موضوعها: 3
تشکر Received:
7,358 in 1,540 posts
تشکر Given: 9,421
اعتبار:
9,290
۱۴۰۲/۴/۱، ۱۱:۲۳ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۴/۱، ۱۱:۲۸ صبح، توسط ستیلیته.)
پری نگران نباش. منم اعتراف میکنم که با خشونت با وسایل برخورد میکنم. و از یک سری وسایل سامسونگ راضیم اگر چشمشون نزنم. تازه مارکای دیگه هم به مشکل میخورن. من زودپز بوش هم دارم که ساخت اروپاست ولی اونم یه کم اتصالی گاهی پیدا میکنه البته خودش رفع میشه. کلاً بیشتر وسایل امروزی عمر مفید کمتری دارن. عین ماشینامون دیگه. بعد ۵ سال به خرج میفتن کمکم.
به نظرم بعد ۵ سال از عروسی باید یه هزینهای هر ماه برای خرابی لوازم در نظر بگیریم. عین چکاپ دکتر. الان تعمیرکار لباسشویی به ما گفت ۱۸ ماه یک بار بورد رو باید عوض کرد.
تشکر Received:
7,358 in 1,540 posts
اعتبار:
9,290
تو کارخونههای صنعتی یه مفهومی هست به اسم preventive maintenance. تعمیرات پیشگیرانه. واسه جلوگیری از خوابیدن خط تولید میان خودشون دورهای بررسی میکنن که کدوم دستگاه یا ماشینآلات در معرض خرابی هستن و برای اونها قطعات یدکی تهیه میکنن و این رو جزو هزینههای روتین در نظر میگیرن.
تشکر Received:
7,358 in 1,540 posts
اعتبار:
9,290
جاروی ما Queen 24 هست. ۲۴۰۰ وات. من از مکشش راضی بودم، اشتباه کردم بهش فشار زیاد آوردم، نیازی نبود. میگم دیگه، یه وقتایی هم خودمون بد برخورد میکنیم. البته کلاَ از نظر کیفیت متریالش خوب نیست، ولی از نظر قدرت خوبه.
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Gitii، youtab، مهرناز
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
افرین ستی
جاروی منم بدنه و دسته و لوله و ایناش به نظرم کیفیت خوبی ندارن
البته لوله خرطومیش 2بار تاحالا پاره شده از بیخه دستش که تعمیرکار کوتاهش کرد و باز همونو گذاشت برامون انا گفت لولش پوسیده اینبار باید عوض بشه
بعد ما گفتیم خب عوضش کن گفت نه حالا بذارید یکم دیگه کار کنه خخخ

پسر دو ساله من
• ستیلیته، مهرناز
موضوعها: 1
تشکر Received:
5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
اعتبار:
6,842
بچه ها ما جاروبرقی مون بوشه که دوازده ساله آخ نگفته...اتو هم تفال که همینطور...اما یخچال و لباسشویی و ظرفشویی همه بلومبرگ هستن که دوسال پیش نمیدونم چی یخچال سوخته بود که درستش کردیم و الان هم در لباسشویی دسته اش یه جاییش شکسته که نمایندگی دنبال پیدا کردن قطعه هستند براش..
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
صوفی جون اتوی منم تفاله و عاااااااالیه

پسر دو ساله من
• Sufii، مهرناز