امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
یوتاب پس فردا دو ماهش میشه که!!من عقب افتادم Big Grin

آره حتما حتما جداش میکنم یوتاب.همسن الانم اصلا نمی‌ذارم کنارمون بخوابه
گهواره ش رو با فاصله گذاشتم،درسته خودم شبا اذیت میشم همش بلند شم بذارم و بردارم ولی خب واسه آینده خودش خوبه ^_^
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
اشکال نداره عزیزم
از همین فردا انجامش بده 
خوب کاری کردی، الان 6ماه اذیت بشی بهتر اط اینه که مثل من بغد از 2سال همچنان درگیر باشی
ساعت 2و 46 دقیقس و نیم ساعت گریه داشتیم تا من تسلیم شدم بذارمش روی پام
Angry
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Donya، نسیمه جااان
پاسخ
سلام به همگی روزتون بخیر
مامانا من پسرمو که ۹ ماهشه و سه تا دندون نصف و نیمه داره، بردم دندون پزشکی؛ بعد ایشون گفت تا وقتی تف کردن یاد نگرفته نیاز نیست خمیر دندون بزنی و مسواک خالی کافیه! ولی به نظرم عجیبه، مگه میشه یه دندونی مثلا یکسال با خمیر دندون شسته نشه؟! نابود میشه که. بعدشم خب خمیر دندون زیر دوسالم که هست؛ حالا به نظرتون باید چیکار کنم، خمیر دندون بزنم یا نه؟
  • Donya، Neda28، youtab، خانم فسقلی
پاسخ
بزن نایس جان اندازه یه دونه برنج
  • nice، Rose، youtab
پاسخ
نایس جان ما یک دوست دندانپزشک داشتیم که همیشه می گفت عمل مکانیکی مسواک زدن یعنی کشیدن مسواک روی دندون ها از خمیر دندون ش مهم تره. همین که با مسواک روی دندون بچه رو بکشیم، خیلی خوبه.
فقط پسرت شبها در طول شب بطور پیوسته شیر میخوره؟
گل پسر ۳۰ ماهه.  Rolleyes
  • Neda28، nice، youtab، خانم فسقلی
پاسخ
نايس
من دخترم رو از هشت ماهگي بردم دندونپزشكي و هربارم در مورد خميردندون پرسيدم گفت نياز نيست.
ولي تاكيد به مسواك زياد داره (تو سن الانش دو بار در روز) كوچيكتر كه بود ميگفت اگه با مسواك نميتوني با گاز استريل رو دندوناش بكش.
دو هفته ديگه دوباره وقت گرفتم ببرمش، ببينم حالا كه بالاي دو سال شده ميگه بزن يا نه؟
  • Neda28، nice، youtab، خانم فسقلی
پاسخ
بچه ها مسواک تا قبل از در اومدن دندون بدون خمیردندون اکیه، اما از وقتی که دندون درمیاد دیگه باید با اندازه ی یه دونه برنج خمیردندون فلوراید دار باشه (1000 پی پی ام)... تا 2-3 سالگی این مقدار اکیه، بعد از اون هم اندازه ی یه عدس... اگه دندونپزشکاتون میگن بدون خمیردندون یا با خمیردندون بدون فلوراید، احتمال بالا اطلاعاتشون قدیمیه... حواستون باشه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • nice، nona، youtab، خانم فسقلی
پاسخ
رز عزیزم فلوراید تا چندسال پیش خیلی توصیه می شد الان در کنار فوایدش، مضراتی هم داره که خیلی توصیه نمی کنند.
  • خانم فسقلی
پاسخ
دوستان ممنونم
دنیا جان آره متاسفانه شیر میخوره در طول شب و انقققققققدر بدخواب و بدقلقه که اصلا نمیشه به حذف شیر شب فکر کرد
رز جان دقیقا منم چیزی که شما گفتین رو خونده بودم ولی بعد که اومدم خمیر دندون بگیرم دیدم روشون نوشته بالای دوسال مردد شدم و یکمم همسرم نگران مشکل رفلاکسش بود که نکنه نمیتونه خمیر دندونو تف کنه بیرون واسش بد باشه
  • Donya، Rose، youtab، خانم فسقلی
پاسخ
فدات شم.
آخه نایس جون بچه های رفلاکسی نمیتونند حجم زیادی شیر بخورند و کمتر و در وعده های کوچک کوچک متعدد شیر می‌خورند.
من هفته قبل به دندون پزشک همینو گفتم.
ایشون هم گفت خود رفلاکس باعث تخریب زودتر دندون بچه ها میشه. اگر میتونی بعد هر وعده شیرش با مسواک انگشتی بزن تو آب و چند تا دندون جلوش که درومده را ماساژ بده.
  • nice، خانم فسقلی
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان