موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
اعتبار:
24,701
یوتاب پس فردا دو ماهش میشه که!!من عقب افتادم
آره حتما حتما جداش میکنم یوتاب.همسن الانم اصلا نمیذارم کنارمون بخوابه
گهواره ش رو با فاصله گذاشتم،درسته خودم شبا اذیت میشم همش بلند شم بذارم و بردارم ولی خب واسه آینده خودش خوبه ^_^
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• youtab
موضوعها: 0
تشکر Received:
95 in 36 posts
تشکر Given: 103
اعتبار:
107
سلام به همگی روزتون بخیر
مامانا من پسرمو که ۹ ماهشه و سه تا دندون نصف و نیمه داره، بردم دندون پزشکی؛ بعد ایشون گفت تا وقتی تف کردن یاد نگرفته نیاز نیست خمیر دندون بزنی و مسواک خالی کافیه! ولی به نظرم عجیبه، مگه میشه یه دندونی مثلا یکسال با خمیر دندون شسته نشه؟! نابود میشه که. بعدشم خب خمیر دندون زیر دوسالم که هست؛ حالا به نظرتون باید چیکار کنم، خمیر دندون بزنم یا نه؟
تشکر Received:
172 in 44 posts
تشکر Given: 246
اعتبار:
239
بزن نایس جان اندازه یه دونه برنج
• nice، Rose، youtab
موضوعها: 1
تشکر Received:
13,879 in 2,542 posts
تشکر Given: 6,759
اعتبار:
15,307
۱۴۰۲/۴/۱۱، ۱۰:۵۲ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۴/۱۱، ۱۰:۵۲ صبح، توسط Donya.)
نایس جان ما یک دوست دندانپزشک داشتیم که همیشه می گفت عمل مکانیکی مسواک زدن یعنی کشیدن مسواک روی دندون ها از خمیر دندون ش مهم تره. همین که با مسواک روی دندون بچه رو بکشیم، خیلی خوبه.
فقط پسرت شبها در طول شب بطور پیوسته شیر میخوره؟
گل پسر ۳۰ ماهه.
تشکر Received:
1,406 in 273 posts
تشکر Given: 720
اعتبار:
1,429
نايس
من دخترم رو از هشت ماهگي بردم دندونپزشكي و هربارم در مورد خميردندون پرسيدم گفت نياز نيست.
ولي تاكيد به مسواك زياد داره (تو سن الانش دو بار در روز) كوچيكتر كه بود ميگفت اگه با مسواك نميتوني با گاز استريل رو دندوناش بكش.
دو هفته ديگه دوباره وقت گرفتم ببرمش، ببينم حالا كه بالاي دو سال شده ميگه بزن يا نه؟
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
بچه ها مسواک تا قبل از در اومدن دندون بدون خمیردندون اکیه، اما از وقتی که دندون درمیاد دیگه باید با اندازه ی یه دونه برنج خمیردندون فلوراید دار باشه (1000 پی پی ام)... تا 2-3 سالگی این مقدار اکیه، بعد از اون هم اندازه ی یه عدس... اگه دندونپزشکاتون میگن بدون خمیردندون یا با خمیردندون بدون فلوراید، احتمال بالا اطلاعاتشون قدیمیه... حواستون باشه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
تشکر Received:
13,879 in 2,542 posts
اعتبار:
15,307
رز عزیزم فلوراید تا چندسال پیش خیلی توصیه می شد الان در کنار فوایدش، مضراتی هم داره که خیلی توصیه نمی کنند.
گل پسر ۳۰ ماهه.
• خانم فسقلی
تشکر Received:
95 in 36 posts
تشکر Given: 103
اعتبار:
107
دوستان ممنونم
دنیا جان آره متاسفانه شیر میخوره در طول شب و انقققققققدر بدخواب و بدقلقه که اصلا نمیشه به حذف شیر شب فکر کرد
رز جان دقیقا منم چیزی که شما گفتین رو خونده بودم ولی بعد که اومدم خمیر دندون بگیرم دیدم روشون نوشته بالای دوسال مردد شدم و یکمم همسرم نگران مشکل رفلاکسش بود که نکنه نمیتونه خمیر دندونو تف کنه بیرون واسش بد باشه
تشکر Received:
13,879 in 2,542 posts
اعتبار:
15,307
فدات شم.
آخه نایس جون بچه های رفلاکسی نمیتونند حجم زیادی شیر بخورند و کمتر و در وعده های کوچک کوچک متعدد شیر میخورند.
من هفته قبل به دندون پزشک همینو گفتم.
ایشون هم گفت خود رفلاکس باعث تخریب زودتر دندون بچه ها میشه. اگر میتونی بعد هر وعده شیرش با مسواک انگشتی بزن تو آب و چند تا دندون جلوش که درومده را ماساژ بده.
گل پسر ۳۰ ماهه.
• nice، خانم فسقلی