردنشم نباش پس انتظار داری با چی شیر بدن بهش دختر خوب منم دو روز اول که شیر نداشتم بیمارستان با سرنگ بهش شیر خشک میداد جیگر
بخیه هم سه چهار روز اینور انور اسکالی نداره عزیزم
شما که کلا این مدت سرپا بودی و فعالیت داشتی دیگه خود گوشه های بخیه خشک شده خیالت راحت یه قیچه دو ثانیه ای میزنه
چه خوب کردی دیگه بچه رو بردی بیمارستان کودکان آفرین
تشکر Received:
274 in 29 posts
تشکر Given: 18
اعتبار:
274
۱۴۰۰/۴/۱۳، ۱۰:۵۸ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۴/۱۳، ۱۰:۵۹ صبح، توسط ♡بهاره♡.)
یه چیزی در مورد ویار بپرسم
من تو بارداری اولم خیییلی شرایطم خوب بود . صبح ناشتا نصف دمیترون میخوردم تا شب حالم خوب بود . همه چی میتونستم بخورم. خودم آشپزی میکردم . الان شرایطم خیلی بده . به جز سوپ و آش هیچی نمیتونم بخورم . از بوی همه چی بدم میاد . حتی لباسای تمیز که از ماشین درمیارم حالمو بهم میزنه . یا مثلا پوشک پسرمو نمیتونم عوض کنم .خیلی بده شرایطم . اصلا نمیدونم چیکار کنم . به دکترم که گفتم آمپول ویتامین ب داد بهم . پنتوپرازول داد . ولی اصلا بهتر نشدم . شما چیکار کردین برای ویار؟
موضوعها: 2
تشکر Received:
9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
اعتبار:
11,097
مرسي دوستاي نازنينم كه هميشه بودنتون و دعاهاتون برام قوت قلب بود ممنون همتون هستم
اره لي لي جان دكترم سزارين اختياري رو توي هفته ي چهل زايمان ميكنه ، همش ميگه عجله نكن بچه جاش خوبه بايد بمونه
مگر اينكه بچه خودش بخواد بياد كه در اونصورت مجبوري سزارين اورژانسي ميكنه
البته من از هفته ي ٢٩ ، ٦ تا آمپول پورلوتون برام نوشت ، هفته اي يه دونه ، فكر كنم همونا باعث شد بچه بمونه
تشکر Received:
5,626 in 1,212 posts
تشکر Given: 1,388
اعتبار:
6,224
بهاره جان کار خاصی نمیشه کرد باید دوره اش بگذره
دکتر من میگفت تا روزی سه تا دمیترون هم میتونی بخوری
من روزی دوتا تو هردو بارداریم میخوردم تا سه ماه
انشاله زودتر بگذره برات
تشکر Received:
6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
اعتبار:
6,938
لیانه جان انقباض داشتی که آمپول میزدی؟ یا دکترت محض احتیاط نوشته بود واست؟
بهاره جان منم خیلی به بو حساس بودم هیچ قرصی نمیخوردم کلا پخش زمین بودم ، سر میز غذا میشستم اشک میریختم گرسنه ام بود ولی بدم میومد بخورم در نهایت خودمو با نون پنیر یا خیار خالی سیر میکردم فقط
موضوعها: 2
تشکر Received:
9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
اعتبار:
11,097
۱۴۰۰/۴/۱۳، ۱۲:۳۲ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۴/۱۳، ۱۲:۳۳ عصر، توسط liyane.)
زير دلم يه درد مبهم حس ميكردم ، شدت نداشت مثلا بخوام از ١٠ نمره بدم شماره ي دردم ٣ بود ولي بلاخره حس ميشد
بعد دكترم گفت براي جلوگيري از زايمان زودرس بهتره اين آمپولارو هفته اي يك بار بزني به مدت ٦ هفته
ممنونم دوستاي گلم كه برام آرزوي خوب كرديد