امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امروز غذا چی داری (۱) ++بدون عکس++
کلم پلو
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • **ماهور**، 2015، Almam، Elham67، Samin، sims s، Sufii، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64
پاسخ
آقا هیچی به دوردست ها خیره شدم فعلا موندم پاشم قیمه یا فسنجون درست کنم تازه برای ناهار
  • **ماهور**، 2015، Almam، artatam، Samin، sims s، Sufii، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64، نیوشا123
پاسخ
منم کلی به سختی پاشدم قورمه سبزی درست کردم برا ناهار که همسرخان پیام داد نمی یاد...
چه قدر زورم اومد
فاطمه هستم
Heart
  • **ماهور**، Almam، artatam، nona، Samin، sims s، Sufii، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64، نیوشا123
پاسخ
آش رشته با پیاز و کشک فراوووان
جاتون سبز ♡
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • **ماهور**، Almam، artatam، nona، sims s، Sufii، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64، نیوشا123
پاسخ
نهار قیمه
شام املت گوجه از قبل
  • Almam، artatam، nona، sims s، Sufii، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
عدس پلو با کشمش فراووووون Tongue Tongue
  • **ماهور**، Almam، artatam، nona، Samin، sims s، Sufii، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
قلیه - غلیه
مسیر جهان دوره گردیست
  • **ماهور**، Almam، artatam، nona، Samin، sims s، Sufii، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
ناهار زرشک پلو
  • **ماهور**، Almam، artatam، nona، Samin، sims s، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64
پاسخ
سالاد سزار با کلی تحریف
  • **ماهور**، Almam، nona، Samin، sims s، Sufii، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64
پاسخ
ک*ت*ل*ت با سبزی و مخلفات دیگه
  • **ماهور**، Almam، artatam، nona، sims s، Sufii، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان