امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
مرسی از همتون بچه ها
خدا نینی هاتونو براتون سالم حفظ کنمن یه سر برن اون تاپیک که کلی سوال دارم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، lili_61، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
قربون دستت بن سای جان
روشنک جان مبارکه عزیزم به دنیای صورتی دارها خوش اومدی :*
  • mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الهام جان آره میتونی بخری اما طرح و رنگ خنثی بگیر که برای پسر و دختر تفاوتی نداشته باشه
بچه ها منم با سروناز موافق هستم اگه واقعا وقت دارید وقتتون رو بگذارید برای دکور و ایده برای اتاق نی نی هاتون بعدا دلتون برای این دوران تنگ میشه سعی کنید از هر لحظه اش لذت ببرید حیف نیست! همش به خودتون میگید حوصله ندارم! میدونم دست خودتون نیست ها اینها همش بخاطر تغییرات هورمونی شدید بدن و بالا پایین شدن فاکتورهای بدن هست اما اگه خودتون به خودتون روحیه ندین که سخت میگذره! عزیزترین هاتون توی دلتون هستن تمام احساسات شما به اونها هم منتقل میشه
  • 2015، Elham67، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۱۶، ۱۲:۵۵ عصر)Elham67 نوشته است: سلام خانمها
به نظرتون واسه کسی که چندسال دیگه میخاد بچه دار بشه از الان میتونه لباسی برای بچه بخره یا نه
به نظر من اگرم میخوای بخری وسایل دیگه سیسمونی رو بخر مثل کالسکه یا صندلی ماشین  .میدونی چرا ....مثلا شما یه لباس خوشگل تابستونی میخری مناسب سن یک سال .بعد نی نی وقتی به دنیا میاد یکسالگیش میوفته تو زمستون .یعنی تو تابستون یا بزرگه براش یا کوچیکه. تازه جثه و قد نی نی هم مطرح هست. من همین الانم که دخترم تا یک ماه دیگه به دنیا میاد خیلی لباس براش نخریدم .چون میگم یهو بزرگ و کوچیک میشه.
  • 2015، Elham67، lili_61، mona70، Nedaa28، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
زیر انداز تعویض ، حوله ، پتو ، جغجغه ، دندونگیر ، دستمال هشک کن ، اسباب بازی کوچیک ، سرویس خواب مسافرتی ، بادی زیر دکمه سفید سایزای مختلف چیزایی هست که میتونی بخری از قبل ، واسه منم یه چمدون شده بود البته من لباسم گرفته بودم که الان دو تاش به فصلش نمیخوره رنگای سفید و قرمز و طوسی که خنثی بودن
ولی بازم به نظرم قیمتا رو اقلام بزرگ تفاوت دارن این چیزا زیاد تغییری نکردن از دو سال پیش که من گرفتم
  • 2015، Elham67، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها سلام. کسی برندهای ترک رو واسه سیسمونی می شناسه؟
تخت و پارک، کالسکه، لباس و حوله. یکی از دوستام داره از اونجا می یاد می خوام اگر بشه ایناشو از اونجا بگیرم. ممنون می شم راهنماییم کنین Heart Heart
  • lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۱۶، ۰۶:۲۶ عصر)shiningdiamond نوشته است: بچه ها سلام. کسی برندهای ترک رو واسه سیسمونی می شناسه؟
تخت و پارک، کالسکه، لباس و حوله. یکی از دوستام داره از اونجا می یاد می خوام اگر بشه ایناشو از اونجا بگیرم. ممنون می شم راهنماییم کنین Heart Heart

عزیزم برند aziz bebe برند ترکه و جنس هاش هم شیکه هم باکیفیته
  • lili_61، mona70، Sahraa71، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
در مورد سیسمونی منم تجربه خودم بگم . اول اینکه لباس توخونه ای زیاد بخرید . ولی لباس بیرون که باید متناسب فصل باشه نه. درسته وزن بچه تو سونو آخر مشخص میشه ولی روند رشد بچه ها واقعا قابل پیش بینی نیست . ممکنه لباسی بخرید که فصلی باشه و خیلی استفاده نشه .
من اوایل بارداری یعنی ۲ سال پیش رفتم انبار آقابزرگ. تنوع لباس خیلی زیاد بود .مخصوصا سرویس باز . قیمت هم مناسب بود . کالسکه و کریر هم تنوع زیاد بود . ولی خرده ریز مثل ناخن گیر و شیشه و پستونک خیلی برندهای متفرقه داشتن . البته من دنبال برندهای ایرانی باکیفیت بودم ولی به ندرت پیدا می‌شد.
من اواسط بارداری رفتم خرید سیسمونی . رفتم سیسمونی امید خانی آباد . پیج اینستاگرام و ارسال هم دارن . من کالسکه و کریر و روروئک دلیجان(که خییلی از کریر و روروئک استفاده کردم )و حوله و چنددست لباس از اونجا خریدم که قیمتها خوب بود . و تنوع خوب بود . برندهای ایرانی و خارجی . بعد از اونجا رفتم عبدل آباد خیابان احد . تنوع فوق العاده بالا . قیمت ها هم خیلی خوب بود . سرویس رختخواب و حوله و پتو و سرویس غذا خوری و کلی لباس اونجا خریدم (سیسمونی آقاسید). کلی سرویس های باز از برندهای خوب دانالو و به آوران و اینا داشتن که من خرید کردم و بعد از شستشو سریع از قیافه نیفتادن .
چیزایی که واقعا لازمه از نظر من . لباس خونگی به تعداد زیاد . بهترم هست سرویس باز بردارین . چون چندتا تیکه خیلی استفاده نداره . مثلا شورت عینکی و رکابی که تو سرویس های ۵تکه هست من استفاده نکردم چون مدام باید زیردکمه میپوشوندم به پسرم و با اون راحت تر بود .
یه دست رختخواب گرفتم که قنداق فرنگی هم داشت و خیلی به کارم اومد.
واسه تختش تشک گرفتم و ملافه گرفتم که رو تشکی و بالشت دوختم . ولی روتختی و اینا نگرفتم همون سرویس خوابش استفاده کردم . چون خیلیم تو تخت خودش نمیخوابید .
حوله با تن‌پوش گرفتم . تشک تعویض دوتا گرفتم. خشک کن بسته ۴تایی گرفتم که هنوز یکیش نو مونده . شیشه شیر و پستونک و دندونگیر و پودر بینی ایرانی گرفتم که پستونک اصلا استفاده نکرد . شونه و ناخن گیر چیکو گرفتم . چندتا جغجغه و عروسک حمام و پولیشی . سرویس چینی و قابلمه و قاشق و چنگال . که میشه بعدا گرفت و تا مدتها استفاده نداره . اوایل که نمیشه تو ظرف شکستنی به بچه غذا داد و قاشق سیلیکونی باید استفاده بشه . و بالاخره یه قابلمه کوچیک تو خونه داریم که واسه بچه غذا درست کنیم .
پتو کلاهدار خیلی استفاده کردم . یه پتو نازک واسه بهار و تابستون . یه پتو نوزادی ضخیم .
تخت و کمد نوزاد نوجوان گرفتم که خیلی راضیم ازش .
ودیگه توپ و خونه سازی و چندتا اسباب بازی .
من پاپوش ۲جفت بیشتر نگرفتم چون واقعا استفاده نداره . کفشم یه جفت خریدم و گفتم هروقت راه افتاد مناسب فصل براش میگیرم . راستی اون مغازه آقاسید ، کنارش یه مغازه اسباب بازی هم دارن که من از همونجا خرید کردم .
تب سنج دیجیتال یه برند معمولی گرفتم که سریع خراب شد و رفتم آلمانیشو خریدم و خیلیم استفاده داشت برام و راضیم .
دیگه همینا یادم بود . الانم هنوز چیزی نخریدم . وقت چنددست لباس دخترونه از قبل دارم . اواخر بارداری میرم عبدل آباد لباس و یه سری وسایل ضروری میخرم.
من تخت پارک .تشک بازی . تشک آنتی رفلاکس .شیر دوش برقی .تشک گارددار. ساک حمل . صندلی غذا نگرفتم چون واقعا نیاز نداشتم .
خرید کردن واقعا سقفی نداره ولی از نظر من اینا موراد ضروری بود .
  • 2015، atefehjjjjjjj، Hami99، lili_61، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
ممنونم لی لی جونم
خب من اومدم چقدرم خسته ام از ۶ صبح بیرون بودم تا ۳ ظهر تو این گرما
بچه ها دکتر سونوگرافی گفت خداروشکر همه چیه نی نی نرماله ولی وزنش کمه!!چرا خب گفت وزنش ۴ روز عقب تره یجوری هم گفت که نگران شدم
و چون همسرم مرخصی بود با مامان و همسرم رفتیم بازار آرین
که هم لباس بارداری بخرم هم بریم آقا بزرگ
در مورد آقا بزرگ بگم اولا خیلی بزرگه باید کلی وقت بزاری که من همون نیم ساعت اول از حال رفتم!دو ساعته هم تمومش کردیم
توشم اونجوری که باید خنک باشه نیست البته ما ۱۰ صبح تا ۱۲ ظهر اونجا بودیم
من عاشق روتختی بچم و سرویس سه تیکه رختخوابش شدم
یکم لباس بیرونی و تیکه ای جعبه ای هم خریدم
ساک و کریرم طوسی دلیجان گرفتم بیشتر لباساشم صورتیه!
واسه یه بار امتحان خوبه برید بچه ها ولی نه انقدررر سر ظهر!
همه چی اونجا خیلی زیاده و متاسفانه خیلی جاهاش هیشکی نبود راهنمایی کنه مارو
  • atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام به همه
چقد ذوق میکنم میبینم میرید خرید سیسمونی
من بنظرتون از حالا شروع کنم زوده؟نمیگم کلی مثلا ماهی یکی دو دست لباس بخرم اخه هم قیمتا شدید داره میره بالا هم ذوق دارم هم اینکه بخوام بخرمم نمیدونم چ رنگی و چه طرحایی خنثی و مخصوص هر دو دختر و پسره
در کل ذوقتونو دارم
امیدوارم انقدری قیمتا بالا نره ک منم بتونم بخرم تخت و کم و کریر و روروئک
شمام ک همه تهران هستین
گرگان کسی نیس راهنماییم کنه کجا برم قیمت نناسب و تنوع بالا باشه
  • lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان