امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
لیانا جان مبارکتون باشه قدم نو رسیده - ان شالله سلامت باشن و روزگارش خوش
مسیر جهان دوره گردیست
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
lili_61 نوشته است:سلام دوستان
لیانه جان مبارکه انشالله به سلامتی و شادی گل پسرت رو بزرگ کنی ! خداروشکر که زایمان راحتی داشتی و راضی بودی عزیزم!  بابت لطفت هم بینهایت سپاسگذارم
لیانه جان چندتا ازت سوال داشتم اینکه کلا هزینه بیمارستان برات با وی آی پی چقدر تموم شد و اینکه اون عمل زیبایی رو خودت خواستی یا خود دکترت برات انجام دادن؟
اولین بار بود میشنیدم که عمل زیبایی هم همزمان انجام میدن خیلی جالب بود
یوتاب جان وسایل گل پسرت مبارک باشه خداروشکر که به سلامتی همه چیز اکی شد راستی اسم شرکت تخت و کمد پسرت چی بود؟ قبلا گفته بودی من سیو نکردم
سلام لی لی جانم
شرکتش .سنا چوب. هست
تو گوگل سرچ کنی میاد
مدل سرویس پسر من اوین طپسی تیره و کرمه
البته فقط تخت و دراور و ممدی که یم در و یک ویترین داره و سلفشو گزفتیم
مرسی عزیزم  Heart
  • atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
انشالله مبارک خودت و پسری باشه یوتاب جان ممنونم از لطفت
عاطفه جان من چندوقت پیش یجا خوندم ضد آفتاب دوره بارداری حتما باید مینرال باشه چون ظاهرا ضد آفتابهای عادی یه فاکتورهای مضری دارن بخاطر همین خودمم دیگه ضد آفتاب نمیزنم حالا بازم سرچ کنی بهتر متوجه میشی اما فیس واش فکر نکنم ایرادی داشته باشه اگه مواد ضد جوش نداشته باشه البته
  • 2015، atefehjjjjjjj، mona70، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی
سونوی ان تی کی انجام میشه؟
و اینکه پس فعلا صبر میکنم هیچیم ب پوستم نمیزنم جز شامپو بچه فیروز
  • 2015، lili_61، mona70، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بن سای جان شما از بابت استفاده از ضد آفتاب اطمینان داری؟! من استفاده نمیکنم با اینکه اصلا بیرون و تو آفتاب نمیرم اما به نظرم صورتم یکم تیره شده ضد آفتاب خودم سان سنس بود نمیدونم برای این دوره ضرر داره یانه

سرچ کردم اینارو نوشته :
بهترین انتخاب برای یک خانم باردار ضد آفتابی با فیلتر فیزیکی محسوب می‌شود. در حقیقت ضد آفتاب‌هایی که حاوی فیلترهای محافظتی شیمیایی هستند، به‌ سرعت جذب پوست می‌شوند. چون احتمال اینکه وارد جریان خون شوند بسیار بالاست، بنابراین ممکن است به جنین آسیب برسانند.
موارد زیر را در انتخاب بهترین ضد آفتاب در دوران بارداری رعایت کنید:

به‌ جای ضد آفتاب‌های حاوی مواد شیمیایی مانند اکسی بنزون، آووبنزون یا اکتینوکسات، به دنبال موادی مانند اکسید روی و دی اکسید تیتانیوم روی برچسب محصول باشید.
بهتر است از ضد آفتاب‌های بدون عطر و خوشبوکننده استفاده کنید.
همچنین به دلیل حساسیت پوست مادر باردار باید به دنبال محصول ضدالتهاب و حساسیت باشید.
  • atefehjjjjjjj، mona70، Sahraa71، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من واقعا پوستم کدر شده
نمیدونم چیکار کنم
حتی ماسک ماست و پودر جوانه گندمم ضرر داره؟ یا ماسک گلاب و ابپینا ؟
  • mona70، Sahraa71، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه جان ماسک ماست و جوانه گندم ضرر نداره فکر کنم هر چی خوردنش ضرر نداشته باشه ماسکش هم ضرر نداره منم پوستم خیلی تیره شده Sad
  • 2015، atefehjjjjjjj، mona70، Sahraa71، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من توی بارداری ضد افتاب استفاده نکردم. البته خیلی بیرون نمیرم ولی گفتم حداقل اون مواقعی که بیرونم یکم افتاب بخوره بدنم و وینتامین دی جذب کنم
حتی آستین های مانتومو یکم میزنم بالا چون فکر کنم جذب ویتامین دی از مفاصل هست. و دستام الان یکم سوخته و سیاه شده
اخه صورتمون که این روزا افتاب نمیخوره. هم ماسک هم عینک دودی دیگه چیزی از صورت معلوم نیست Big Grin
خلاصه که من ضد آفتابو قطع کردم
صورتمو با صابون میشورم
بعضی شب ها هم یکم گلاب به صورتم اسپری میکنم. خنک میشم خوشم میاد
روی موهام هم چند بار زرده تخم مرغ و روغن زیتون گذاشتم. خیلی شفاف میشه. البته قبلا هم اینکارو میکردم
من یکم کنار لبم لک شد از همون اوایل بارداری که بعضی روزا کلا محو میشه و بعضی روزا پدیدار که خوب به خاطر بارداری هست و فکر نکنم به چیز دیگه ای ارتباط داشته باشه.
مرطوب کننده استفاده میکنم چون پوستم خیلی خشکه
خط چشم هر روز میکشم چون بخش جدا نشدنیه زندگیمه Tongue
کرم پودر و رژ لب فقط یه بار استفاده کردم تو این چند ماه. فقط یه مهمونی رفتم

دوستان ترک شکم از چه ماهی شروع میشه؟
من از اول چرب نکردم شکممو. مامانم گفت ارثیه و ما ترک نمیخوریم الکی پوستتو تحریک نکن.
تا الان هم ترک نخوردم. البته این که شکمم بزرگ نشده هم بی تاثیر نیست Big Grin
حالا نمیدونم الان شروع کنم یا نه
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Sahraa71، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لوازم آرایش مگه ضرر داره؟! به من که نه دکترم گفت استفاده نکن نه مامای خانه بهداشت، مثه قبل هم آرایش میکنم ، حتی لاک هم پرسیدم از ماما گفت اشکال نداره فقط کاشت ناخن انجام نده
البته رژ و کرم کمتر استفاده میکنم بخاطر ماسک
اینجوری گفتین احساس کردم اشتباه میکنم
درمورد لک هم منم ‌کنار لبم یه لک قهوه ای افتاده که بعضی روزا هست و میبینمش بعضی روزا نه
  • atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بنسای جان تیره شدن گردنت به خاطر هورمون های جفت هست
انشالا فارغ شدی خود به خود گردنت هم تیرگیش از بین می‌ره.

کژال ترک شکم هم ماه های آخر به وجود میاد. یه عکسی هست طنزه که خانمه بارداری تا روز قبلش ترک نداره فرداش که از خواب بیدار میشه همه جاش پُر ترک شده..
البته ژنتیک هم خیلی موثره مادر شوهرم و خواهرشوهرام یه دونه ترک هم ندارن.
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان