امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
ساغر جون تشکیل پرونده یعنی چکار کنیم کجا بریم؟
چون ما پرونده بستری شاهان بخاطر مشکلات تنفیسی را هم برده بودیم 13 آبان کسی نگفت چطوری پرونده تشکیل بدیم..
حالا بیزحمت بهم بگو برا دوز سومش اگر شد..
گل پسر ۳۰ ماهه.  Rolleyes
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
ساغر مراحل تشکیل پرونده چطوریه؟
پاسخ
(۱۴۰۲/۳/۲۵، ۱۰:۰۱ صبح)nice نوشته است: سلام مامانا
یه سوال : چرا دندون پزشک باید بچه ها رو بعد از اولین دندونشون ویزیت کنه؟ چی رو بررسی میکنن دقیقا؟
نایس جان سلام بایدی نداره فکر کنم
چون منم نبردم اصلا
فقط 7،8 تا که دراورد چون 1کیش توی لثه مدت طولانی ای مونده بود و اذیت بود بردم یه چکش کرد و چند روز بعدم دراومد
باز شاید بچه های دیگه بهتر بدونن عزیزم
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • nice
پاسخ
بچه ها چون وقت نبود من نرفتم مراحلشو نمیدونم فقط بهم کفتن از دکتر نامه بگیر که بچه احتیاج به این واکسن داره بعد نامه رو ببرید تامین اجتماعی خیابون لاله خیابون کارگر
من برم میام مینویسم که مراحلش چطوریه
بچه ها لطفا به هرکی بچه داره بگید در مورد این واکسن من که اگر تو این سایت نمیومدم متوجه نمیشدم وقتی رفتیم برای تزریقش دکترمتخصص بود گفت خیلی کار خوبی میکنی میزنی و خوشحال شد
بهش گفتم اما دکترها نمیگن من از طریق سایت متوجه شدم میگفت چون گرونه نمیگن درصورتی که باید اطلاع رسانی بشه حتما
به تمام بچه ها هم میشه زد تو هر سنی اما تعدادش فرق داره
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
  • elham، youtab، خانم فسقلی
پاسخ
مرسی ساغر جون.. چقدر حیفه واقعا تو مملکت همه چیز اینطوری به صورت سینه به سینه از اشخاص بهم منتقل میشه..
دکتر ما یه پوستر زده بود تو مطب در همین مورد. وقتتی ما شاهانو بردیم تو، مامانهای دیگه تازه داشتند می پرسیدن وای ماهم بریم ازین واکسن بگیریم چرا ما خبر نداشتیم. منشی هم میگفت پوسترو مطالعه کنید...
حتی دکتر ما کفت از داروخانه خودم بگیرید، من گفتم 13 آبان ارزونتره اگر اجازه بدید ازونجا بگیریم. فقط شما تو نامه کامل مشکل بچه رو شرح بدید که داد ولی نمیدونست یا نگفت که باید برید تامین اجتماعی تشکل پرونده بدید و اینها..
خود 13 آبانهم نامه دکترو دید و باز چیزی نگفت..
خود دکتر یک و نیم میفروخت سیزده آبان یک میلیون و چهل هزار..
راستی امیرم گفت بهم تو متوجه نشدی، من 120 بعنوان دستمزد دکتر کارت کشیدم. من دیشب به اشتباه خیال کردم دکتر فقط ویزیت و گرفت نگو 120 هم دستمزد شون بوده که امیر کارت کشیده من تو اتاق بودم نفهمیدم.
گل پسر ۳۰ ماهه.  Rolleyes
  • youtab، خانم فسقلی
پاسخ
از ما ۱۷۰ گرفت دنیا جان
  • Donya، youtab
پاسخ
خدا خیرتون بده
ساغر جان دستت درد نکنه اومدی حتما مراحلش بگو براش تشکیل پرونده بدم و بزنم
درمانگاه پگاه باید زد؟
پاسخ
بچه ها به من گفتن ببرم پگاه من راضی بودم دکتر تزریق میکنه که دکترش هم خوب بود
  • Donya، youtab، خانم فسقلی
پاسخ
ساغر جان
من ولی هر چهار تا دوز دخترم رو از بیمه تکمیلی گرفتم.
فکر کنم بستگی به بیمه داره.
البته مال من چهارمیش بالای یک تومن شد و سه تای قبل رو خیلی ارزون گرفتم.
  • Donya
پاسخ
(۱۴۰۲/۳/۲۵، ۱۰:۰۱ صبح)nice نوشته است: سلام مامانا
یه سوال : چرا دندون پزشک باید بچه ها رو بعد از اولین دندونشون ویزیت کنه؟ چی رو بررسی میکنن دقیقا؟

سلام عزیزم
بیشتر بحث بررسی دهان و دندان و تکامل طبیعی اونهاست... دقیقا به همون دلیلی که تا 1 سالگی هر ماه باید بچه رو ببریم ویزیت باید این کار هم انجام بشه... البته بیشتر برای توصیه های مفید دکتر هست... یا اگه دندون در اومده باشه، شاید پیشنهاد کنه فلورایدتراپی انجام بدیم یا هر موضوع دیگه... اگه تا 1 سالگی درنیومده باشه هم باید بررسی بشه که چرا و چه مشکلی هست که بچه هنوز دندون نداره و اگه مشکلی هست زودتر متوجه شد... 
ولی تا قبل از دو سالگی حتما باید 1 بار ویزیت شده باشن و بعدش توصیه میشه هر 6 ماه بچه رو برای ویزیت ببریم که کار دندون بچه به جای باریک یا از دست دادن یا عفونت و اینا یا حتی مشکلات جدی تر نکشه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • nice، خانم فسقلی
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان