امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
کژال جون ضد آفتاب از جذب انرژی خورشید جلوگیری نمیکنه عزیزم، قط نمیزاره اشعه های مضرش به پوستت برسه. استفاده کردنش باعث ساخته نشدن ویتامین دی نمیشه. چون انرژیش و اشعه های غیر مضرش رو پوستت جذب میکنه. صد افتاب بزن چون توی بارداری پوست بیشتر مستعد لک و کک مک میشه.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
شامپو بچه من شنیدم پوست رو تیره می کنه و مناسب شستن صورت نیست اصلا. اگه براتون خیلی مهمه حتما با متخصص پوست یه ویزیت داشته باشید تا با توجه به شرایطتون نسخه بنویسه...

شخصا چون خیلیییی چیزا عوارضش هنوز مشخص نشده، اصلا استفاده نکردم و در معرضشونم قرار نمیگیرم... بخصوص چیزایی مثل کرم های خاص درمانی، رژ، لاک، کرم پودر وووو اینجور لوازم آرایشی.... چون خیلی چیزا ممکنه از طریق جفت به بچه متنقل بشه و بعد هم توسط شیر بهش منتقل شه من کلا گذاشتمش کنار... البته من هیچوقت اهل آرایش نبودم و حتی ضدآفتاب هم نمیزنم چون حس می کنم همینجوری لذت و فایده ی بیشتری برام داره... چشمام هم که کلا حساسه و اصلا تحمل لنز و آرایش و ریمل نداره... واقعیتش هیچوقت نه علاقه، نه وقت نه اعتقادی به این مساله نداشتم... آره اگه کارم با پوستم مرتبط بود، شاید شرایط متفاوت بود، اما نظر شخصیم اینه که هر کس توی هر سنی که داره خوبه... اینکه یه خانم سی چهل ساله با انواع روش ها دنبال این باشه که مثل ۲۰ساله ها به نظر برسه، من نمی پسندم... حالا بعضیا مستعد مشکلات خاصی هستن یا اصلا دلشون میخواد جور خاصی باشن خب بحثشون متفاوته... اما برای من اصلا اولویت نیست... واقعیتو بگم اصلا برام مطرح نیست... البته اینها نظر شخصیمه و اصلا اصلا تاکیدی روی صحیح بودن این مدل طرز فکرم ندارم?

عاطفه جون من از علائم اولیه م همون درخشان و پر و ضخیم شدن موهام و براق شدن و شفافیت پوستم بود انگار که سشوار کشیدم یا انگار موهام دوبرابر شده بود... که البته بعد زایمان هم کاملا برعکس شد و هر چی توهم زده بودم پودر شد و بدتر از قبل شد???

درباره ی سیاه شدن گردن هم طبیعیه و توی بارداری بخصوص پسر یه خط خیلییی تیره از ناف به پایین هم میفته که اون هم خود به خود میره بعد از زایمان...

درباره ی ترک هم من تا روز آخر اصلا ترک نداشتم، بعد زایمان یهو ترک های قرمز ظاهر شد!!!! فکر کنم من کلا برعکس بودم???
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، atefehjjjjjjj، Hami99، lili_61، mona70، Nedaa28، Paula، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۱۹، ۰۸:۴۱ صبح)lili_61 نوشته است: سلام دوستان
لیانه جان مبارکه انشالله به سلامتی و شادی گل پسرت رو بزرگ کنی ! خداروشکر که زایمان راحتی داشتی و راضی بودی عزیزم!  بابت لطفت هم بینهایت سپاسگذارم
لیانه جان چندتا ازت سوال داشتم اینکه کلا هزینه بیمارستان برات با وی آی پی چقدر تموم شد و اینکه اون عمل زیبایی رو خودت خواستی یا خود دکترت برات انجام دادن؟
اولین بار بود میشنیدم که عمل زیبایی هم همزمان انجام میدن خیلی جالب بود
یوتاب جان وسایل گل پسرت مبارک باشه خداروشکر که به سلامتی همه چیز اکی شد راستی اسم شرکت تخت و کمد پسرت چی بود؟ قبلا گفته بودی من سیو نکردم

خواهش ميكنم عزيزم
ببين من هزينه ي عمل زيبايي رو بايد جدا به دكترم بدم بنابراين توي فاكتور بيمارستان لحاظ نشده
هزينه ي بيمارستان شد ١٥٦٠٠ ( اون يه تومن فيلم برداري هم جداگانه پرداخت شد و جزو هزينه بيمارستان نبود)
عمل زيبايي رو خودم از دكترم خواستم البته چيز خاصي هم نيست اون تيكه پوست و چربيه زيرش كه بعد از سز معمولا حالت چروك و افتاده ميشه رو برام برداشت

(۱۴۰۰/۴/۱۷، ۰۳:۳۸ عصر)Bonsay نوشته است: لیانه جان مبارکت باشه عزیزم
خداروشکر که همه چیز خوب پیش رفته
انشاالله که از این به بعدم همه چیز عالی پیش بره و پسرت زیر سایه پدر و مادرش همیشه شاد و سلامت باشه
بعد یه سوال خودشون از قیافه و رفتار آدم میفهمن که استرسی شدیم و باید ارامبخش‌ بزنن؟ من همش نگرانم نتونم خودمو کنترل کنم

دقيقا از حالتام فهميد كه اضطراب دارم ، اخه من دوبار توي اتاق عمل رفته بودم هر دوبار بيهوش بودم ولي اينبار كه بايد هشيار ميبودم خوف كردم و به پزشك بيهوشي گفتم پشيمون شدم كاش بيهوشي رو انتخاب ميكردم كه دكتره گفت اشتباه نكن با بيهوشي بچه بيحال به دنيا مياد ، الان يه چيزي برات ميزنم كه آروم بشي
راستي وسط عمل هم گفتم حالم داره بهم ميخوره كه گفت سرتو كج كن بالا بيار ، بعدش برام صدتهوع تزريقي زد كلا خوب شدم
راستي من اصلا و ابدا سردرد رو تجربه نكردم البته رعايت هم كردم با اينحال كه سختم بود كل روز و شب رو طاق باز خوابيدم و فكر ميكنم اون مسكن ها و مورفين هام شايد روي اين موضوع تاثيرگذار بود
  • 2015، atefehjjjjjjj، Hami99، lili_61، mona70، Nedaa28، Rose، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
1.سروناز/هفته ۳۵/دختر
۲. زهره جون/هفته ۳۴/دختر
۳. روناک/ هفته 33/پسر
۴. Nedaa/ هفته ی ۳۰/پسر
۵. 2015/هفته۳۰/ پسر
۶. الهام گلی /هفته 29/دختر
۷. کژال / هفته 27 / پسر
۸. Sahraa71 /هفته 2۵/ پسر
۹. بن سای/هفته ۲۳/پسر
١۰. سحر بانی /هفته ۲۳ / پسر
11.shiningdiamond/ هفته 21/ پسر
١2. roshanak7367/هفته ۲۰/دختر
١3. لی لی /هفته 15 / دختر
١4. ستی ۶۹/ هفته ۱۶
١5. کتایون خانم/ هفته 16 /احتمالا دختر
16.نوعروس قدیمی /هفته 13
١7. **مینو** / هفته ۱۲
١8.atefejjj/ هفته 9

.........................
لیانه جان تبریک میگم عزیزم
انشاله ب سلامتی و دل خوش بزرگش کنین  Heart
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه هایی که زایمان کردین تبریک می گم بهتون. ممنون که تجربه تون رو به اشتراک گذاشتین. بچه ها تاپیک سیسمونی نداریم اینجا؟؟
  • lili_61، mona70، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۱۹، ۱۰:۴۳ عصر)Elhamgoli نوشته است: 1.سروناز/هفته ۳۵/دختر
۲. زهره جون/هفته ۳۴/دختر
۳. روناک/ هفته 33/پسر
۴. Nedaa/ هفته ی ۳۰/پسر
۵. 2015/هفته۳۰/ پسر
۶. الهام گلی /هفته 29/دختر
۷. کژال / هفته 27 / پسر
۸. Sahraa71 /هفته 2۵/ پسر
۹. بن سای/هفته ۲۳/پسر
١۰. سحر بانی /هفته ۲۳ / پسر
11.shiningdiamond/ هفته 21/ پسر
١2. roshanak7367/هفته ۲۰/دختر
١3. لی لی /هفته 15 / دختر
١4. ستی ۶۹/ هفته ۱۶
١5. کتایون خانم/ هفته 16 /احتمالا دختر
16.نوعروس قدیمی /هفته 13
١7. **مینو** / هفته ۱۲
١8.atefejjj/ هفته ۱۰

رژ لب نمیشه نزد اقااااا
من مثل روح شدم
مدادی هم ضرر داره؟
چقد سخت میگیرین شما
اخیش شدم ۱۰ هفته
هفته ۹ انگار ۹ ماه گذشت
  • mona70، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه رژ لب گیاهی بدون سرب بزن. من پیجاشونو تو اینستا زیاد دیدم. اگرم احیانا رژ معمولی زدی موقع غذا خوردن حتما حتما پاکش کن.
  • atefehjjjjjjj، Hami99، lili_61، mona70، Rose، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۲۰، ۱۰:۲۶ صبح)atefehjjjjjjj نوشته است:
رژ لب نمیشه نزد اقااااا
من مثل روح شدم
مدادی هم ضرر داره؟
چقد سخت میگیرین شما
اخیش شدم ۱۰ هفته
هفته ۹ انگار ۹ ماه گذشت
چرا نشه نزد؟  Big Grin  ولی خب بستگی به اولویت هات داره...
سالهای سال نسل های قدیم سرمه هم به چشمشون می کشیدن درحالیکه پر بود از سرب و کادمیوم و عناصر سنگین دیگه... و کسی هم دلیل عقب افتادگی ها رو نمیفهمید... اما الان علم میگه رژلب بدون سرب تقریبا وجود نداره شاید توی برندهای خاصی پیدا شه ولی توی بازار ما نیست، بعدم رژ روی لبهاست که امکان خوردنش و در نتیجه جذبش خیلی بیشتره... برای همین باید حواسمون باشه..

یا لاک اگه یکم تحقیق کنی شاید دیگه هیچوقت لاک نزنی‌... بخصوص توی بارداری چون فرمالدئید و تولوئن داره که مستقیما روی اعصاب و سیستم عصبی مرکزی تاثیر داره که برای بچه هم داره توی بدن مادر تشکیل میشه و آسیب پذیره... یه سری مواد لاک حتی با استنشاق تاثیر میذارن، می تونن روی باروری و سرطان ها تاثیر بذارن..‌. باید موقع خرید به همه ی اینها توجه کنید... و توی بارداری واقعا بهتره که رعایت کنیم چون هنوز علم تمام جنبه های ضررهاشون رو کشف نکرده... و جز زیبا کردن فایده ی دیگه ای دارن؟ نه واقعا... به نظر من هر چی سالم تر و پاکیزه تر بهتر... تا همین چند دهه پیش خوردن الکل توی بارداری آزاد بود ولی الان همه میدونن که سندروم های خاصی رو در بچه ایجاد می کنه... بله نسل انسان منقرض نشد، ولی کی میدونه آسیب هاش چیا بودن؟

تاپیک سیسمونی هم هست می تونید سوالتون رو بپرسید Heart
http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=37
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • atefehjjjjjjj، Hami99، lili_61، mona70، nona، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ی سوال
بالم لب چی اونم سرب داره ؟
من لبام خشششک و بی رنگ میشه واقعا
روش خونگی نداره؟
رز جون دیگه نمیزنم ?
  • lili_61، mona70، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستان من فردا آزمایش قند چند مرحله ای دارم. اینجوری که متوجه شدم یکی ناشتا. و دو تا هم بعد از مصرف قند.
اون نوشیدنی قندی که میدن بخوریم بدمزه و بدبو نیست؟ من همینجوری صبح ها مستعد تهوع هستم. اگر بو بده که داستان میشه Big Grin
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 57 مهمان