موضوعها: 0
تشکر Received:
1,583 in 285 posts
تشکر Given: 2,919
اعتبار:
1,599
سلام به مامانهای خوشگل و خوش قلب و مهربون
آرزو جان مبارک باشه انشالله به سلامتی و شادی باشه انشالله نی نی خوشگلت رو سلامت بزرگ کنی
ترگل جان مبارکه به امید خدا اون یکی گل دخترت هم میاد پیشت
انشالله یوتاب هم بیاد بگه با پسر گلش مرخص شدن و رفتن خونه
رز عزیز واقعا ممنون از راهنمایی هات بخصوص در مورد مرخصی اما من همون دو ترم برام کافیه شاید حتی زودتر هم برم کارای آزمایشگاهیم رو انجام بدم
بچه ها واقعا ممنون که تجربیاتتون رو بعد از دنیا اومدن بچه میگید خیلی خوبه آدم قبلش ذهنیت داشته باشه
نوعروس جان به ترتیب هفته ات خودت اسمت رو توی لیست اضافه کن فکر کنم بعد از کتایون خانم باید اسمت رو اضافه کنی
شاینینگ جان تخت پارک خوبیش اینه که بعدش میتونی راحت جمعش کنی و جاگیر نیست اما چوبیا رو نمیدونم میشه راحت جمع کرد یا نه
الهام جان الان تخت پارکها هم مثل همون تخت کنار مادر ارتفاع قابل تنظیم دارند و از یه طرف باز میشه میچسبه به تخت مادر راحت میشه بچه رو توش گذاشت منم هنوز نمیدونم کدوم رو بگیرم اما اونی رو میگیرم که سن بیشتری رو جواب بده
تشکر Received:
1,534 in 222 posts
تشکر Given: 2,279
اعتبار:
1,534
من از روز اول که فهمیدم باردارم هر شب روغن زیتون میزنم به شکمم .تا الان که رفتم تو ماه ۹ که فعلا ترک نخوردم دچار خارش و خشکی پوست هم نشدم .تا ببینم این هفته های اخر چجوری میشه.ولی خیلیا میگن ترک بیشتر به ژنتیک و پوست خودت ربط داره اما واسه خارش و خشکی خوبه پوست شکم رو چرب نگه داریم.
برای کلسیم عاطفه جان دکتر بهت قرص میده.سویق رو دکترها خیلی قبول ندارن در واقع میگن امکان وجود قارچ توشون زیاده و یه مدت هم که مد شده واسه بچه ها استفاده میکنن میگن هیچ ماده طبیعی نمیتونی اینجوری اشتها رو زیاد کنه و به احتما زیاد توش یه سری چیز شیمیایی میریزن.
اگرم میخوای بخوری طرز تهیش رو یاد بگیر خودت تو خونه درست کن و زودم مصرف کن نزار خیلی بمونه .
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
۱۴۰۰/۴/۱۵، ۱۲:۳۹ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۴/۱۵، ۱۲:۵۰ عصر، توسط youtab.)
سلاااااااااااااااااااام به خواهرای خوشگل و مهربوووووونم
پسر قهرمان من دیروز عصر اومد خونه
خدارو شکر زردیش ۵ بود
از همتون به خاطر تمام لحظه هایی که کنارم بودین و فقط شماها بودی ممنونم
بخش زیادی از سلامتی پسرم به خاطر دعاها و انرژیهای خوب شماست...
خدا میدونه که چقدر از داشتنتون خوشحالم
الان بدو بدو اومدم که بخیه هامو بکشم
آرزو جون و لیانه جون قدم نی نی جوناتون مبارک
ترگل جانم به سلامتی. الهی همین روزا زنگ میرنن که بری اونیکی پرسننتم ببری خونه
ایریس جان خوش اومدی عزیزم
منم اگر سوالی بود در خدمتم
تشکر Received:
1,534 in 222 posts
تشکر Given: 2,279
اعتبار:
1,534
یوتاب جون چه خبر خوبی .به سلامتی و دل خوش .دیگه روزهای شیرینت شروع شد.خدا رو شکر
تشکر Received:
612 in 110 posts
تشکر Given: 2,232
اعتبار:
613
یوتاب جون و ترگل جون خیییییییلی خوشحال شدم از اینکه بچه هاتون مرخص شدن.ترگل جون؛امیدوارم اون یکی دختر نازتم به زودی مرخص بشه و دیگه خیال خودت و ما راحت شه...
ایشالا از این به بعد فقط سلامتی و شادی بچه هاتونو ببینید و فقط روزای خوش در پیش داشته باشین
تشکر Received:
1,583 in 285 posts
تشکر Given: 2,919
اعتبار:
1,599
۱۴۰۰/۴/۱۵، ۰۱:۴۵ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۴/۱۵، ۰۲:۰۲ عصر، توسط lili_61.)
مبارکه یوتاب جان خداروشکر که مرخص شدین انشالله روزهای پیش رو به سلامتی و دل خوش براتون باشه
بن سای جان یکم راجع به خریدات میگی؟ من نمیدونم ازین ست حوله هایی که 4 تیکه هست پالتویی هم داره مارک مادرکر ازونا بگیرم یا از همین 3 تیکه معمولیا! مارک لباس هم چیزاییکه تو بازار همون یه بار رفتم دیدم دانالو و آدمک و آشور بود! هیچی نخریدم فقط نگاه کردم یکم دستم بیاد حالا اوضاع خوب بشه یه بارم میرم بهار ببینم اونجا چطوره
تشکر Received:
6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
اعتبار:
6,938
لی لی جان مارک نیلی هم خوبه
من حوله از همون ۵ تیکه ها خریدم مارک pappo
ولی همون دورپیچ معمولیا تا یکسال اول لازمه