امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
نه کژال جان بد بو نیست مزه ش هم دونوعه یکی پرتقالی یکی ساده.من سر دخترم چهار سال پیش نوع ساده ش رو بهم داد آزمایشگاه که بزور خوردم انگار یه قندون قند داشتم میخوردم ولی این سری مزه پرتقالی بود به من که خیلی چسبید.گرسنه هم بودم تااخرش زو خوردم بعدشم نی نی م کلی تکون میخورد
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جان واسه منم خوشمزه بود با لذت خوردم .  Big Grin

امروز ۵ صبح چنان زیر دلم درد گرفت که یه لحظه قلبم ریخت که درد زایمان هست و یهو استرس بدی اومد سراغم .اما دو دقیقه بعد خوب شد احتمال دادم از فشاری بود که به مثانه وارد میشد. باید این هفته که وقت دکتر دارم حتما بهش بگم و راضیش کنم زودتر عملم کنه.خودش که میگفت تا اخر مرداد وقت داری ولی طبق سونوی ان تی و تاریخ پریودم  قبل ۱۵ مرداد ۳۸ هفتم تمامه و میشه عمل کرد.
  • (کژال)، 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنونم دوستان. چند ساعت باید ناشتا باشم قبلش؟
  • 2015، lili_61، mona70، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام بچه ها
من دوروزه حرکتای بچمو حس نمیکنم دارم از نگرانی میمیرم دیشبم زیر دلم یه درد خیلی بدی گرفت چیکار کنم
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سحر جان چیز شیرین خوردی دراز کشیدی به سمت چپت و بازم حس نکردی؟؟منم هفته۲۷اینطوری شدم که دوتا لیوان اب جوش نبات خوردم و چنتا شکلات دراز کشیدم بعد نیم ساعت یه تکونایی خورد خیالم زاحت شد.تو هم امتحان کن
حتی چنتا حرکت کوچیک؟؟ اگه نه که حتما برو دکتر امروز ضربان قلبش رو چک کنه و حتی ممکنه سونو بنویسه برات..

کژال جان من از شبش چیزی نخوردم حدود ساعتای۹شب.فردا هم ساعت۸صبح آزمایشگاه بودم..
فاطمه هستم
Heart
  • (کژال)، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
پنج دقیقس خوردم شربت و عسل دراز کشیدم ولی هنوز نه خبری نیس
تا چندروز پیش خیلی حرکت داشت جوری که بیدارم میکرد
بدبختی امروز دکترمم نیس
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
چی شد تکون خورد؟؟
فاطمه هستم
Heart
  • atefehjjjjjjj، mona70، Sahraa71، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سحر جان چیز شیرین و خنک بخور ۱۰ دقیقه صبر کن بعد دراز بکش دستتو بذار تو شکمت تو نیم ساعت ۴ تا حرکت ضعیفم کنه اوکیه
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سحر جان فکر نمی‌کنم لازم باشه حتما بری پیش دکتر خودت. هر بیمارستان یا درمانگاهی بری ضربان قلبش رو چک میکنم.
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Nedaa28، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون بچه ها بلخشید دیر اومد
اره چنتا تکون ریز خورد در حدی که از نگرانی در بیام ولی خب مثل همیشه تکوناش شدید نبود
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Nedaa28، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان