امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امروز غذا چی داری (۱) ++بدون عکس++
کوکو سبزی
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، artatam، nona، sims s، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64، نسیمه جااان
پاسخ
نونا جون جات خالی عزیزم
Heart
امروز جوجه کباب خام Sad اداره با نوشابه Big Grin
  • Almam، artatam، nona، Samin، sims s، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیمه جااان
پاسخ
ناهار خورش کدو
  • Almam، artatam، nona، Samin، sims s، youtab، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64، نسیمه جااان
پاسخ
میوه ( پرتقال و سیب)
مسیر جهان دوره گردیست
  • Almam، artatam، nona، Samin، sims s، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، نسیم64، نسیمه جااان
پاسخ
ناهار امروز ماکارونی و سالاد شیرازی
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • Almam، artatam، Samin، sims s، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64
پاسخ
صبحانه. نان تست جو هفت غله. کره بادوم زمینی خودم ساز. ارده عسل. قهوه فرانسه خودم ساز

ناهاریا سوپ شیر یا خورش هویج و مرغ
شام سالاد
  • Almam، artatam، Donya، Mari90، Samin، sims s، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64، نسیمه جااان
پاسخ
دیشب شام لوبیاپلوی مامان پز
و امروز نهار فسنجون مادرشوهر پز

خداروشکر توی این گرفتاری ها و بدو بدو ها مامانها در حد دو سه وعده غذامرحمت فرموده اند.. وگرنه که باید با پیک و رستوران هم کلنجار میرفتیم..

در ضمن امروز بجای چی دلم میخواد بخورم،،، دلم میخواد دو ساعت بخوابم! بخدا دست بزنید به صورتم دستتون میسوزه، صورتم گرم گرمه... هنوز بدنم باورش نشده اینقدر زود بیدارش کردم.
  • Almam، artatam، Mari90، Samin، sims s، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64، نسیمه جااان
پاسخ
(۱۴۰۰/۹/۱۶، ۱۱:۳۸ صبح)youtab نوشته است: صبحانه. نان تست جو هفت غله. کره بادوم زمینی خودم ساز. ارده عسل. قهوه فرانسه خودم ساز

ناهاریا سوپ شیر یا خورش هویج و مرغ
شام سالاد

یوتاب جان بادوم زمینی با آسیاب راحت به روغن می افته؟ قلقی چیزی داره یا نه؟!
  • Almam، artatam، Donya، Samin، sims s، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه مریم جون اصلا
بریز تپ اسیاب
اما حواست باشه داغ نشه دستگاهت هی چند بار خاموش روشنش کن و بیارشون دم تیغه اگه به دیواره ها چسبیده
خیلیییی خوب میشه واقعا
نمک و شکر هم نداره
کاملا سالم پ و رژیمیه
  • Almam، artatam، Donya، Mari90، Maryam8842، Samin، sims s، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیمه جااان
پاسخ
قیمه سیب زمینی و کته
  • Almam، artatam، Donya، Samin، sims s، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64، نسیمه جااان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان