(۱۴۰۰/۹/۲۶، ۰۵:۱۱ صبح)شیرین دخت نوشته است: خانمهایی که بچه دارین بچه ۳ساله روچطورسرگرم میکنین نوه من۳سالشه روزهاپیش منه اصلابااسباب بازی سرگرم نمیشه اگرم بشه شاید۱۰ دقیقه بیشتردوست داره خودم باهاش بازی کنم بدوبدو،مدرسه بازی،آب بازی،یابازیهای تخیلی مردعنکبوتی واین چیزا،خدامنوببخشه وقتی حوصله ندارم براش کارتون میزارم ولی خب این کارتون دیدنا زبانشوتقویت کرده خودجوش خیلی انگلیسیش پیشرفت کرده ماهم گذاشتیمش کلاس زبان ولی واقعاسرگرم کردنش برام یه معضل شده
ببخشیداینجاپرسیدمابحث تی وی شدمنم پرسیدم
سلام شیرین دخت جان
پسر من 2.5 هست و دقیق شرایط بچه های بزرگتر رو آگاهی ندارم...
نونا جون اشاره ی خوبی کردن، باید براش بازی بسازید... توی اینستا سرچ کنید بازی های 3 تا چهار سالگی... خیلی پیج های آموزشی فارسی و خارجی (در زبان های مختلف) هست که می تونید ازشون کلی ایده بگیرید. من چندتاش رو قبلا معرفی کردم
درباره ی تی وی، تا 3 سالگی 1 ساعت ناپیوسته اکی هست... یعنی مثلا یه ربع یه ربع باشه...
اگه قرار باشه بیشتر از این ببینه، می تونید باهاش بصورت تعاملی ببینید... مثلا کلیپ های آموزشی باشه و کنارش مثلا با نمد یا مقواهای رنگی اشکال اون کلیپ رو داشته باشید و مثلا داستان باهاش بگید و....
میتونید تعاملی باهاش مثلا ورزش کنید که خودش خیلی عالیه... یعنی هماهنگی حرکتیش رو میبره بالا
یه کار خوب دیگه رفتن به محیط های مختلف هست... پارک های مختلف، خانه های بازی (از ساعتی 40 تومن دیدم تا 200 تومن)... برای دوستیابی و ارتباط گرفتن، حل مساله، خلاقیت و خیلی چیزای دیگه واقعا مفیده...
مهمترین و بهترین و ساده ترین سرگرمی هم از نظر من کتابه....
کتابهای تعاملی هست، کتاب های کار هست، دیگه کم کم می تونید ازشون استفاده کنید و عااااالی هستن... ولی انتخاب کتاب خوب هم مهمه... مثلا کومن خوبه ولی یکم گرونه اگه توی تخفیف ها بخرید خیلی خوب درمیاد... پکیج های کار با کودک، کتاب های آموزشی خمیربازی، کاردستی های مختلف و... هم هست...
یه روش دیگه درگیر کردن بچه توی کارهای خونه هست که عاااااااااااااااالیه... من یه دونه میز و صندلی پلاستیکی گرفتم، ولی چوبی و ایمنش هم وجود داره... کنار هم غذا و کیک و اینها درست می کنیم... میذارم وقتی خودم دارم با گاز کار می کنم، کنارم پیش گاز روشن بمونه... اکثر کارام رو روی زمین می کنم که با ایمنی پیش هم کار کنیم بخصوص خمیر و کیک و اینها رو...
باز میام مبسوط تر میگم اگه خواستید... الان کار دارم باید برم جایی عزیزم