امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
منم تو مسواک زدن و شیر خوردن مشکل دارم...
عاطفه جون من توضیحات روی جعبه مسواک شاهانو که خوندم نوشته بود هرروز مسواک بزنید. روزی دو مرتبه تا پلاک های ناشی از مواد غذایی از روی سطح دندان ها پاک بشن.
یعنی اینکه ما فکر میکنیم چون بطور پیوسته شیر میخورند و مثل آدم بزرگها ده دوازده ساعت بعد مسواک دهن شون آکبند نیست، مسواک فایده نداره اینطوری نیست.
حالا بچه ها اینقدر مشالله مطالعه و تجربه دارند میان راهنمایی میکنند.
گل پسر ۳۰ ماهه.  Rolleyes
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
دنیا مرسی
راستش منکه آدم بزرگم دهنم آکبند نیستا
من الان مسواک بزنم نیم ساعت دیگه ی چیزی دستمه
ولی این شیییییر خیلی بده
ولی در کل من ب شخصه پیر شدم دیگه
دلم میخواد برم النگدره مثل قدیما ورزش کنم
راستی بچه های اقوام دستشون چوب شوره اکثرا تو این سن
آیا خاصیت خاصی داره؟ یا مثلا بستنی مضر نیست ؟ خیلیا تعجب میکنن ک من بستنی ندادم
من فقط ماست و دوغ دادم بهش
کشک چیپسی خوبه بخرم ؟
برا تنقلات نمیدونم چی بدم بهش
دخترم ۱۸ماهه شد  Heart
  • youtab
پاسخ
الان راجع به لبنیات هم کلا خوب نمیگن..
همش باید گوشت و سبزیجات و حبوبات خورد ظاهرا.. همه چیز مضره...
گل پسر ۳۰ ماهه.  Rolleyes
پاسخ
عاطفه توی تاپیک دیگه دیدم که خیلی شیر میدی و بعد از مسواک شیر میدی... این رو اصلاح کن، خواب شب رو بگیر، نظرم رو برای الهام هم نوشتم همین 1-2 روز پیش... بخون و ببین کدوما رو می تونی اجرا کنی... زودتر از شیر شب بگیر...
اگر ویزیت دندان پزشک نبردی حتما ببر... بعد از رویش اولین دندان یا یک سالگی (هر کدوم زودتر بود)، باید حتما یه ویزیت با دندون پزشک اطفال بگیریم...
مسواک با خمیردندون فلورایددار باشه حتما
نترس، فقط پیگیر باش... و پشت گوش ننداز...
ببین به نظرم سعی کن که به یه پذیرشی برسی توی مادرانگیت... دیگه شما بعیده بتونی تا چندین سال آینده، منظم بری النگدره ورزش کنی... عمرا مشکل و مریضی و اینا برای بچه پیش نیاد... خودت رو اینقدر با فکرهای آزاردهنده اذیت نکن... خودت رو مقایسه نکن... تا وقتی مهد نره، یا پیش دبستانی نره، شما همین برنامه ی روتین رو داری... و کمتر وقتی برای خودت می تونی پیدا کنی... ولی بعدش خدایی خیلیییی وقت آدم آزاد میشه... پس از همین روزا استفاده کن و دخترت رو ارتقا بده و به سلامتش توجه کن... کارهای دیگه رو بعد از مهدش می تونی انجام بدی... یا الان اگه کمک داری استفاده کن و این کارایی رو که دوست داری انجام بدی و 1-2 ماه دیگه که رفتید خونه ی خودتون و دست تنها شدی، یکم انرژی گرفته باشی...

نه چوب شور و اینا فایده ای نداره مضر هم هست... من هنوزم به غذاها نمک نمی زنم، برای خودمون رو سر سفره که می خوام بیارم نمک میزنم فقط... حتی دیشب غذای پسرم رو که تست کردم احساس کردم هیچ مزه ای نمیده و احساس عذاب وجدان کردم... و به همسرم هم اتفاقا گفتم که نکنه اشتباه می کنم... ولی او هم گفت نه کارت به نفع خودشه... سدیم به حد کافی توی خیلی چیزای دیگه هست... چیزای نمکی یا شیرین رو همیشه می تونه بخوره، اما اگه طبعش مزه ی خود غذاها رو قبول کرده باشه، این در دراز مدت به نفع خودشه... من شاید از 3 سالگیش بود کلا چوب شور و اینا بهش معرفی کردم... دو سالگیش برای گرفتن شیر بود که کلوچه خورد... و رفت تا 3 سالگی که گاها می خورد... الان هم خیلی وقتا ممکنه دلش بخواد... ولی سعی می کنم کم بدم... بستنی هم همینطور، سعی می کنم کم در معرضش باشه یا از مثلا 5 بار، 1 بار بهش میدم... کلا بقیه رو ول کن...
جایگزین های مناسب می تونه کیک های خونگی با میوه ها (موزی، توت فرنگی، شیره ها، یا هر میوه ی دیگه و بدون شکر باشه، می تونه با جایگزین های شکر باشه وووو...)... انواع دسرها مثل ژله ها یا ماست ژله ای، پودینگ ها یا اوتمیل های پخته با جو دوسر پرک و کینوا و مغزها و...، پیراشکی های کوچولو که با مواد سالم توش رو پر کردی... پیتزاهای کوچولو کوچولو... پنکیک، کرپ ها، شربت های خونگی با خاکشیر یا تخم شربتی، میوه ها، ماست های میوه ای، انواع میوه های فصل... سبزیجات یا صیفی جات مثل خیار، هویج، کاهو، بروکلی پخته ووو... کلا سعی کن زیاد سرچ کنی و ببینی چیا میتونی بدی...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Neda28، youtab
پاسخ
دنیا اره مثلا شیر رو دیدی تاریخ انقضاشون رو از ۳ روز کردن ۱۰ روز
نمیدونم چقدر نگهدارنده میخواد آخه اونکه خودش همش آبه همه چیزو میگیرن ک

رز جونم مرسی خیلی نمونه ای خیلی وقت صرف نوشتن کردن ممنونم ازت
من چکاپ دندون نبردم ب دکترش گفتم گفت اگ دوس داری ببر زیاد علاقه نشون نداد
ولی میرم میخونم چی نوشتی
مرسی بابت غذاهایی ک نوشتی برم دونه دونه چک کنم ببینم میتونم غذای دخترمو ب یک ثبات برسونم تا دوماه دیگه یا نه

اسکرامبل اگ و پوچد اگ چیه دوستان؟سلین خیلی خارجکی درست میکنی دختر

رز جان هرچی گشتم حتی تو ارسالی خودت پیدا نکردم چیزی ک ب الهام گفتی
اگ کسی پیدا کرد ممنون میشم بهم بگه کجاس
دخترم ۱۸ماهه شد  Heart
  • youtab
پاسخ
الهی بگردم الهامی براش
... 
اره ترگل
البومش اسمش اینه برای دختر و پسر و نی نی خونده به قول خووش با دستگاه های موسیقیه اصفهان
اما قشنگن
یه جوری مهربونه اهنگاش
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Targol
پاسخ
عاطفه اسکرامبلد اگ تخم مرغه که میریزی توی ظرف و میزنی تا باز شه، یکمم نمک و فلفل میزنی، می تونی یه ذررررره شیر هم بزنی... بعد توی تابه کره میریزی، مایه رو میریزی داخلش و شروع می کنی به اینکه تخم مرغ ها رو از اطراف بیاری یه گوشه ی ظرف تا وقتی کلش خودش رو بگیره...

پوچد اگ هم حدود 2 لیوان آب رو با 2 ق سرکه و یکم نمک میذاری روی گاز و میذاری به جوش بیاد... تخم مرغت رو یه دونه یه دونه می شکنی میندازی توی ظرف کوچیک و زرده هم نباید از هم بپاشه... بعد که آب جوش اومد، شروع می کنی به همزدن آب یه جوری که حالت گردباد وسطش درست شه، وقتی اون گردباده یکم آروم شد، یه دونه تخم مرغی که شکستی رو با ظرف یا قاشق بزرگ، می بری روی اون وسط که حالت گردبادی داره... بعد آرووووم میندازیش اون وسط و دیگه دست نمیزنی تا آرووووم شه، یکم بعد که سفیده شروع به سفید شدن کرد، آروم آروم حالت چرخشی توی آب ایجاد می کنی که فرم کروی به تخم مرغت بدی... بعد که سفیده کامل بسته شد، با کفگیر خارج می کنی و سروش می کنی... در این حالت یه پوسته ی سفیده ای سفت و یه زرده ی شل داری... این رو میتونی با نون تست شده با آووکادو یا سبزیجات یا گوجه وووو... سروش کنی...

پست های قطع شیر شب:
http://khanumha.com/showthread.php?tid=7...#pid161374
http://khanumha.com/showthread.php?tid=7...#pid161385
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Celin، ستی‌لیته
پاسخ
سلام بچه ها از چه سنی اجازه دادین بچه تلویزیون ببینه همین برنامه های عروسکی و رنگی

من بخوام برم دستشویی تنها راه سرگرم کردنش که پیدا کردم شبکه پویاست در حد ده دقیقه اما عذاب وجدان دارم پسر من پنج ماهش تموم شده رفته تو شش
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
پاسخ
من بعد از 18 گاهی براش گذاشتم ساغر جون خیلی کم
اون فمر نکنم اون ان ازه اشکالی داشته باشه
چون پسر منم با دستشویی رفتن همین مشکلو داشت
البته من میذاشتمش تو تختش با چند تا اسباب بازی و زود میرفتم و میومدن خخخ
Heart  پسر دو ساله من  Heart
پاسخ
ممنون يوتاب جان
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
  • youtab