امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
نونا جانم نه امشبم بیمارستانیم با پسری
فردا ۸ صبح ازش ازمایش میگیرن اگر خوب باشه به امید خدا مرخص میشه و میریم خونه
رز عزیزم ممنونم
اول به خاطر صحبتای خوبت که همیشه مارو راهنمایی میکنی
دوم به خاطر حرفای زیبات برای منو ترگل عزیز
درست میگی عزیزم
همه خرفام تا پسرم تو چشمام نگاه میکنه یادم میره...
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Arezoo1984، Hami99، lili_61، liyane، mona70، nona، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب الهی شکر ایشالا فردا با سلامتی ببریدش خونه
شمبم جون دختر من قفل میشه فکش تو خواب همه روشها رو هم امتحان کردم نه اتفاقا خودش هر ۴۵ دقیقه یک ساعت بیدار میشه واسه شیر خیلیم نمیخوره ها ولی سینه رو نگه میداره گفتم که سینه گرفتن تفریح شده براش
رز جون در مورد خواب نه اصلا، تو تاپیک بغلی گفته بودم چند روز و شب کلا بیداره یه شب میخوابه منتظرم بچه های بالا کوچ‌کنن تاپیک بغلی ببینم چه کار باید بکنم با این وضع بیخوابی
  • 2015، Hami99، lili_61، liyane، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۱۳، ۰۷:۱۰ عصر)nona نوشته است: آخه سروناز جون دارم فکر میکنم برای چی هم کارشناس بخش نوزادان بیمارستان هم پرستار هم ماماهای مرکز بهداشت تاکید کردند بچه رو بیدار کن! خواهر منم فقط شبو گفت اصلا نگفت طول روزم‌ بذار کلا با شکم خالی بخوابه تاکید کرد حواسش به دستشوییش باشه ،  الان خانمایی که بچه دارن مثل رز جون یا الهام جان و زهره جان میخوام بدونم اگه نی نیشون کلا خواب بوده باشه چه سب چه روز اصلا بچه رو بیدار نمیکردن؟  هیچ مشکلی پیش نمیومد؟
نونا جان من پسرمو شبا بیدار نمیکردم ولی روز هر دو ساعت اوایل شیر میدادم
 ولی شب مثلا 12شیر می‌خورد تا موقعی ک بیدار میشد معمولا 4 5 بیدار میشد 
اینجوری خودمم بهتر میخوابیدم و روز سرحال تر بودم
البته اینم بگم پسر من شیرخشکی بود و شیرخشک بیشتر از شیرمادر بچه رو سیر نگه میداره
  • lili_61، liyane، mona70، nona، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
مرسی الهام جون بله تو بیمارستانم که شیر خشک میدادن میگفتن چون دیر هضمه کمی هم آروغ گرفتنش نیم ساعت باشه هم اینکه بین ۳ تا ۴ ساعت سیر میمونه بچه استرس نگیر مدام به ما زنگ نزن سه ساعت شد بیایید شیر بدید
  • 2015، Arezoo1984، Elhamgoli، lili_61، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لیانه جون انشاله امروز گل پسرت ب سلامتی بیاد تو بغلت و روز خوب و خاطره انگیزی برات باشه
مبارکت باشه  Heart
  • 2015، lili_61، mona70، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام به همه
من زاییدم  Big Grin
دوشنبه هفتم تیرماه.
من چهل هفته م تموم شده بود و انقباضی هم نداشتم و بنا به دستور دکترم باید بعد از هفته چهلم ویزیت ها تو بیمارستان انجام میشد.
منم که قصد طبیعی بود و فکر نمیکردم اگه برم قرار همون روز زایمان بشم چون هیچ انقباضی نداشتم. رفتم محب کوثر
nst یک بار به محض مراجعه انجام شد چون نتیجه خوبی نداشت بار دوم به دستور دکترم  همراه با سرم قندی انجام شد که نتیجه ش خیلی بهتر از اولی بود.
از اونجاییکه محب سزارین اختیاری نداره و من هم دهانه رحمم اصلا باز نشده بود، گفتن سرم القای درد رو میزنیم و همزمان  nst انجام میدیم که اگه اوکی بود ادامه میدیم در غیراینصورت میری برای سزارین. من روحیه م رو واقعا سر اون nst اول صبحی از دست داده بودم و در خودم نمیدیدم که با القای درد زایمان طبیعی انجام بدم. میگفتم سزارینم کنید میگفتن محب اختیاری انجام نمیده به دکترم زنگ زدن گفتن مریضتون میخواد مرخص کنه خودش رو بره بیمارستان دیگه (لاله) سزارین بشه که دکترم قبول نکرد گفت من قول نمیدم اونجا بتونی به این سرعت نوبت اتاق عمل بدن بهت و من ریسک نمیکنم تورو بفرستم اونجا.
خلاصه یه جوری من اونجا اسیر شده بود. تست القای درد انجام شد و نتیجه خوبی نداشت. ساعت سه و ربع تصمیم به سزارین گرفتن، یه ربع به چهار دکترم آماده تو اتاق عمل بود، چهار من رو بردن و چهار و ربع دخترم به دنیا اومد.
من فکر نمیکردم همچین شرایظ پیش روم باشه وگرنه همون اول صبح میرفتم بیمارستان لاله. این قسمت اینکه محب سزارین اختیاری نمیکنه واقعا زور داشت و منی که حالم بد بود و استرس داشتم رو بیشتر داغون کرد. اما هماهنگی هاشون، نظم و ترتیب بیمارستان، برخورد پرسنل و تمیزی اتاق ها برای من راضی کننده بود.
اتاق هاش هم به صورت دیفالت خصوصی هست جز روزهای شلوغ.
  • (کژال)، 2015، Elhamgoli، Hami99، lili_61، mona70، Nedaa28، nona، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، Sufii، Targol، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، مینو، ندایا، کتایون خانم
پاسخ
آآرزو جون قدم نورسیده مبارک باشه .خودت چطوری بعد سزارین ؟چی کار میکنی با نی نی داری ؟
یعنی درد طبیعی هم کشیدی عزیزم ؟باز خوبه زود بردنت سزارین .
  • 2015، Arezoo1984، lili_61، mona70، nona، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام بچه‌ها، الان از بیمارستان تماس گرفتن گفتن یه دخترم مرخصه. بیا ببر. بچه‌ها ممنونم ازتون که با دل‌های پاکتون برامون دعا کردین. انشالله هر چی خوبیه قسمت شما و کوچولوهاتون... توروخدا دختر دومم رو از دعاهاتون بی نصیب نذارید مهربون‌ها HeartHeartHeart
  • (کژال)، 2015، Arezoo1984، Elham67، Elhamgoli، Hami99، lili_61، Mari90، Maryam8842، mona70، Nedaa28، nona، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، Sufii، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، ندایا، پروانه ابریشم، کتایون خانم
پاسخ
۱.سروناز/هفته ۳۵/دختر
۲. زهره جون/هفته 33/دختر
۳. روناک/ هفته 32/پسر
۴. Nedaa. هفته ی ۲۹/پسر
۵. 2015هفته۲۹/ پسر
۶. الهام گلی /هفته 28/دختر
۷. کژال / هفته 26 / پسر
۸. Sahraa71 /هفته 2۴/ پسر
۹. بن سای/هفته ۲۲/پسر
١۰. سحر بانی /هفته ۲۲ / پسر
١۱. roshanak7367/هفته 17/دختر
١۲. لی لی /هفته 15 / دختر
١۳. ستی ۶۹/ هفته ۱۵
١۴. کتایون خانم/ هفته 16 /احتمالا دختر
١۵. **مینو** / هفته ۱۲
١۶.نوعروس قدیمی /هفته ۱۲
١۷.atefejjj/ هفته ۹

آخیش بلاخره این هفته ۳۴ تموم شد .یعنی طولاتی ترین هفته بارداری بود برام .

ترگل جون به سلامتی عزیزم .چه خبر خوبی .دخمل Heart دومی هم به زودی تو بغلت هست.حتما برات دعا میکنیم
  • 2015، lili_61، mona70، nona، Roshanak7367، Sahraa71، Targol، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آرزو جان قدم نو رسیده مبارک عزیزم ، خداروشکر با سلامتی گذشته
ترگل جونم خیییلی خوشحال شدم ایشالا به زودی اون یکی گل دخترتم بیاد پیش مامان باباش و آبجی گلش

وای من ۴ ام لیست شدم دلم یه جوری شد از فکرش ، بچه هایی که زایمان کردین واسه ماها خیییلی دعا کنین
  • 2015، Arezoo1984، lili_61، mona70، nona، Roshanak7367، Sahraa71، shiningdiamond، Sufii، Targol، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 41 مهمان