امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
سلام
مامانا مهد کودک خوب که بچه دو ساله رو قبول کنن سمت غرب سراغ دارید؟ سمت مطهری و خیابان ناهید
بچه من هنوز پوشکی هست و از شیرم هنوز نگرفتمش
پاسخ
دوستان از این آغوشی مدل شالی به درد می خوره؟
قنداق سوییی چطور؟ با تومه به اینکه کریر هم گرفتم
پاسخ
ثمین جون من از اون شالیا نداشتم، چیکو داشتم که به دردم نخورد اصلا
اما بچه ها راضی بودن
قنداق سوییسی خوبه کاراییش برای اوایل خوبه که هی دکتر میبری و اینا اما خیلی خیلی زود کوچیک میشه برای بچه
به نظرم کریر گرفتی دیگه نگیر
Heart  پسر دو ساله من  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Arezoo1984، samin**
پاسخ
مامانا
اسكوتر از كجا بخرم؟

يوتاب تو معمولا خوب جاهارو بلدي... جايي رو ميشناسي؟
  • youtab
پاسخ
سمین جون من تو کریر پتو میذاشتم، که بچه فیت بشه توش. روش هم یه خشک کن نازک مینداختم تو برف و یخبندون های امسال شاهانو بیرون می بردم. شاهانم خیییییلی کوچولو بود با اینکه حداقل دوماهه بود من اولین دکترش بردم. خیلی سیف و خوب بود.
گل پسر ۳۰ ماهه.  Rolleyes
  • samin**، youtab
پاسخ
از چه زمانی میتونیم از آغوشی استفاده کنیم؟
واسه منم چیکو هست ،اون روزی پسرم رو گذاشتم ولی حس راحتی نداشت براش.گفتم شاید زوده و مناسبش نیست الان.

خدایی حمل و نقل کریر اصلا راحت نیس !!!
من تو خونه هم سختمه با بچه جابجاش کنم.
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • samin**، youtab
پاسخ
قربونت بشم ارزو جون خجالت دادی Big Grin
والا ما بخوایم بخریم قطعا میریم صالح اباد و اونورا
برای اسباب بازی و اسچوتر و اینا جون قیمتاش واقعا مناسبه و همونیه که توی مغازه ها هست
.. 
بچه ها پیج pink_polishi اگه درست نوشته باشم هم کلا برای اسباب بازی سر بزنین اکبلتانه و قیمتاش عاااالیه
از بازار تهرانم ارزونتره

والا نسیمه منم همش حس میکردم پاهاش خیلی باز میمونه توی اغوشیه دیگه نذاشتم و ردش کردم رفت
کریرم واقعا سنگینه
توی خونه به پتوی نرم بنداز روشم یه ملافه تمیز بذارش اون رو دورشو با بالش امن کن هی نخوای جابجاش کنی
مثلا جایی بذارش که از همه خونه هم تو ببینیش هم قندو عسلت خیالش از بابت بودنت راحت باشه
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Arezoo1984
پاسخ
نسیمهجان آغوشی وقتی بچه کامل گردن گرفت بذارش هرچند برای زیر اون هم طراحی شدن و ایمنن ( پشت گردنبش رو باید بالا بیاری صورتش رو به خودت باشه) دختر من با اینکه خیلی زودم گردن کرفت اما از سه ماهگی گذاشتم فکر کنم
عااااالی بود واقعا از همه چی برام کاربردی تر و ایمنتر بود تا حدود نه ماهگی ده ماهگیم کاربرد داشت
  • samin**، youtab
پاسخ
ممنون بچه ها
پس فعلا نمی خرم تا بعدا ببینم لازم میشه یا نه
  • youtab
پاسخ
من هم آغوشی هم کریر خیلیییی استفاده کردم
آغوشی چیکو بود از بدو تولد... که تا 1 ماهگی باید کج میذاشتیم، از اون به بعد میشد نشسته گذاشت... ولی خب بچه نباید سیخ توش قرار بگیره و باید لگنش حالتی باشه که انگار روی صندلی نشسته... یه حالتی که بچرخه، نمی دونم دقیقا چطور بگم، ولی توی یوتیوب سرچ کنید میاره که چطور باید بچه رو ایمن بنشونیم توش...
پر کردن اون گودی کریر اصلا توصیه نمیشه و ایمنی رو کم می کنه... خود کریر اگه مارک درستی باشه، بهترین حالت برای نگهداری بچه اس...
قنداق فرنگی هم من نداشتم، هیچوقت هم نیازش حس نشد و کریر عالی بود برامون... بخصوص که آخر بهار دنیا اومده بود و خیلییییییی گرمایی بود...
اسکوتر هم من توی بازار دیدم چندتا مغازه داشتن...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • samin**، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان