امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
من دوبار رفتم عبدل آباد الان ۹۰ درصدشو خریدم
تخت کنار مادر هم گرفتم از این چوبیا ، بعدا هم جمع میشع میره تو کارتن
اگه اتاق جدا ندارین نیاز نیس خیلی چیزا بخرین
من خودم تشک گارددار و چیزایی که حس کردم بعدا جایی واسه نگهداریشون ندارم نخریدم
پاپوش دو تا گرفتم ، لباسم هر سایزی تقریبا ۳ دست ، حالا باز الان جایی میریم سرهمی خوشگل ببینم دارم میگیرم
اسباب بازی هم هنوز چیزی نگرفتم جز پلی جیم و یه دونه جغجغه
نمیخواستم بخرم کلا چیزی ولی همسرم میگه یه طرف کمد خالیه دو سه تا ماشین اینا بخریم چون بعدا گرون میشه فرقی نداره ما نگه میداریم
لوازم بهداشتی هم مارک رووکو و بیبی لند اینا گرفتم ، شامپو و صابونم فیروز ، یه دونه هم سودوکرم واسه سوختگی
سیسمونی فروشی آقا سید تو عبدل آباد قیمتاش خیلی بهتر از جاهای دیگه بود یعنی کلا این خرده ریزارو برین همون جا بردارین
مثلا وان تاشو همه جا بالای ۳۶۰ بود اونجا ۳۱۰ گرفتم
لباس ۱۹ تکه اینا هم من نگرفتم همون دو تکه و یه بادی زیرش
کاپشن هم نگرفتم میذارم همون زمستون به سایزش میگیرم
یه بافت گرفتم و قنداق فرنگی هم که گرمه واسه بیرون بردن

در مورد دستگاه بخور بعضیا میگن باکتری زاس نگیرید ولی بعضیا میگن خوبه چون بچه من تو پاییزه به نظرتون نیازه بخرم؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان، کتایون خانم
پاسخ
وای بچه ها خوش به حالتون
چه قدر خوب دارید پیش میرید
چه سرحال و با انگیزه
من که  تو افسرده ترین حالت خودمم. حوصله خودمم ندارم چه برسه به خرید وسایل نی نی
نمیدونم چرا اینجوری شدم ولی هر چی فکر میکنم توان قرتی بازی و اتلیه رفتن و چیدن وسایل نی نی و تزیین و عکس و فیلم ندارم
احساس میکنم همینا که خریدم بسه
هر چی بعدا لازم شد همون بعدا میخرم
خوابمم خیلی زیاد شده. صبح ها 12 به زور از جام بلند میشم. البه شب تا صبح تو مسیر دستشویی هستم
الان که فکر میکنم حتی مولتی ویتامینو آهنمو 3 روزه که نخوردم
  • lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۱۵، ۰۹:۴۴ عصر)(کژال) نوشته است: وای بچه ها خوش به حالتون
چه قدر خوب دارید پیش میرید

تو هم استراحت مطلقی؟
  • lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الهی کژال جان منم بعضی روزها مثل توام .اگه دخترم صبح بیدارم نکنه تا خود۱۲میخوابم ولی دخترم ساعت۹همش میگه مامان پاشو صبح شده چقدر میخوابی!!
من برای دخترم چهارسال پیش تخت نوزاد نوجوان گرفتم که تاالان دخترم تو تخت نوزاد که حالت لالایی داشت میخوابید دیگه این ماه میخوام تخت نوجوانش زو جدا کنم بذارم تو اتاق خودش و تخت نوزاد رو آماده کنم برا نی نی بعدی.منم تشک گارد دار نگرفتم چون دیدم که جاری م داشت و زیاد ازش استفاده نکرد میگفت حملش سخته .من یه دست از این پتو بالشتهای اماده گرفته بودم برای دخترم خوب بود سبک بود همه جا میبردم.
کالسکه و صندلی ماشین هم دلیجان گرفته م که نو هستن و دارم .
صندلی غذا چون ما روی زمین غذا میخوریم نخریدم کلا!
تب سنج دیجیتال گرفتم برای دخترم که اصلا استفاده نشد چون خیلی زمان میبرد تا دما رو نشون بده رفتم از همین جیوه ای ها گرفتم.
شامپو و صابون هم فیروز گرفتم.
دستگاه بخور نگرفتم لازمم هم نشد من دخترم شهریور دنیا اومد.الان این نی نی م هم اخر شهریور دنیا می یاد ان شاالله ولی کیسه اب گرم نخریدم که بعد لازم شد خریدم برای موقع واکسن ها و کمپرس گذاشتن.
الان هم برای این نی نی م میخوام لباس تیکه ای برای تو خونه بگیرم چون هوا سرد میشه و بیرون نمیریم دیگه.دو تا هم سرهمی شیک میگیرم یکی برای اولش که اگه دایی عمه ش اومدن دیدنش تنش کنم یکی هم برای زمستونش.
پتو هم از این حبابی های دورپیچ میگیرم و ست حوله سه تیکه.
بچه ها لباس زیاد نگیرید حداقل سایز صفر و یک زیاد نگیرین چون بسته به جثه نی نی ها ممکنه زود کوچیک بشه از این تیکه ای ها بگیرین بهتره اون جعبه ای های تیکه ای خیلی تیکه هاش استفاده نمیشه و می‌مونه.خیلی حرف زدم ها!!
فاطمه هستم
Heart
  • lili_61، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
وای یوتاب جان چقدر خوشحال شدم.انشالا همه نی نیا و مامانا سالم باشن همیشه.همچنین دخترای ناز ترگل جان
  • lili_61، mona70، Sahraa71، Seti69، Targol، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
آسان شورا چطورن؟ به جای وان خوبه بگیرم؟
https://www.digikala.com/product/dkp-1959808
  • lili_61، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جان هممون تقریبا همین وضعیت داریم
من همون دو باری که رفتم واسه خرید تا دو روز انقققدر کشاله رونم درد میکرد که با گریه از جام بلند میشدم شوهرم ترسیده بود میگفت هر چی خریدیم بسه
منم اصلا دنبال تزئینات اینا نیستم حتی میخواستیم اتاقشو کاغذ دیواری کنیم دیدم اصلا اعصابشو ندارم بیخیال شدم
واقعا اعصابم ضعیف شده هم جایی نمیریم هم آدم نمیبینم هم استرس بارداری هست هم یه سری درد که معلوم نیس دلیلش چیه
راستش هر روز تصمیم میگیرم واسه بچه لالایی بخونم یا قصه و اینا ولی حسش نمیاد ، امیدوارم بعدا موقع بزرگ کردنش حال داشته باشم واسه بازی باهاش
فقط از خدا میخوام کمکمون کنه بگذره به سلامتی
  • 2015، lili_61، liyane، mona70، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۱۶، ۰۱:۰۵ صبح)Seti69 نوشته است: آسان شورا چطورن؟ به جای وان خوبه بگیرم؟
https://www.digikala.com/product/dkp-1959808

به نظر خوب میاد .البته من یه وان خریدم تاشو هست ،قیمتش  ۳۵۰ تومن بود .دو حالته میشه هم مثل لگن هم مثل این اسان شور .حالا باید ببینم موقع استفاده راحت هست یا نه.

بچه ها به نظرم خودتون رو سرگرم کنید با خرید و چیدمان اتاق نی نی .وگرنه که از اینم سخت تر میگذره .
  • 2015، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
بچه ها ممنون از راهنماییهاتون خیلی خوب بود
بن سای جان این آقا بزرگ که گفتی همون پارکینگ آقابزرگی هست که سمت انبار نفته؟
  • mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۱۶، ۰۹:۳۱ صبح)lili_61 نوشته است: بچه ها ممنون از راهنماییهاتون خیلی خوب بود
بن سای جان این آقا بزرگ که گفتی همون پارکینگ آقابزرگی هست که سمت انبار نفته؟
تو بازار آرین
منم الان دارم میرم‌ ببینم چیا میتونم بخرم
نی نی منم صد در صد دختر شد
  • lili_61، mona70، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 33 مهمان