موضوعها: 1
تشکر Received:
9,629 in 3,202 posts
تشکر Given: 3,566
اعتبار:
13,743
سحر به نظرم وظیفه وقتی ایجاد میشه که برات شرح وظایف داده بشه، ساعات درگیریت و روزاش مشخص بشه بعد با چشم باز قبولش کنی. حالا مش و پش شما چون حرفشو زدن میشه گفت که بد نیست سهیم باشن چون خودشون گفتن (هرچند بازم نمیشه حساب کرد رو حرف کسی). اینکه کمکت میکنیم رو یکی بگه خیلی کلّلی هست. میتونه ۱ ساعت تو هفته باشه میتونه ۸ ساعت تو روز باشه
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
و مایی که هنوز 5 ساعت مداوم نداریم...
پسرم دیشب 10 خوابیده، 11-12-4 پاشده، صبحم 7 بیدار شده اومده خمیر بازی... چه مصیبتیه بچه به خانواده تحمیل می کنه نمی دونم... البته الان طبق توصیه ی مشاور داریم تنها می خوابونیمش... و بلند میشه میگه بیاید پیشم بخوابید... نصف شب با لحن مظلومانه میگه مامان چرا پیشم نمی خوابی

دلم فشرده میشه اما بالاخره که باید انجام بشه... و چقدر خوبه اگه بشه... نمی دونم چطور کامل جداش کنم... حتی قول اسکوتر دادیم... که بزرگ بشه و خودش بخوابه براش می خریم... ولی هنوز براش جا نیفتاده... اگه کسی راه حلی به ذهنش میرسه لطفا بهم بگه

مرسی
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
موضوعها: 27
تشکر Received:
8,192 in 2,975 posts
تشکر Given: 5,959
اعتبار:
12,568
وای رز چقدر سخته.
من اگه پیوسته نخوابم دیوونه میشم قشنگ:|
شوهرم هم عین من:|
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
اعتبار:
24,701
شیدا از من خوابالو تر نداشتیم فک کنم ..
توانایی خوابیدن ۲۴ ساعته رو داشتم ...
الان ولی میبینی زنده م

آدمیزاد بنده ی عادته.
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
موضوعها: 0
تشکر Received:
195 in 55 posts
تشکر Given: 994
اعتبار:
3,025
رز
بنام خدا
دندون روی جیگر خون افشان گذاشتن(به زبان عام سنگدلی)
ولی ولی ولی یك عمررررررررر استقلال
تشکر Received:
1,298 in 182 posts
تشکر Given: 987
اعتبار:
1,488
رزجان من برای جدا کردن پسرم جایزهای که فرشته مهربون زیر بالشتش میذاشت خیلی کمکم کرد
مجموعه کتاب فسقلیها را گرفته بودم و هرشبی که تنها میخوابید صبح یه کتاب زیر بالشتش بود خییلی ذوق میکرد
البته وسطش چیزای دیگه هم بود که کتاب تکراری نشه یه وقتا استیکر میگرفتم یه وقتا پانچ کوچولو و ....
هنوزم به اون هدیههای فرشته ارادت خاصی داره و دووووستشون داره
تشکر Received:
3,205 in 1,261 posts
تشکر Given: 2,037
اعتبار:
4,723
۱۴۰۲/۴/۱۲، ۰۳:۵۸ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۴/۱۲، ۰۴:۰۰ عصر، توسط freebird.)
رز برای جدا کردن جای خوابش میگی یا برای خواب مداوم؟
اگر برای جای خوابش میگی من تنها بخشی که توش موفق بودم جدا کردن جاش بود چون اصلا کوتاه نیومدم هیچ وقت
شده مریض بوده تو اتاق ما خوابیده یه روز ولی از فرداش نذاشتم و بارها گفتم هرکی تو اتاق خودش میخوابه
کنارشم میخوابم اگر بگه بیا پیشم میرم خوابش که برد میرم تو اتاق خودم.ما یه بالش و پتو اونجا داریم همیشه یا من میرم یا شوهرم البته فقط بعضی شبا اکثرا مستقل میخوابه
و من که هنوز باروم نمیشه چجوری بدون محفظ تخت میخوابه و پایین نمیفته پسر کوچولوی من
اصلا کوتاه نیا رز
موضوعها: 1
تشکر Received:
2,215 in 593 posts
تشکر Given: 8,003
اعتبار:
4,949
رز اتفاقا مشاور مهد دختر منم گفت حتما باید جدا بخوابه وگرنه مشکلات جنسی و گرایش های مختلف ممکنه بچه در اینده بگیره
یا نسبت به همسرش سرد بشه یا همجنسگرا بشه و…
خیلی مفصل توضیح داد مام منتظریم دو هفته اول بگذره و خو بگیره به مهد و مربیش
بعد بریم روی اضطراب جداییش کار کنیم
روی غذا خوردنش
از شیر گرفتن که گفت چند ماه طول میکشه
قبلش گفت باید از پوشک گرفته بشه و بهشون اموزش میدن انقدر بامزه کوچولو کوچولو مستقل انجام میدن کاراشونو
ولی شدیدا تاکید کرد مستقل بخوابونش ولی این دو هفته میخوام بذارم بگذره جدیدا میاد میچسبه تو بغلم چون از صبح تا عصر کنارم نیست مضطرب شده
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Rose
تشکر Received:
2,620 in 585 posts
تشکر Given: 753
اعتبار:
3,789
انقدر از لفظ ملکه بدم میاد که حد نداره
هر کس موظفه انسان اخلاقمداری در طول زندگی باشه و سعی در کسب یک سری صفات نیک و پسندیده داشته باشه و در حد توان به اعتلای بشریت کمک کنه
وگرنه بیشتر ملکهها و پرنسها و پرنسسها در طول تاریخ جز تاراج تودۀ مردم، برپا کردن جنگ و به کشتن دادن انسانهای بیگناه کار خاص دیگری نکردند