امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
دقیقا دنیا
چون هر وعده کم شیر میخورم بازم زود گشنه شون میشه و شیر میخوان حالا پسر من اختلال خوابشم مزید بر علت شده و دم به دیقه بیدار میشه و ما داستان داریم هر شب
راستش میترسم مسواکو بکنم تو دهنش بازیش بگیره و دیگه کلا خوابش بپره
چون عاشق مسواک زدنه! فک کنم چون لثه هاش میخارن اینجوریه، مسواک میزنم براش دیگه بیخیال نمیشه ولی عجیبه که هر مدل دندون گیر براش میگیرم خوشش نمیاد
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Donya، خانم فسقلی
پاسخ
مامانا من هنوز نتونستم پوشک پسرمو شب بگیرم
حتی ظهر هم اگر بخوابه جیش میکنه
کلا تو خواب قدرتشو از دست میده با اینکه تو روز خیلی نگه میداره
قبل از خوابم معمولا جیش میکنه
راستش توان اینکه هرشبم بخوام سرپاش کنم ندارم سنگینه
اگر مشاور یا دوره ای هم میشناسین که بتونه راهنماییم کنه ممنون میشم
  • Saghar685، youtab
پاسخ
خب من اومدم اینجا بنویسم پروسه مهد دخترم با شکست روبرو شد بطور کامل و امروز قرارداد رو فسخ کردم
  • Donya، Hamiii99، Neda28، Saghar685، Targol، youtab، رخشید، ستی‌لیته
پاسخ
آخی عزیزم البته منم یه هفته یه جا گذاشتم اونجا نموند منم فسخ کردم دنبال جای جدید هستم چندین مهد رفتم اونایی که قیمت فضایی ندارن زیاد به دلم نشسته ولی بالاخره باید ببرمش
  • Donya، nona، Saghar685، Targol، youtab
پاسخ
ااا نونا جان مهد نموند؟

جاي ديگه رو نميشه امتحان كني؟
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
  • nona، youtab
پاسخ
نونا اتفاقا میخواستم تو تاپیک ملکه ازت بپرسم. دختر گلت چرا نرفت ؟ البته خودش دوست نداشت یا خودت شرایط خوب ندیدی؟

دوست داشتی راجع به ویزات هم بگو . انگشت نگاری رفتی ؟ جوابش اومد؟ برای من بعد از بیشتر یک ماه هنوز آپدیت انگشت نگاری هم نگرفتم. دیگه دارم استرس میگیرم دستم هم جایی بند نیست. البته سوال دوم کاملا بی ربط به این تاپیک خخخ
  • Donya، nona، Saghar685، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
آپدیت انگشت نگاری چیه شیطون خانم؟

یعنی تو پروفایلت نزده انگشت نگاری شدی؟
  • nona، Saghar685، youtab
پاسخ
میدونید که همه مهدهای رسمی زیر نظر آموزش پرورش یا بهزیستی ( حداقل تا جایی که دیدم) یک دوره جذب دارند این دوره جذب تا کودک طی دو ساعت کلمه ای مامان یا بابا نگه ادامه داره عموما‌ یک تا دو هفته طول میکشه ( برای نوپاهای دو تا سه سال) یا شیرخواران زیر دو سال) زیر یک هفته هم بچه مامان بگه نگه هم نیست اصلا
حداکثر ساعت نگهداری بچه ها تو این دوره مخصوصا هفته اول فقط یک ساعته حتی اگر بچه تمایل به حضور بیشتر داشته باشه ممانعت میکنند.
دختر من به. رغم پذیرش اولیش تو سه روز اولمتاسفانه مقاومت کرد از روز چهارم شب ها با گریه بیدار میشه و مشخصا اکی نشد
ضمن اینکه از نظافت و پرسنل مهد هم رضایت نداشتم بدون توجه به حساسیت های ویژم حتی با دید معمولی نسبت به نخوه نگهداری خودم ، با وجودیکه مهد نسبتا معروف و خوبیم بردم. با دکتر و روانشناس دخترم هم چکاپ دو سالگی صحبت کردیم گفتند تا وقتی کامل صحبت کنه و متوجه ارتباط وقتیع بشه حداکثر روزی دو ساعت اون هم با حضور و نظارت مستقیم خودت میتونی ببری.
خلاصه که گفتم توضیح بدم

(۱۴۰۲/۴/۱۲، ۰۴:۲۹ عصر)شیطون خانم نوشته است: نونا اتفاقا میخواستم تو تاپیک ملکه ازت بپرسم. دختر گلت چرا نرفت ؟ البته خودش دوست نداشت یا خودت شرایط خوب ندیدی؟

دوست داشتی راجع به ویزات هم بگو . انگشت نگاری رفتی ؟ جوابش اومد؟ برای من بعد از بیشتر یک ماه هنوز آپدیت انگشت نگاری هم نگرفتم. دیگه دارم استرس میگیرم دستم هم جایی بند نیست. البته سوال دوم کاملا بی ربط به این تاپیک خخخ

ما ویزا تقریبا گرفتیم عزیزم میام توضیح میدم ناهار دخترم رو بدم

فری جان خدارو شکر وسر شما سن طلایی مهد هستند تو سن دختر من متاسفانه بقول دکترش بسیار پر ریسکه

(۱۴۰۲/۴/۱۲، ۰۴:۲۹ عصر)شیطون خانم نوشته است: نونا اتفاقا میخواستم تو تاپیک ملکه ازت بپرسم. دختر گلت چرا نرفت ؟ البته خودش دوست نداشت یا خودت شرایط خوب ندیدی؟

ما به محض بارگذاری مدارک فرداش نامه بایومتری رو درسافت کردیم بعد بایومتری ظرف نه روز پاسخش اومد و اکی شد عملا اون نامه پیکاب منظورمه 
پریروزم پاسامونو تحویل موسسه دادیم که ببرن ترکیه و تمام
  • Arezoo1984، Celin، Donya، freebird، liyane، Neda28، Paula، Rose، Saghar685، Targol، youtab، رخشید، ستی‌لیته
پاسخ
مبارکه نوناجان. من نمیدونم چرا به مشکل خوردم. بعد از دریافت نامه انگشت نگاری رفتیم. فردای انگشت نگاری تو پرونده همسرم خورد completed برای من زده منتظر انگشت نگاری هستن. هر چقدر هم زنگ زدم vac میگه اینجا done شده به embassy زنگ بزن. اونا هم تلفنی ندارن، کارم شده هر روز ایمیل زدن. من انگشت نگاری قبلیم تا یک سال دیگه هم معتبره. اومدم ثواب کنم کباب شد. کاش میزدم انگشت نگاری قبلی استفاده کنن.
نونا از طریق job offer. Lmia اقدام کردی یا global talent stream ?
فری جان یعنی تو پروفایل من نزده که انگشت نگاری تموم شده. زده هنوز منتظر انگشت نگاری منه!
  • freebird، nona، youtab، خانم فسقلی
پاسخ
شیطون خانم خودت رو درگیر انگشت‌نگاری نکن. احتمالاً کانفرم انگشت‌نگاری یهو با جوابت با هم میاد. گاهی سیستمشون باگ‌های اینطوری از خودش بروز میده. به خصوص که خودتم مجدد بیومتری دادی به نظرم طبیعیه.
  • youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان